Yanlislikla yapiyormus gibi duzenlerini bozunca baya komik oluyor. Ben hep oyun oynuyom sonra saliyorum. Ne yapiyorsam da sanki gerizekaliymisim da ondan yapmisim gibi gosteriyorum bisey de diyemiyorlar![]()
Yanlislikla yapiyormus gibi duzenlerini bozunca baya komik oluyor. Ben hep oyun oynuyom sonra saliyorum. Ne yapiyorsam da sanki gerizekaliymisim da ondan yapmisim gibi gosteriyorum bisey de diyemiyorlar![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Eğitimleri takım liderinden komut aldıkları an vurup geçmek üzerine eğer bir konvoy ise. Tekil cakarli araçtan ne çıkar bilmem de bırakın gitsin. Bulaşmayın. Başınıza ole yada bole bela alabilirsiniz.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Eskişehir-Ankara yolu arasında arkalarından gelip yaklaşık 140 filan gidiyorlardı selektörle yol istedim vermediler biraz daha hızlandılar. Yine yol istedim, verdiler geçtim gittim. 2-3 sene oldu ceza filan gelmedi. Benim araçta da kart vardı önde ondan olabilir. Egzozdan dumana ceza yokken corsa ile boşa atıp çok dumanlamışlığım vardır. Şimdi yapsan direk trafikten men.
motosiklet kullandıgım icin emniyet seritlerinde ozellikle kendileriyle surekli hasır nesir oluyoruz![]()
gecenlerde besiktasta yine motorlayım gece gec saat 01:00 fume renk bir yeni kasa megane arkamdan geldi cakar yaktı siren caldı ''yol istiyor'' hay hay dedim saga yanastım gecti gitti. 1 km kadar sonra besiktas evlendirme dairesinin onunde trafik ekipleri uygulama yapıyor 5-6 ekip aracı var kalabalıklar.
birde baktım ki bu kamili de almıslar kenara ''cakar yakıp siren calan'' gittim memurun yanına durdum dedim memur bey su fume meganda cakar ve siren var az once benden yol istedi cakar yakıp siren calıp bilginiz olsun. bu meganmı dedi evet dedim mevcut arabayı bıraktı meganın yanına gitti ben bastım devam ettim ne oldu bilmiyorum ama eminim canını saglam yakmıslardır
emniyette giden ne udugu belirsiz arabakara korna calıyorum eger memursa oda dat dat yapıyoryol verin abi ugrasmaya degmez.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
dün iş çıkışı zamanı Kadiköyden Nuh kuyusuna gidişi kapatmışlardı. Kadıköy içinden çıkışım muhteşem oldu. Haftasonu en cafcaflı zamanlarda Kozyatağından Kadıköye gidişi yolu kapatıyorlar filan. Artık iyice botu çıktı.
Bi kere de Çengelköy camiine cumaya gelmişti Binali Yıldırım o zaman arabasız gelmiştim bu sefer de otobüs bulamamıştım.. o GMC'lerin benzini haram olsun ne diyeyim.
Herkesinde bir anısı var bu çakarlı araçlar ile ilgili. Ben yol verdim gitti hep. Ne olacak ki yol verin geçsin gitsin... Uğraşmaya, can sıkmaya değmez... Yasallığı falan bilemezsin o an. Kafaya takar gelir uğraş dur sonra...
Ülkede para kazanmak zor yeni kasa A8 sahibi olmak çiğ bi adamın harcı değil. TBM plaka saçma geldi ama meclisle alakalı bişeydir sağlam bi iş adamıysa da yine meclisle alakalı olabilir![]()
Bozüyük yolunda sıklıkla görüyorum çakarlı abileri EDS tabelasını görüp frene basan olursa bide ben basıyorum bunlara çünkü bunlar genelde çakma çakarlılar oluyor. Onun dışında bu zaman kadar benden yol isteyen çakarlı araba Bahçeli nin konvoyuna mensuptu en öndeki arabaydı ona yol verdiğim gibi 10 arabaya yol vermiş oldum maşallah tesbih gibi gidiyolar tampon tampona
Biz enka roll yapaken arkadan çakarlı 2.0 passat geldı dıger araba onu gorunce bıraktı ben bırakmadım rollıng yaptık 06DB plakaydı araba 180 e kadr onde 180 den sonra ben geçtım bıraktım![]()
Muhtemelen makam sahibi araçta olduğu için çok uzak mesafeden selektör atmış ve yaklaşmamıştır. Ani frenlemeden ve sert hareketlerden kaçınırlar genelde ters bir durum olursa güvenle durabilmek için
Çakarlı araçların kullanımı korunan ve koruyan araçlar için geçerlidir. Aslında geçiş üstünlüğü yok. Ama protokol işlerinde bir yerden biryere zamanında yetişmek gerçekten çok zor olabiliyor.
Anlayışlı olmak gerek yol vermek gerek diye düşünüyorum ben ve genelde yol verir arkasına takılır açık yoldan rahatça giderim![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Ben de genelde yol verip açtığı yolda peşinden gidiyorum , bir defa konvoyun en arkasındaki passatlar bitincr araya daldım pasifik mavi tiguan konvoydan değildir diye . 2 tane makineli tiguanın sağ sol arka camdan uzaınca tiguanın arkasına geçmek zorunda kaldım
Geçenlerde bi yunus ile birlikte özel plakalı sprinter havaalanı yolunda yol istedi . Yol verdim bende ama bi görseniz yunus un yol işteyişini öyle kibar , üzerine bide teşekkür etti. Noluyo lan dedim japonyadamıyız diye sorguladım kendimi. İnsan hayret ediyo.
Ben genelde sol şeriti kullanmam hatta soldan gidince rahat hissetmem hiç kendimi,
Vekillerde devletin gorevlendirdigi koruma olmaz vekil isterse kisisel sekilde koruma araci pesinde gezdirir. Meclis icinde korumalar sadece partinin genel baskan, baskan yardimcilari, meclis baskani, meclis baskani yardimcilari, bakanlar ve bi kac ozel gorevi veya durumu olanlara verilir. Yani o cakarlilarin cogu ya fake yada gorevi disinda evine vs giden koruma/sofor vs
Bu saydiklarim hic bir zaman tek gezmez yani 2-3 araba konvoy olur oyle tek basina geziyorsa gorevi disindadir ceza yazma veya yol isteme hakki yok.
Tabi muz ulkesinde ne yazikki kurallar gecerli degil herkes kral herkes pasa herkes birilerinin yigeni
itle dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak daha güvenlidir![]()
Asla yol vermiyorum , yol vermedigim gibi emniyete felan girmeye calistiklarinda mumkun mertebe darliyorum.. burasi ringonun ahiri degil ceza meza islerinden tirstigimiz muddetce bizden adam olmaz.. memleket iyice oligarşinin kopegi oldu resmen, rus cografyasi felanda boyledir..
Tango-1 never dies.
Arkdaşlar araba tekti, koruma vs yoktu, araç resmi plaka değildi. Neden yol vereyim yani s.çayım makamına makamlıysa görevdeyse resmi plakalı arabaya hemen yolumuzu veririz neyin tribi yani bem de takayım o zaman zindan film alayına yol yok öle dünya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)