Bu fiyatlarla ilgili olarak Avisin batmak üzere olduğu ve sipariş edip alamadığı araçlar olduğu söyleniyor
Printable View
Bu fiyatlarla ilgili olarak Avisin batmak üzere olduğu ve sipariş edip alamadığı araçlar olduğu söyleniyor
bendede clio icon otomatk var 23bin kmde hata boya yok 85 e satamıyoruz 2 aydır. piyasa aşırı yavaş
Bu arada A3 için yardımcı olabilecek, bayi çalışanı arkadaşımız var mı?
Arkadaşım dsg sini aldı geçen gün öyle bi şey olduğunu sanmıyorum neredeyse 2 kat fiyatına almış çünkü söylerlerdi diye düşünüyorum öyle birşey olsa
Fiyat listesinde var ama 243 bin tl :)
Fiyat listesi > Fiyat listesi ve katalog > A3 Sedan > A3 > Audi Turkiye
Var olduğunu biliyoruz, fiyat aldık ki paylaşıyoruz şurada imkanı olan değerlendirsin diye.. 300 adet civarında manueli geldi bir kiralama firması için, yakında iflasını açıklayacak. öncesinde araçlar elden çıkartılıyor..
Bilmeden ahkam kesmeyelim rica ediyorum. Bu sabah aldığım fiyat teklifi. Pazarlık etmeden bu fiyat..
http://www.resimag.com/p1/32ca37c0de.jpeg
Teşekkür ederim. Yanlış anlamayın; genel olarak TR.ye hep otomatik geldiğini biliyorduk. :)
Bi de bu arabalar sıfır mı yani şu an ?
Evet öyleler :)
Yanlış bilgi.
1- Avis sipariş usulü araba almaz.
2- Bahsi geçen araba manuel olarak belirtmişsiniz ki o sınıfta grup yok.
3- Kolay kolay filo da DOĞUŞ grubu araçları olmaz ki olduğunda da bahsettiğiniz gibi 300 bin tane araç yok. Uzun dönem stokla çalışmaz , kısa dönem için zaten filo sayısı belli 300 bin ütopiğin de üstünde bir rakam :)
4- Sektörün en sağlam 2 firmasından birisi.
Adam fiyat teklifini koymus daha ne yapmasini bekliyorsunuz :) en buyuk handikapi manuel olmasi ama yine de kapış kapış gider.. Esnaf2 hafta sonra 160dan ilani koyar