zenginler asla batmaz
sadece şekil değiştirirler![]()
Abi tayyar i satarsan Bi haber ver)
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Aynı projemi bilmiyorum ama yeşil inşaat innovia4 projesinin inşaat ruhsatının yenilendiğine dair KAP attı bugün.
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Hayırlı cumalar o zaman![]()
Okumadan imzalamam.....
Hayırlı cumalar.............
Okumadan imzalamam.....
bu konuyu gördükçe "pilavlı, takke, tespih" etiketleri aklıma gelip güldürüyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Merry christmas, mutlu yıllar, hayırlı cumalar.............
Okumadan imzalamam.....
böyle konularda en fenaları etiket oluyor zaten.. bir atmasyon hikaye vardı, teyze'den typer mıydı başka birşey miydi yine birileri birilerini kandırıyordu da tam hatırlamıyorum.. fabrikatör etiketini görüp nefesim kesilmişti gülmekten. Bi de bir cimere ispiyonlama meselesi vardı, ondaki etiketler de bomba idi.
Okumadan imzalamam.....
Just a moment...
galeri ve ilan sahibi ismi benzerlik olamaz dimi![]()
Bildikleri sektör Wowwo'dan dolayı, muhtemelen kendisine sorsan şirketle yollarımı yıllar önce ayırdım konudan haberim bile yok der çıkar işin içinden,
Yeri gelmişken Hayırlı cumalar...
Bu konu ile birlikte yeni birşey daha öğrendik.
Hakkımızın daha çabuk ödenmesi için iflas istemli dava açacaktık galiba böyle bir olaya maruz kalırsak.
Tam olarak açılması gereken davanın adı neydi? Eski mesajlara şöyle bir baktım ama göremedim.
Okumadan imzalamam.....
Ne yapmak istediklerine bagli. Yani o parayi neye istinaden mesela ödediklerini bilmiyoruz fakat soyle soyleyeyim batışları büyük ihtimal zaten planli programlidir. Yani iki ihtimale de hazirliklilardir, bu bağlamda kendilerini illa tanidik bir firmaya ultra yüklü borçlandırıp icraya verdirtmislerdir ve sıra cetvelinde ilk siraya tanidiklarini bir şekilde koymuşlardir. İflasa gitse belki hic birsey alamazdiniz, daha kotuye gitme ihtimali cok yuksek. Bu sefer işte bizim basimiza geldigi gibi, sira cetveline itiraz ediyorsun ona da red geliyor.. avucumuzu yaladık.
Şu sistemde biri size paranizi vermek istemiyorsa ve buna hazirlikliysa kimse alamaz (hukuki olarak).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)