User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Aras kargo rezaleti (hırsızlığı)

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buraya gelip ahkam kesiyosun. yok kargocular şöyle yok kargocular böyle diyosun bak suç sendeymiş.üzerine kagıt yapıştırmamışsın. lanet olasıca yanlış kargo kullanıcıları sizi.
    kargonu güzelce paketlicen, üzerine tüm bilgileri yazıcan. ardından şubeye gidicen . kol gibi kargo parası ödicen ardından kargocuya sen otur abi dicen ve kamyona yüklemeni yapıcan ardından teslim şehrine gidip kamyondan kargonu alıp adresine teslim edicen. siz kargo olayını yanlış anlamış olabilirmisiniz?
    bence ülkede düşünmeyi sevmeyenleri kargocu yapıyorlar.olay bundan ibaret
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buraya gelip ahkam kesiyosun. yok kargocular şöyle yok kargocular böyle diyosun bak suç sendeymiş.üzerine kagıt yapıştırmamışsın. lanet olasıca yanlış kargo kullanıcıları sizi.
    kargonu güzelce paketlicen, üzerine tüm bilgileri yazıcan. ardından şubeye gidicen . kol gibi kargo parası ödicen ardından kargocuya sen otur abi dicen ve kamyona yüklemeni yapıcan ardından teslim şehrine gidip kamyondan kargonu alıp adresine teslim edicen. siz kargo olayını yanlış anlamış olabilirmisiniz?
    bence ülkede düşünmeyi sevmeyenleri kargocu yapıyorlar.olay bundan ibaret
    Ben her gün dediğini yapıyorum. Normalde kargomun ofisten teslim alınması lazım ama hergün ''abi çok yoğunuz oraya gelemeyiz sen getiriversene''. Neyse kargomu götürüp barkodu okuyup sisteme girişini başarıyla tamamlatıp arkadaki yüklenen yere taşıyorum. Yoksa oturduğu yerden fırlatmak suretiyle gönderiyor arkadaki yükleme tarafına. Sonrasında müşteriye gidene kadarki kısım göz görmeyince gönül katlanıyor işte

Adamın yapması gereken tek şey numarayı bilgisayara girip çıkan barkodu yapıştırmak ama onuda düzgün yapıştıramamış.
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dızık kadar da olsa kendi evim oldu diye evidea evmanya yani modüler ne var ne yok sipariş ediyorum ya yurtiçi yada arasla gönderiyolar 10 parça geldi 3 ü hasarlı 2 si aras 1 i yurtiçi. 1 parça da Isparta da kayboldu yine aras. Arıyorum kırılmış bu , bana tutanak tuttunuz mu diyor. E bre cinsini seçtiklerim kapıcıya kargo teslim etmişsiniz ben şimdi açtım foto falan çektim diyorum bizi ilgilendirmez diyolar. Neyseki satıcılar farkında bu ibnelerin kırdığı parçaları yolladılar. Hadi bunu geçtim kaybettikleri şey stor perdemin güneşliğiydi. Hergün arıyorum, işte beyfendi şubeye yönlendirdik falan şubeden varış şubesine aktarılıyor beyfendi küfür etmeyin şeklindeydi. Ha geldi ha gelecek 1 ay karşı komşuma kendimi izlettim. Heves bırakmadılar kansızlar

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllar sonra bir güncel çekeyim. Diğer tüm kargoların dolu olması sebebiyle bu vatandaşlarla bir iki kargo göndermeye kalktım. Biri müzik aletiydi,kapalı tahta kutuda bir akordeon. Güzelce paketledim, iple bağladım, epey sardım vs. Neyse yaklaşık 8 gün sonra bana alıcıdan mesaj geldi. Akordeon paramparça olmuş, körük yırtılmış, tuşlar kopmuş. Üzerine 3-4 tane kırılabilir yapıştırdılar güya. Hem akordeon elimden gitti, hem de adama mahcup olduk. Siz siz olun önünden bile geçmeyin.

Aynı gün başka bir ile motorsiklet kaskı gönderdim, 10 gün sonra falan gitti. Aradığım zaman barkodu düşmüş, kargo kaybolmuş dediler. Kargo takip asla çalışmadı, dağıtımda gözüküyordu sürekli. Koskoca motorsiklet kaskını kaybettiler, sonra şikayetvara yazınca ne hikmetse hemen bir anda alıcıya ulaştı. Rezillik ötesi gerçekten.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işler şubeye göre değişiyor sanırım. Benim burada da en düzgün aras çalışıyor. Kargo nerede ne zaman gelecek vs teslim eden elemanlarda düzgün

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllar sonra bir güncel çekeyim. Diğer tüm kargoların dolu olması sebebiyle bu vatandaşlarla bir iki kargo göndermeye kalktım. Biri müzik aletiydi,kapalı tahta kutuda bir akordeon. Güzelce paketledim, iple bağladım, epey sardım vs. Neyse yaklaşık 8 gün sonra bana alıcıdan mesaj geldi. Akordeon paramparça olmuş, körük yırtılmış, tuşlar kopmuş. Üzerine 3-4 tane kırılabilir yapıştırdılar güya. Hem akordeon elimden gitti, hem de adama mahcup olduk. Siz siz olun önünden bile geçmeyin.

Aynı gün başka bir ile motorsiklet kaskı gönderdim, 10 gün sonra falan gitti. Aradığım zaman barkodu düşmüş, kargo kaybolmuş dediler. Kargo takip asla çalışmadı, dağıtımda gözüküyordu sürekli. Koskoca motorsiklet kaskını kaybettiler, sonra şikayetvara yazınca ne hikmetse hemen bir anda alıcıya ulaştı. Rezillik ötesi gerçekten.
    Bence Bu markadan ziyade bayilerde bitiyor sanki 2 yıl oldu Mng Kargo 1 adet jantımı kaybetti. Şikayet vara yazdım döndüler ilgileniyoruz en kötü bulamazsak karşılığını öderiz filan.
    Dilekçe yazdım ürün bedeli bu banka numaram bu filan ama hala ne yatırıldı nede jantım geldi...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler