Selam
İzmir Adnan Menderes'ten Manisa Merkez'e otomobilsiz nasıl gidilir? Tahmini ne kadar sürer? Aynı gün öğlen Adnan Menderes'te insem akşam 5'e kadar Manisa Merkezde olur muyum? Yoksa sabahtan mı maceraya atılmak lazım?
Selam
İzmir Adnan Menderes'ten Manisa Merkez'e otomobilsiz nasıl gidilir? Tahmini ne kadar sürer? Aynı gün öğlen Adnan Menderes'te insem akşam 5'e kadar Manisa Merkezde olur muyum? Yoksa sabahtan mı maceraya atılmak lazım?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Havaşın Adnan Menderesten Manisaya servisi var 2 saatte bir bu en en basit yol.
İzmir buradan Manisayı seçip saatlere bakabilirsiniz.
Otomobil ile birlikte ortalama 1.5-2 saat arasında sürüyor. Onun haricinde servis bulabilirseniz eğer 10-20 tl arasında merkeze kadar götürür ya da otobüs ile otogar veya bornova girişe kadar gidip oradan manisa otobüsüne binmeniz gerekir. Buda 3 ila 4 saat arasında değişir tahminen. Trafik vs durumlarına göre yoksa daha kısa da sürebilir tabiki.
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
2 saat uzun. havaalanından çevre yoluna çıktımı manisaya varması en fazla 1 yada 1:15 dk
havaşın servisi var tekli saatlerde hareket ediyor 20-25 civarı ücreti var gün içinde trafik olmaz hızlı gelir ben manisadan 07:15-30 uçuşuna 05:00 servisiyle çok rahat yetişiyorum
24km olan yolu yine 24 kilometreye kısalttıTek fark sabuncubeli kışın 1-2 gün kapanırdı. Kapanan kısımda virajlar vardı. Şu an kapanmayacak. Dolayısıyla o virajlar geçilmeyecek.
Havaş var direk Manisa hava limanı arası çalışan. En basit yöntemi bu.
İzmir
Servis saatleri ve durakları yazıyor üstteki linkte.
Havaalani icinden merkeze metro var, oradan da manisa seyahat ile geliniyor, ama sormak lazim hic denemedim.
En temizi Havas
Havaalanından İzbana binip Halkapınar durağında Metroya geçiş yaptıktan sonra Evka-3 durağında ineceksiniz. Daha sonra birine sorarsanız Manisa Seyahat nerden geçiyor diye söyler oraya gidip otobüse bineceksiniz. 11 Lira şu an otobüs fiyatı her 15dk'da bir gelir.
Gişede kart satan kişiye sormakta fayda var ama 3 binişlik kart alırsanız yeter gibi geliyor bana İzban ve Metro için 10-15 lira o olsa 11 lira da manisa seyahat 25 lira civarına Manisada olursunuz.
Bu kadar indi bindi yapmaktansa Havaş'a binip hemen hemen aynı ücretlerle Manisa'ya varabiliyorsunuz.
Teslim olacağın yer Batı Kışla ise hemen önünden geçiyor Manisa seyahat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)