Bi arkadaşım Ankara da Vw bayisinde çalışıyor.1,6 tdi dsg passat dsg 167 200 e kadar bırakabileceğini söyledi.Yine aynı model comfortline donanım için 186 800 fiyat verdi.
Düşünen olursa yönlendirebilirim.
Printable View
Bi arkadaşım Ankara da Vw bayisinde çalışıyor.1,6 tdi dsg passat dsg 167 200 e kadar bırakabileceğini söyledi.Yine aynı model comfortline donanım için 186 800 fiyat verdi.
Düşünen olursa yönlendirebilirim.
167 200 olan tredline
Bu 129.000 tl olan araç sadece hb mi sedanıda varmı.
Görsel paylaşabilecek varmı
Ankara Çankaya Doğuş oto golf 1.0tsi mid plus, cam tavan ve ön-arka park sensörü opsiyonu: 119250TL
Ankara Şaşmaz Doğuş oto 1.6tdi dsg polo 116000TL
A3 vosmer de iki adet daha varmış, siyah ve gri , 130k anahtar teslim rakamı var
Ben aldım A3 dizel, mükemmel fiyat. Tam fayda fiyat aracı bulan kaçırmasın.
Manuel a3 almak bana pek mantıklı gelmiyor. Hatta 0 hiç bi araba ticari olarak kullanılmayacaksa manuel alınmamalı bencr
130 lira verip üstüne vites mi atacağım ? :D s.kerim böyle arabayı deyip 3.gün satışa koyarım ben :D alan alır saygı duyarım ama , ne olursa olsun otomatik vazgeçilmez bence.
bende a3 dizeli aldım bugün. zaten manuel araç alacaktım, benim için tam bir fırsat oldu
Bende merak edip Bursa bayisine sordum. Ellerinde a3 1.6 tdi dynamic manuel aracın kalmadığını söyledi, herkes sanırım topladı. Fiyat doğruymuş.
İlana bir tanesi düştü.
Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Dynamic / A3 1.6TDİ SIFIR KM sahibinden.comda - 627262124
Şimdi bu aracın segmentindeki civic sport+ daha iyi değilmi? bence öyle
vay canına milletde ne para varmış b segmenti 130 140 bin tl fiyalı araçlara sevinçten ucuyoruz.
Zamanında 42 ye aldığım fluence aynı ozelliklere bakıldığında 50 civarına gidiyor. Benim açımdan sıkıntı yok :D :D