Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Kasım'da yıllık %39.1 düştü
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Kasım'da %39.1 duştu - Bloomberg HT
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Arkadaşlar seçimlerden sonra ne olur bu otomobil piyasası öngörüsü olan var mı? Araç satmak için doğru zaman mı, yoksa seçim sonrasını mı beklemeli?
Şu an 1.0 polo bile satılmıyor diyorlar. Şu ilandaki aracım Ekimden beri satılık (gerçi fiyat yükselttim yavaş yavaş) Ekimde 160 nakit vermişlerdi, Aralıkta 155'e düştü. Dün de en son 150 verdiler nakit. Sizce ne yapayım? Acil paraya ihtiyacım yok Allaha şükür. Bekleyebilirim. (BRZ'ye de haftada 1 gün anca biniyorum 10km. kadar o da)
Nedir, ne değildir? Bekleyeyim mi 150-155 gibi satayım mı?
Subaru / BRZ / 2.0R Premium / 27.400 KM, Duz vites, Değişensiz-Boyasız! sahibinden.comda - 586644000
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
İhtiyaç değilse mutlaka satılmalı bence araç duracağı yerde masraf yazacağına bankada duracağı yerde kar yazar ( faiz döviz altın vb )..
Tiguan aldı arkadaşım 287’den 190’a düştüler 1.4 150 act dsg highline araba cam tavan anahtarsız ve elektrikli bagaj opsiyonu var
alınıyor çünkü seneye daha da artacak her sene uçuyor fiyatlar bir nevi yatırım olarak görüyor insanlar belkide
hala gücü yetenler var sürekli artan fiyatlardan dolayı alıyorlar ama bir noktada onların da alım gücü yetmeyecek
bizde alacağız ama engelli indirimiyle yoksa 2. elin gözünü seveyim
piyasa öyleki 2016 full fluencei satıp sıfır dacia alabiliyorsun
ama o kadar araba baktım 3 haftadır imkanı yok vw ye para vermem
fiyatını kesinlikle haketmiyor sırf popüler diye o paralara gidiyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Borusan tekrar manuel 116d getirse keske. Yapistirirdim bu sefer valla. Hem otv indirimine girerdi hem de manuel bi 10bin daha uyguna geliyo kabaca.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)