User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Greencard başvurusu ile ilgili güvenilir site? yada ajans ?

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozoozo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedildiği gibi kolay mı şirket vs. kurup oturma izni yoksa biraz instagramda ki şirketin üfürme haberi mi abi ?

2 euroya şirketinizi biz kuralım , bütün işleri halledelim sadece 5 gün gelip oturma ve çalışma izninizi alın , 3700 euro mu ne diyorlardı..

Eminim buda GCard mevzusu gibidir aslında hiç aracı şirkete falan ihtiyaç yoktur ama maksat bilgi almak..

Turistin vs. bol olduğu bir şehir acaba yaşam kalitesi , en önemlisi alım gücü ne alemde yaşayan birine sormak lazım
    Valla benim kardeşim kadar yakın arkadaşım gitti, öyle herşey günlük gülistanlık degiş elbette.. Budva kaleiçindedükkan açtı oturma iznini aldı fakat bu bahsettigim arkadaşımın ingilizcesi ve japoncası su gibi.. Şimdi kotorda bi dükkan daha açacak.. Bu sene dünya kupası muhabbetine işleri çok çok iyi degildi ama yine de buradan çok daha iyi. Euro kullanıyorlar temel yaşam ucuz ama alakasız pahalı şeylerde var su gibi.. Türkler keşfetti orayı, ekmegini yiyen yemeye başladı.. Yakında vize koyarlar zaten.
    Tango-1 never dies.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu kadar dert mi yav fotoğraf olayı ? Benim bilgisayarda vardı bir tane iş başvurusu yaparken çektirdiğim , okulun mezunlar derneğine kart için verdiğim Kaş, göz net şekilde arka taraf beyaz vs. sakal falanda kesilmiş haldeydi gönderdim gitti , adamlar 22 dakika nasıl fotoğraf koyulacağını tartışmış anlatmış sanmıyorum bu kadar büyük dert olacağını.. Bakalım bende başvurdum hayırlısı olsun , 10 yıllık vizem var ama oturma ve çalışma şart

Bu arada konu ile alakasız ancak bu aralara sürekli sosyal medya da karşıma çıkıyor : "Karadağ montenegro da yaşam" diye hiç gören duyan bilgisi olan var mı ? 2 euroya şirket kurup oturma ve çalışma izni veriyormuş , bir çok kişi 2020 veya ileri tarihlerde avrupa birliğine alınacağı ve alındığı taktirde direk ab vatandaşı statüsüne sahip olunacağı vs. yazıyor. Montenegro ya üstün körü bir göz attım harika bir yer zaten çevremde ki bazı kişiler tatil vs. için gitmişti anlatıyorlardı ama alakasız bir şekilde instagram storysi izlerken karşıma çıktı , kafa karıştırdı
    Ben yaşıyorum Karadağ'da.O internet sitelerinde gördüğünüzün alayı tokatçı spec. 5 sene resmi olarak çalışmadan vatandaşlık falan alamazsın burada. Şirket açma olayı ucuz.
    AB'ye girme ihtimali var. Onunla da ilgili yanlış bilgi var. Özellikle biz Türkler hemen yanlış anlıyoruz. Şu an AB'ye girseler biz çalışma izinli olduğumuz için vizeden muafız. Öyle hemen AB vatandaşı fln olamıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim kardeşim kadar yakın arkadaşım gitti, öyle herşey günlük gülistanlık degiş elbette.. Budva kaleiçindedükkan açtı oturma iznini aldı fakat bu bahsettigim arkadaşımın ingilizcesi ve japoncası su gibi.. Şimdi kotorda bi dükkan daha açacak.. Bu sene dünya kupası muhabbetine işleri çok çok iyi degildi ama yine de buradan çok daha iyi. Euro kullanıyorlar temel yaşam ucuz ama alakasız pahalı şeylerde var su gibi.. Türkler keşfetti orayı, ekmegini yiyen yemeye başladı.. Yakında vize koyarlar zaten.
    Hayat özellikle yazın burada pahalı. Dünya Kupası zamanı aslında çok da boş değildi burası. Sokakta adım atamayacak kadar kalabalıktı
    Türkler özellikle burada da İnşaat işine girdi.

