Motor, şanzımanın Ford olması lazım, hatta o arabalarda fiyatına göre mantıklı.
Ford / Mondeo / 2.0 / Selective / Temiz Ford Mondeo 2.0 240 hp lansman rengi sahibinden.comda - 634473283
Tabi kullanımı, sağlamlığı nasıldır bilemem.
Motor, şanzımanın Ford olması lazım, hatta o arabalarda fiyatına göre mantıklı.
Ford / Mondeo / 2.0 / Selective / Temiz Ford Mondeo 2.0 240 hp lansman rengi sahibinden.comda - 634473283
Tabi kullanımı, sağlamlığı nasıldır bilemem.
bunu kendime saklıyordum fakat ; fakirliğin gözü kör olsun
arka cama YARDIROĞLU NAKLİYAT yazdırıp , içinde tarkandan "yatıra yatıra sinsice girdin kanıma gizlice" şarkısı dinlemelik.
BMW 5.20
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / OTO RAPOR EXPERTİZLİ KAZASIZ COK TEMİZ M52 B28 SWAPLI SON FİYAT sahibinden.comda - 730836330
médiocrité partout
İkinci el araç almak gün geçtikçe zor bi hal almaya devam ediyor zorunlu olmadıkça kimse aracını satmasın sıfır almadığı sürece. Ülke komple köylü kurnazı olmuş akıl işi değil ilanların neredeyse tamamı
Barış
1 ay 3 arkadaş araba baktık inanın arkadaşın dediği gibi araç yok hepsi mi fırıldak olur, millete güven sıfır ya zorla ctesi adanada bulduk nasıl olduysa![]()
Aradığım 10 arabanın 8 i al satçılardaHangisini arasam alalı 2 hafta olmuş, 3 hafta olmuş hadi bilemedin 1 ay olmuş
![]()
Fiat Tipo 2.0 Sedicivalvole
Fiat / Tipo / 2.0 / Tipo Cat coupe 2.0 16v 150bg Sedicivalvole sahibinden.comda - 752948165
Araç güzelmiş ama bi zamanlar.
Buraya atma sebebim ise jantları. Jantlar hala çok güzel. Bir tanesinin göbeği düşmese iyiymiş tabi.
"Korkmadık, savaştık"
Şu kazasız olayı da can sıkıcı hala geldi. ARacın 14. fotosundaki görsele bakınca araç kazasız değil. Meteor yere dğşmüş, sekip oraya çarpmış sanırım.
Kaza olması için illa 150 ile kafana bir yere girmeye gerekmiyor ki.
"İstem dışı veya umulmayan bir olay dolayısıyla bir kimsenin, bir nesnenin veya bir aracın zarara uğraması." Yani yaya yoldan geçerken durup arabana kafa atsa kaputun değişse de kaza. İlla arabaya tıklanması gerekmiyor.
Instagram: mutusgarage
Hayali favorilerde bugün... Yılbaşında ikramiye vurursa ancak kavuşuruz![]()
2018 550d xDrive M Sport SW
BMW / 5 Serisi / 550d xDrive / M Sport / NASYONEL 2018 BAYİ KONFOR KOLTUK SOĞUTMA HARMANKARDON 360degKAMERA sahibinden.comda - 749600866
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Renault Clio 1.2 Icon
Renault / Clio / 1.2 / Turbo Icon / OPEL BOSTANCIOĞLU'NDAN CLİO 1.2 TURBO ICON 60.980 KM ORJINAL sahibinden.comda - 752005457
1.2 Turbo Clio kullananlar var mı aramızda? Nasıldır günlük kullanımı, yakıtı v.s?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ben hayatımda bu kadar kötü bir araba kullanmadım desem yeridir abi
Makyajlı 2017 icon clio dci edc ile tekirdağa gidip geldim geçen cuma 120den sonra sanki aynalar kopucak fren desen yok arkalar kampana
Tek güzel yani yakıt oda dci olduğu için bence benzinli herhangi bi reno alınmaz rsler hariç![]()
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)