ÖTV'lere gelen indirim ile belki şu an alınabilir.
ÖTV'lere gelen indirim ile belki şu an alınabilir.
Beyler 1.5 civic sport plus ve 1.5 rs fşyatı alabilecek olan varmı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İşten çıkartılan arkadaşlara çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede yeni işinize kavuşursunuz. Bizim şirketten 4 kişi çıkarttılar. İşler normale dönmüş olmasına rağmen çıkartmaların devam edeceği söyleniyor. Bazı işverenler karlarından zarar etmek istemiyorlar anlaşılan neyse....
Araç piyasasına gelince müşterisi de olmasına rağmen yerine yenisini koyamamanın endişesi ile satmadım aracımı. Şimdilik elimizdekinin kıymetini bilelim belki 2019 da...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Cuma günü Borusan'dan 1.5 benzinli tr+salt paket mini cooper teklifi aldım, 3 kapı tam istediğim renk: 146k+sigorta.
Ağustos ortasında dolar ve euro tavan yapmışken Samandıra'dan aynı spec sadece salt paket dahil değil 135-140k bandında fiyat almıştım.
ÖTV avantajı var diye umutlanmıştım ama markalar halen fiyatlarda burnundan kıl aldırmıyor.
biz Egea 1.4 benzinli easy modellerde, eldeki araçları ve aralık siparişleri dahi hepsini sattık, yeni kota açılmasını bekliyoruz
Otomobil firmalari ve devletimiz el ele verip anasini aglatti piyasanin ve simdi vatandastan medet umuyolar. Yesinler birbirlerini su veren itfayenin hortumunu ......! Ha birde firsat avcisi bankalar var. 50 bin krediye 3 senede 90 bin geri odeme bekliyor![]()
Audi a3 sportback 1.6 tdi Dynamic MANUEL 130bin şuan yetkili satıcılarda. Düşünen varsa 300 civarı bir sayıda varmış şuan. Batacak olan kiralama firmalarının birinin siparişi
0 km Vw Passat 1.4 tsi 125 highline DSG yi 187.000 TL ye bırakıyorlar. sınırlı sayıda araç varmış, en son 2 tane kaldı demişler. (Liste fiyatı 290.600 tl)
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
İkinci el piyasası şuan ölü. Türkiyenin dört bi yanından satılık araba haberi gönderiyorlar piyasanın 10.000 altına kadar fiyat veriyorum Çünkü millet yine indirimlerden sonra 0 araba alma derdinde aralık-ocak gibi plazalar daha da indirim yapıcak o zaman daha çok ikinci el ölür. 2-3 yaş arası araba alıcak varsa ilan fiyatının 3/5 lira altı fiyat versin satmak niyetinde olan varsa satar yaza kadar da 2. El durgun olacak sadece 10/20 yaş arası araçlarda rağbet olur maddi durumu 0 araba alamayacak olanlar onlarda bugün oto pazarına 2 tane 2015 polo götürdüm biri 1.2 tdi diğeri 1.6 tdi trendline kimse yüzüne bakmadı 5/10 yaş arası hızlıydı hatta ben bile 2000 model clio aldım bugün![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)