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafamda bir anda Karadağ'a iş kurma planları canlandı. Ülke olarakta çok hoşuma gitti önce bir tatile gidip görmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı b.arica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafamda bir anda Karadağ'a iş kurma planları canlandı. Ülke olarakta çok hoşuma gitti önce bir tatile gidip görmek lazım.
    1 Haziran sezon başlar 31 Ağustos sezon biter. Eylül'den itibaren inanılmaz bir şekilde nüfus düşüşü var. Burayı iş konusunda öyle gözünüzde aman aman büyütmeyin

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaşıyorum Karadağ'da.O internet sitelerinde gördüğünüzün alayı tokatçı spec. 5 sene resmi olarak çalışmadan vatandaşlık falan alamazsın burada. Şirket açma olayı ucuz.
    AB'ye girme ihtimali var. Onunla da ilgili yanlış bilgi var. Özellikle biz Türkler hemen yanlış anlıyoruz. Şu an AB'ye girseler biz çalışma izinli olduğumuz için vizeden muafız. Öyle hemen AB vatandaşı fln olamıyorsun
    Bilgi için teşekkürler. Zaten benimde kafama yatmamıştı o olay ancak şirketi kurup çalışan olarak takıldıktan sonra vatandaşlık alınır işin aslı vatandaşlığa da ihtiyaç yok oturma ve çalışma izni olsun yeter.

Benim derdim iş konusun da ütopik uçuşlar veya voleyi vurma gibi bir dert değil. Şuan yaptığım ek işi orada devam ettirebilmek vs. gibi.. Yani işin aslı asıl ve bütün önceliğim ; Biraz huzur , kafa rahatlığı , insan gibi insanların yaşadığı , hakkın hukukun olduğu, insana değer veren bir yaşam alanı. Para, pul değil. Alım gücü ve kazancın doğru orantılı ilerlediği , verdiğimiz emeğin karşılığını alalım yeter.

Tabi bu söylediklerim yarın memleketi terk etmek değil ama giderek ülkeden de soğuyorum , vatandaşlardan da yarın bir gün kafam attığın da çekip gideceğim ama bugün ama yarın sabrediyoruz şimdilik..
    ABO TRADING
    STR

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi için teşekkürler. Zaten benimde kafama yatmamıştı o olay ancak şirketi kurup çalışan olarak takıldıktan sonra vatandaşlık alınır işin aslı vatandaşlığa da ihtiyaç yok oturma ve çalışma izni olsun yeter.

Benim derdim iş konusun da ütopik uçuşlar veya voleyi vurma gibi bir dert değil. Şuan yaptığım ek işi orada devam ettirebilmek vs. gibi.. Yani işin aslı asıl ve bütün önceliğim ; Biraz huzur , kafa rahatlığı , insan gibi insanların yaşadığı , hakkın hukukun olduğu, insana değer veren bir yaşam alanı. Para, pul değil. Alım gücü ve kazancın doğru orantılı ilerlediği , verdiğimiz emeğin karşılığını alalım yeter.

Tabi bu söylediklerim yarın memleketi terk etmek değil ama giderek ülkeden de soğuyorum , vatandaşlardan da yarın bir gün kafam attığın da çekip gideceğim ama bugün ama yarın sabrediyoruz şimdilik..

Kafamdakileri çok güzel anlatmışsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vatandaşlığı erken olarak almak istiyorsan 500,000€'luk yatırım yapman lazım Onu yaparsan hak kazanabiliyorsun. Tabi onu da anında vermiyorlar. Bir dünya prosedürü var.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatandaşlığı erken olarak almak istiyorsan 500,000€'luk yatırım yapman lazım Onu yaparsan hak kazanabiliyorsun. Tabi onu da anında vermiyorlar. Bir dünya prosedürü var.
    Valla 500k yı montenegre ya vereceğime Almanya da İspanya da ev alır oranın oturma ve çalışma iznini alırım
    ABO TRADING
    STR

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayat özellikle yazın burada pahalı. Dünya Kupası zamanı aslında çok da boş değildi burası. Sokakta adım atamayacak kadar kalabalıktı
    Türkler özellikle burada da İnşaat işine girdi.
    Kendisnin dükkanı kale içinde hedef kitlesi japonlar, adamların süresi az oldugu için dükkanlarda çok durmuyorlar. Ama kotorda çok daha uzun kaldıklarını söyledi. Her ne olursa olsun Türk turizminden çok daha iyiler..
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler