User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Atm para sıkışması sorunu

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Atm para sıkışması sorunu

Arkadaşlar merhaba
    26.12.2018 tarihinde atm para yatırdığım sırada atm kartı iade edip ekran karardı para hesaba geçmedi. Tutar büyük bir mebla değil 220TL. Atm başından ayrılmadan bankayı aradım kayıt oluşturduk 1-2 gün sonra mesaj geldi böyle bir tutar yok diye tekrar aradık yeniden kayıt oluşturduk bugün gelen yeni mesajda hesabınıza 140 TL geçildi diye resmen kendi paramı alamıyorum harçlık verir gibi 140 yatırdık diyorlar parayı geri slın kabul etmiyorum diyorum yapamayız diyorlar nasıl bir yol izlemem lazım ?

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel memleketimin atm’leri bile alırken kepçeyle verirken damlalıkla veriyo
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o atm lerin ben.
    özellikle vakıfbankın hımmına...

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aynısı Yapı ve Kredi bankasında başıma geldi.
    Para yatırırken birden kartımı çıkardı ve para yatmamıştı ama geri de vermedi. otomatik kendi kayıt oluşturdu atm.
    3 gün sonra tutarın tamamı yatmıştı hesabıma.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

susuco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde okuyucuyum yazmam ama başıma gelen bir anıyı paylaşayım.

Öğrenci iken ev sahibine 600 tl gönderecektim. Atm'den 600 tl'yi yükledim ekrana 500 tl göndermek istiyor musunuz diye onay istedi. Ne oluyor falan dedim iptale bastım. Bir tane 100'lük araya sıkışmış katlanmış. Dikkatim olmasa 100 TL güme gidecekti. Size de öyle bir durum olmuş geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternette bende okudum alanda var alamayanda benim merak ettiğin 220 lira için nasıl bir süreç başlatmam lanet olsun deyip bıraksam içim içimi yer bırakmasam neye koşturup durucam birde kamera kayıtları ne kadar süre tutuluyor süre dolunca daha hiç bişey ispat edemeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o atm lerin ben.
    özellikle vakıfbankın hımmına...
    Ne arayüzü bi şeye benziyor ne menüsü bir şey anlatıyor Commodore 64 daha hızlıdır Allah belasını versin milleti bu kadar söğüşleyip bu kadar demode bankanın..
    Kredi olmasa görmemek için arka sokaktan dolanırım mx..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şube atmsiyse hallolmasi gerekirdi ertesi iş gününde. Şayet yol kenarlarında sokaklardaki atmlerden işlem yaptıysan sayım günlerine kadar bekletebilirler, atmnin en son sayımi ne zaman yapılmış veya yapilcak bu şekilde sikistirirsan çözüme ulaşabilirsin belki

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam tersi bir durum; 2-3 hafta önce işbank atm'den para çekeyim dedim, önce kartı verdi, sonra para sayma sesi geldi, sonra hiç bir şey vermedi.

Tekrar giriş yaptım hesaba iade yazıyordu.

Belirlediğim tutarın 10 tl altını isteyince verdi ama.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne arayüzü bi şeye benziyor ne menüsü bir şey anlatıyor Commodore 64 daha hızlıdır Allah belasını versin milleti bu kadar söğüşleyip bu kadar demode bankanın..
    Kredi olmasa görmemek için arka sokaktan dolanırım mx..

eskiye göre biraz düzeldi...
    ama hızı efsanedir.kamerasına bakıp çok yumrukladım,çok küfürler ettim.
    senin gene kredi.bir gün biticek yani...ben sayısal bayiiyim haftada en az 2-3 kere muhatap oluyorum kendileriyle.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler her atm nin kamerası vardır

Şube dışı atmlerde özellikle para kameranın görebileceği şekilde gösterip para yuvasına koyarsanız

o iş bi hızlanıyor anlatamam

1000 tl yi yatırırken sayarak yatırdım 2 sene öncesiydi ekranda 800 görünce iade et dedim etmedi.

hemen bankayı aradım kamera karşı parayı saymıştım bakın dedim 2 saat sonra hesabıma 1000 TL yatırılmıştı.

Garanti Bankasında oldu bu olay

Kamera olayı önemli hemen bakıyorlar.

