Beyler 33 binlik bedelli için konuşuyorum aylık 2500 maaşlı birini düşünürsek askere gitmesi ne kadara mal olacak yani zarrai ne kadara mal olur hesaplamasını yapabilen var mı
Beyler 33 binlik bedelli için konuşuyorum aylık 2500 maaşlı birini düşünürsek askere gitmesi ne kadara mal olacak yani zarrai ne kadara mal olur hesaplamasını yapabilen var mı
Güncel durum nedir 33 binlik kalıcı sistem için bilen var mıdır? Yeni başvuru-alım ne zaman olacak tahmini ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Doğru konu mu bilmiyorum ama varsı sanki dönem dönem yer sorduğumuz bi konu..2 aralık amasya bedelli var mı bizden?
Her zaman için kalıcı bu sistem. Geçenlerde bedelli askerliğin çıkmaması gibi bir mevzu var mı diye askerlik şubesini arayıp görüştüm. Çıkmama durumu 15 bin lirayken olabilirdi başvuran kişi sayısı çok olduğu için ama şu an için böyle bir beklentimiz yok çünkü başvuru ciddi derecede azaldı dedi. Çıkmadığı zaman tecilim bozulmuş olacak nolur diye sorduğumda kaçak kalırsınız kimse de sormaz etmez diye bir cevap aldım askerlik şubesinden![]()
2016 1.6 e-hdi Peugeot 308 Classic Edition Plus
Bedelli değil konu dışı olacak ama
4 Aralık Bursa İl Jandarma Komutanlığına normal dönem askerlik için acemi görevimi yapmak üzere teslim olacağım.
Burada askerlik yapan varmıdır. Tavsiye almak isterim giderken ne götürmeliyim vs. Herkes farklı konuşuyor işi iyice karıştırıyorlar.
-PeugeotSport_
Anıl EDER----
Dün 11 Aralık ve bugün 12 Aralık tarihinde bankalara uğradım ödeme icin fakat ödemek görünmüyor sonra bir hışımla askerlik şubesine gittim bedelli tercihi görünüyor sorunun bankada olabileceği söylendi başına gelen var mı ?
Kütahyaya gidecek olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Havası buz gibidir gidip dönünce garanti hastalanıyorsunuz. Dua edin 1-3-7-9-10 a düşmeyin yeter. Bulaşık görevinden mutlaka kaçmaya bakın kaçamassanız hayatınızın en zor gününü yaşıyabilirsiniz ben kaçtım darısı sizin başınıza![]()
Askerde hasta olmadan dönen ilk kişiyim diyecektim ki yemin töreni sabahı grip olarak uyandığım aklıma geldi. Koğuşun nazarı değmişti “ sen niye hasta olmuyorsun” diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)