Murat abi Ankara için pm rica edebilir miyim ?
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
sevıyeyı "AST" belırler.
sizin yaklasımınıza binaen cevap verıyorum
Yıl başında milli piyango bileti alacak arkadaşlar, büyük ikramiyenin çıkağı bayiyi açıklıyorum pm den mesaj atanlara, bu post tu like layan her arkadaşa dönüş yapacağım.
Bodrumda kaliteli Shell istasyonu bilen yeşillendirsin lütfen
Shell kendi istasyonları gerçekten iyi
Ama bence en iyisi energy![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Açık açık adam gibi yazabiliyor muyuz.
Sizi günahım kadar sevmemekle başlayabilirim sanırım. Tanımadığım bir adamı sevmeme sebebim ne olabilir ?
Bir tanesi sizinle ticaret yapan ya da ortak bir payda da buluşmaya çalışmış ( iş dışı konular lastik , araba , jant vs vs ) tüm tanıdıklarımın sizinle ilgili geri bildirimleri. Mesela işiniz düşünce Merhaba XXXXciğim nasılsın derken işiniz düşmeyince XX bey diye yukarıdan konuşmanız.
En temel nedenlerden bir diğeri “ mahsuscuktan” mütevaziyim yapıyormuş gibi gözüküp dev EGO nuz ile hava atma çabanız.
Burası bana düşmez ama muhtemelen aile büyükleriniz sizi mütevazi bir birey olarak yetiştirmek için telkinlerde bulundu ve bastırılmış EGO’nuz büyüyüp kendi yaşamınızı kurunca ortaya çıktı.
Holding yöneten , yurtdışına giden , pistleri ezberleyen süre kasan ve bu yetkinliklere sahip bir adam olarak fotoğraf yükleyememeniz ayrı bir trajedi. Çünkü yüklemeyi çok iyi biliyorsunuz ama sizin bir sözünüz ile yükleyecek bir adam olması ve bunu herkesin önünde başkasına yaptırıyor olmanız sizin hoşunuza gidiyor.
Kendinizi iş adamı olarak tanıtıyorsunuz ama sürekli benzin konusunda sanki forum ve o konu sizinmişcesine , sizden habersiz kimse benzin fiyatı ile ilgili yorum yapamazmışcasına mesaj atıyorsunuz. Bu kadar boş vaktiniz var mı ya ?
WhatsApp gruplarının tamamında tüm gün online sınız yaptığınız tek şey puro viski ve pahalı yemeklerinizin fotolarını atmak. Başka gruplardan gelen tüm fotoları diğer gruplara atıp beğenilmeyi beklemek.
Yan şezlongta güneşlenen genç kızın fotosunu gizlice çekip, otel odalarındaki fotoları vs vs atmak da buna dahil.
Ama bir not : Minareyi çalıyorsanız kılıfını unutmayın. Sandalye üzerinde kendi kıyafetleriniz gözüken fotolar çekmeyin gizliden![]()
Bu kadar para pul sahibi olan , mevki sahibi olan bir adamın “ Ben dağıtım şirketi sahibiyim “ “ Ben bilirim “ diye gezmesinin de , tüm gün whatsapp ta abilik falan yapıp beğenilmeyi beklemesinin de altında tek sebep var. EGO
Abi bu forumun neredeyse tamamı senden fakir zaten , sen ağasın kralsın tamam sal bizi artık hava atıp bilmişlik yapma
Yanına aldığın yalayıcılarında şunu bilsin abi “ Bu zat ı yakınen tanıyan çok kişiyle dialogum var. Yalayana menfaat sağlamıyor , yaladığınla kalırsın “
Son olarak
Narsistik kişilik bozukluğu tanı özellikleri nedir?
Narsist kişiler, kendileriyle meşgul gibi görünseler de kendilerini değersiz, hissetme eğilimi içindedirler. Başkalarının eleştirilerine gelemezler. Karşısındakileri kendi istekleri ve amaçları için kullanmayı severler. Güç ve sevgide doyumsuz, kendilerini eşi bulunmaz biri olarak görme özellikleri vardır. Kimseyle empati kuramazlar. Karşısındakilerden onay ve ilgi beklerler. Beklentileri karşılanmadığında benlik saygıları sarsılır, kırgınlık ve çökkünlük yaşarlar. Kendilerine ilgi göstermeyen, saygı duymayan herkesi küçümserler.
Bu kişilik bozukluğu, antisosyal, Borderline ve histrionik kişilik bozuklukları ile birlikte görüldüğünden, teşhisi oldukça zordur. Bu kişiler yaşları ilerledikçe, güzellikleri ve güçleri kayboldukça oldukça zorlanırlar. Olumsuzluklar karşısında öfkelenir, intikam duygusu beslerler. Yaşamlarına yapılan eleştirilerde umursamaz hal alırlar. Yapılan eleştirileri değersiz görürler.
E artık yeter da . Her konuda laf sok laf sok geyik yap vs vs sıkıldım.
Kimseye hakaret etmeden meramımı anlattım sanırım.
Daha da sizinle ilgili konularda inadına mesaj atmam , forum düzeni içinde mutlu mesut takılır gideriz.
Sana ne koymus ve yasam tarzım. Rahat ol,kıskanma,bak gec. Isın daha garıbı ve sana gore komıgı,hakkımda bır *** bılmıyorsun. Bılmeden de fıkır sahıbısın,ısın gucun yel degırmenlerıne saldırmak. Magdem benı bu kadar takıp edıyorsun,gızlıden de hayran olmussun,neredeyse donumun rengını soylıyeceksın o zaman nedır bu MuratEngin kompleksı? Ne oldu,oyuncak arabanı mı caldım,hayallerını mı yıktım,elını mı sıkmadım?
Hasetlık zordur,baksana benımle ılgılı bır suru anı bırıktırmıssın,baskasına yazdıgım mesajı bahane alıp ısın gucun bana laf sokmak. Yahu sabun yetmıyormu masturbasyon ıcın yada burada bana laf sokunca,”aferın lan,adama ne gecırdın be “sozlerı yada begenı alınca tatmın mı oluyorsun? Cıdden elıne ne gecıyor....
Ben hala aynıyım,hala aynı seylere sahıbım,hala aynı karılarıları sıkıyorum,hala aynı pıstlerde gazlıyorum,hala aynı sırketlere sahıbım ve sen hala benı takip edıyorsun.....
mağdem![]()
evli
sıfat
1.
evlenmiş bulunan, karısı ya da kocası olan
kıskanma yok bundan emın olabılırsın tamamen mesajlarındakı baslıklarındakı kıbır kaynaklı bu bosalmamız, kendı aramızda basarılarını konusuyoruz. valla keko meko ama ıyı kullanıyor helal olsun dıyoruz, valla bak. yalanım varsa rutbemı soksunler.
zengınlıque konusu da umrumda olmaz allaha sukur faqırız ama ferrarisi caguarı olan arkadaslarımız felan var cagırıyorlar bınıyoruz, ellıyoruz felam . oyle ayagına 1000km den cagırıp olum ben zaman kasıcam yanlıslıkla cagırdım senı demıyorlar sagolsunlar![]()
Abi Gerçekten Çok merak ettim ciddi soruyorum Bukadar kendinş beğenmişlik neden kaç yaşında adamsın Seni tanımam etmem ama Adama demezler mi aga sen kimsinde benim elimi sıkmıcan hayallerimi yıkcak kadar kim olabilirsin?Yakıt hesaplama yapıyorsun yakıt dağıtıyorsun paran var die böyle triplere girme Git şirketinde çalışanlarla rgonu tatmin et Saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)