konuştum şimdi bir bayiyle öğlen de vw de çalışan bir arkadaşı arayacağım buradan referans oldular
ilk niyetimiz a4 bunun için de audide çalışan bir tanıdık lazım
eski sayfalarda pazarlıkla güzel fiyata a3 hb alan bir arkadaş vardı
aynısını a4e de yapıyorlar mı onu merak ediyorum
sonuçta sahibinden de 190k civarına 0 a4 satılıyor ama liste 340 binden başlıyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
188 bin liralık A4'ler bitti hemen. Pazarlıktan ziyade kampanyalı fiyattı. Aralık başında deri koltuklu dynamic gelecek denildi. Fakat onları da galeriler kapışmış. (Sitede ilanları var).
Superb, Passat, Tiguan gibi alternatifleri donanımhaber'deki arkadaşlar daha iyi kovalıyor.
SIFIR ARAC ALANLAR ,OTV İNDİRİMİ SONRASI BAZI FİYATLAR İLK MESAJDA (SADECE FİYAT PAYLAŞIM KONUSUDUR) >> Sayfa 1 - 832
teorikte öyle o doğru
ama pratikte liste fiyatı 340 lira olan arabayı 190 bine veriyorlar (audi için konuşuyorum)
e bu aracın liste fiyatındaki (340k) ham fiyatı 180k buna ötv ve kdv ekleyip 190a veremeyeceklerine göre ham fiyattan pazarlığını yapıyorlar demekki
aramızda vw audi skoda çalışanı varsa pm atarsa sevinirim bu arada
2018 clio icon edc dci stepne ile beraber 100.500e bıraktılar. hurda onlardan (4000tl) ve kredi ile beraber (4000tl)
Romeo <3 Giulietta
SUBARU FORESTER, Teknik Özellikleri, Fiyatları ve Test SürüşÃ¼
bu araç hakkında yorumlarınız nedir arkadaşlar?
BMW 116d icin yakin zamanda fiyat alan olduysa paylasabilir mi lutfen?
Bu aracın 2017 2.0 turbo olanını kullanıyorum. Gayet memnunum. Otobanda gayet konforlu ve hızlı. Arazide XMODE sayesinde çok etkili. Çakma 4x4 değil yani. Kulladım güzel çalışıyor. Benim arabada EYESIGHT özelliği yok ama olmasını çok isterdim. Çok güzel çalışan bir sistem. Öndeki araca çarpma riskiniz nerede ise sıfır. Yüksek hızlarda da çalışıyor. Eşim de çok memnun. Yapmadıysanız bi test drive yapmanını öneririm. Turbo olanlarına lpg de takılıyor ve gayet te uyumlu. Çok km yapmadığımız için düşünmüyoruz ama.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)