Bu kadar dert mi yav fotoğraf olayı ? Benim bilgisayarda vardı bir tane iş başvurusu yaparken çektirdiğim , okulun mezunlar derneğine kart için verdiğim

Kaş, göz net şekilde arka taraf beyaz vs. sakal falanda kesilmiş haldeydi gönderdim gitti , adamlar 22 dakika nasıl fotoğraf koyulacağını tartışmış anlatmış

sanmıyorum bu kadar büyük dert olacağını.. Bakalım bende başvurdum hayırlısı olsun , 10 yıllık vizem var ama oturma ve çalışma şart
Bu arada konu ile alakasız ancak bu aralara sürekli sosyal medya da karşıma çıkıyor : "Karadağ montenegro da yaşam" diye hiç gören duyan bilgisi olan var mı ? 2 euroya şirket kurup oturma ve çalışma izni veriyormuş , bir çok kişi 2020 veya ileri tarihlerde avrupa birliğine alınacağı ve alındığı taktirde direk ab vatandaşı statüsüne sahip olunacağı vs. yazıyor. Montenegro ya üstün körü bir göz attım harika bir yer zaten çevremde ki bazı kişiler tatil vs. için gitmişti anlatıyorlardı ama alakasız bir şekilde instagram storysi izlerken karşıma çıktı , kafa karıştırdı