Bir "abimiz" bir gün oturduğu sokağa ters yönden giriyor arabasıyla, bir bayan sürücü ile denk geliyorlar. Abimiz çıkıyor;
- hanımefendi biliyorum ters yöndeyim, 2 adım geri alırsanız şuraya gireceğim, evimin otoparkı zaten, ne olur kusura bakmayın, diyor. Kadın coşuyor
- hayır olmaz, terbiyesiz, git geri, ters yöndesin, falan...
- hanımefendi, biliyorum, farkındayım, çok özür dileyerek sizden rica ediyorum, çok az bişey geri alın şuraya gireceğim zaten, bakın geri gitmeye kalkarsam tüm sokağı gitmem gerekecek, girebileceğim bir yer yok, yoksa geriye alayım, diyor.
Kadın halen nuh diyor peygamber demiyor ve bi yandan da hakaretlere devam ediyor.
Abimiz de mülayim kendi halinde bi tip, onun da sigorta atıyor sonunda dayanamıyor "bak rica ettik olmadı, güzellikle söyledik olmadı, seni şu kaputa yatırır....." diyor
"aaaeeaaa terbiyesizzzzz??!!" diyor kadın ve zırt diye geriye alıyor
Başka bir olay da hanımın kuzenine ait. Kızcağız arabayla giderken bi hata yapıyor, hanzonun teki önüne kırıp durduruyor. Kızcağız "ya farkında değilim özür dilerim" vs. diye laf anlatmaya çalışırken bu şerefsiz evladı herif kıza yumruk mu tokat mı ne atıyor, basıyor gidiyor. Kızcağız da o heyecanla ne plaka alabiliyor ne bişey yapabiliyor, olduğu yerde bi süre ağlıyor sinirleri bozulup... Eşi de o zamanlar nişanlısı, eleman askerde...
2 ay sonra falan eleman geliyor, bunlar evlilik hazırlığında, AVM'nin birinde dolanıyorlar eşya falan bakıyorlar. Yürürlerken kız bi bakıyor bizim hanzo lavuk karşıdan geliyor. Aaa buydu diyor bana vuran... Eşi alıyor adamı "birader sen bi gelsene şöyle" diye tuvalet koridoruna çekiyor. En son 5-6 güvenlik elinden alamamış adamı
Baya yüreğim soğumuştu.
Ama yukarıdaki örnekleri de okuyunca insan "yav acaba başka bişey oldu da böyle mi anlattı" diye düşünmeden edemiyor