Bankada önemli

Vakıf ve Ziraat ATM allah cezasını versin bu arada
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

berkaym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akbanktan 120 tl gönderceklerdi 1 ay önce. Parayı yutmuş neyse şikayet falan sayım günü sonrası hesabıma 20₺ geldi. Bu sefer ben aradım 20 değil 120 gelcekti o aradaki 100 hala şıkışık herhalde dedim biraz bi gülüp tekrar kayıt oluşturalım dediler 14 iş gününde 120tl 2 taksitle geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ATM recycling değilse, yani diğer insanların yatırdığı parayı para çekmek isteyenlere geri vermiyorsa zaten çıkmama ihtimali yok. Recycling olsa bile her banknot detaylı olarak loglanıyor, atm'de her bastığınız tuş bile loglanıyor, sanırsam şifre hariç, ya da o gizli olarak loglanıyor olabilir. Recycling değilse yatırılan tüm para bir haznede tutuluyor, kasa sayımında az çok çıkması lazım. Kamera kayıtları uzun süreli olarak tutuluyor diye biliyorum, çünkü herhangi bir sahtekarlık ve benzeri olayda hem yasal olarak hem bankanın tespit etmesi için gerekli diye biliyorum net süreyi bilmemekle beraber.
    Vakıfbank'ın atm'lere niye bu kadar sövdünüz yav, bir de bu isteklerinizi şikayetlerinizi kayıt oluşturup bildirin bankalara ki geri bildirim olsun, müşteri şikayetleri ciddiye alınıyor her bankada.
    Özetle bence tekrar kayıt oluşturun incelesinler bir daha. Çok nadiren olsa da olabiliyor böyle şeyler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar kayıt oluştueup beklicez bakalım insanı uğraştırmaktan başka bişeye yaramıyorlar ya

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Normalde max 3 iş günü içinde tutar iade olur. Sizi niye bu kadar uğraştırdılar enteresan.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 defa basima geldi genelde hizli bir sekilde cozuldu. Sadece son sefer halkbank cok ugrastirdi. 1-1,5 ay sonra sikayet var sitesine konu actiktan sonra yatirmislardi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı misery1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ATM recycling değilse, yani diğer insanların yatırdığı parayı para çekmek isteyenlere geri vermiyorsa zaten çıkmama ihtimali yok. Recycling olsa bile her banknot detaylı olarak loglanıyor, atm'de her bastığınız tuş bile loglanıyor, sanırsam şifre hariç, ya da o gizli olarak loglanıyor olabilir. Recycling değilse yatırılan tüm para bir haznede tutuluyor, kasa sayımında az çok çıkması lazım. Kamera kayıtları uzun süreli olarak tutuluyor diye biliyorum, çünkü herhangi bir sahtekarlık ve benzeri olayda hem yasal olarak hem bankanın tespit etmesi için gerekli diye biliyorum net süreyi bilmemekle beraber.
    Vakıfbank'ın atm'lere niye bu kadar sövdünüz yav, bir de bu isteklerinizi şikayetlerinizi kayıt oluşturup bildirin bankalara ki geri bildirim olsun, müşteri şikayetleri ciddiye alınıyor her bankada.
    Özetle bence tekrar kayıt oluşturun incelesinler bir daha. Çok nadiren olsa da olabiliyor böyle şeyler.
    vakıfbankın para alma haznesi çok değişik. parayı vermek bi dert, sonra sıkıştırıp geri alması bi dert. çevremde kimi gördüysem vakıfbank atm si ile ilgili aynı düşüncede malesef. en rahatı garanti ve qnb finansın yeni atm leri.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 kere başıma geldi hep şube atm si olduğundan çok kısa surede çozuldu yatırdılar parayı şikayet edip üzerine gitmekte fayda var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde başıma geldi.şube atm'si değildi.Tutarda 2500TL yanlışım olmasın.Tam sayarken hata verdi ekran kapandı açıldı sonra kartımı iade etti.Kontrol ettiğimde tutar yatırılmış gözükmüyordu.Bankayı aradım bilgi verdim olayı bir dilekce olarak yazıp mail ve fax ile merkezime gönderdin dediler.Şube atm'si olmadığı için 7-10 iş günü sonrasında geri dönüş yapılacaktır dediler.Neden diye sorduğumda şube atm'si değil gezici banka personeli yardımcı olucak dediler.Dedim tutar yanlıştı falan demeyim dedim kamera kayıtları var hata olmaz dedişer.

Aradan 10 gün geçti 2.500TL hesabıma yatırılmıştı.Ama şunu öğrendim yüksek tutarlı işlemleri şube atm'sinden yapmaya gayret ediyorum.Bu tarz sorunlarda şube atmsinde hızlı sonuç alınıyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler