Şurada Cumaya ne kaldı ki![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hayırlı işler, cuma çıkışı atm önü çok sıra oluyor.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Cumaya gitmiyorum, çok kalabalık oluyor, onun yerine salıları gidiyorum!![]()
MSN => raymanbu@hotmail.com
Bokunu çıkarmayın, kalp kırmayalım.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Hayırlı cumalar!
Peki.
Herkezin inancı kendine ama bu forumda herhangi bir din ile ilgili makara yapılmasına müsaade etmiyoruz.
Kaş yaparken göz çıkartmaya gerek yok değil mi...
Aksini yapan uzun vadede değerlenmesi muhtemel adalarda tatile gider ve değerlenene kadar orda kalır.
Demedi demeyin.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu konuda dinle dalga geçme yok ki. Asıl dinle dalga geçenler sosyal hesaplarından Allahı kitabı eksik etmeyip reel yaşamımda her türlü haramın dibine vuran kul hakkı yiyen insanlar. Burada dini kullanıp insanları etkilemeye çalışanlara ironi yapılıyor. Eğer birini adalara gönderecekseniz de bence emre yeşil adlı üyeyi gönderin zaten bu foruma bidaha yazabileceğini sanmıyorum. Sonuçta adı burada dolandırıcıya çıktı kendini savunabilecek aklayabilecek bir argüman da sunmadı bundan sonrada yazmaz Genel olarakta insanlar bu konuyu güncel tutuyorki herkes kimin ne olduğunu görsün ve Google aramalarında isim ön plana çıksın
Bir kez daha yazıyorum. Sorununuz sıkıntınız ile ilgili burda yazabilme sebebiniz bizim buna müsaade ediyor olmamız.
Kaş yaparken göz çıkartmaya, hangi din olursa olsun bir din ile ilgili saçmalamaya müsaade etmiyoruz. Etmeyeceğiz.
Siz öyle düşünüyorsunuz diye tersine dönmez dünya. Maksadını aşan, sizin mağduriyetinizin konusu ile alakası olmayan mesajlara gerek gördüğümüz şekilde davranılacaktır. Bu konuda yazdıklarım soru cevap yada fikir sormak değildir. Bundan sonrası ile ilgili bilgilendirmedir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
evlerin teslim edilmediği sembolik gecikme cezalarının ödenmediği halde parasını tamamen ödediğimiz evlerimiz için yeniden ücret talep ediliyor hayırlı işler
Ev mi aldılar dert mi? - TP OZEL - TUKETİCİ HABER AJANSI
Welcome yeni RTC! Rantdas 4ever!!!
bugün cuma değil ama hayırlı cumalar mümins
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Çocuğuna nasıl yedirecek bu lokmaları aklım almıyor gerçekten.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Cimentoya Yuzde 50 Zam İnşaat Sektorunu Karıştırdı, Şantiyelerde İşler Durma Noktasına Geldi!
Daha fazla para istemesinler.
Hayırlı çarşambalar.....
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)