Orjinal pütür böyle değil mi?
Screenshot by Lightshot
Avant A4 2.0 tdi S Line
2018 Ocak ayıydı sanırım, 175 bindeydi be 78-80 gibi bi fiyata son rakam almıştım. Bu kasada bu kadar dolusunu S4 haricinde görmedim. Fiyatı göz ardı ettiğimizde halen ilanlarda en göz dolduran araç bence
Audi / A4 / A4 Avant / 2.0 TDI / Memurdan İc Dış Sline 4 Koltuk Isıtma Bose Navi Bluetooth Hafıza sahibinden.comda - 777869646
no
2 kuledekide şase mastiği ...
oralar birleşim noktaları ki su girerse orda tutunmasın pas yapmasın diye atılır mastik..
bununki zamanla yıpranmış ***** araba 24 yaşında
tabiki işlemli olma ihtimali var ama %100 kuleler işlemli denemez
misal 2 tane e36 motor içi foto bırakayım ;
![]()
médiocrité partout
Mastik, pütür, meges ne dersek diyelim.
Öyle bişe yok E36 da.
Yani sağ kule %100 işlemli diyebilirim
2011 e350 cdi 4matic- 3 ay sayılmazsa alacağım
Mercedes - Benz / E Serisi / E 350 CDI / AMG Premium / ONR MOTORLU ARACLAR'DAN 2011 MERCEDES E350 CDI 4MATIC AMG PAKET sahibinden.comda - 782750868
Mercedes - Benz / CLS / 350 / 350 / KUSWA AUTO, DAN MERCEDES-CLS350 sahibinden.comda - 754006047
cls 350
konu açmak istemiyorum eski konular hep arşive gitmiş
nedir? nasıldır? ne yakar?
şu piyasada bu paraya 2015 touch paket fluence var
yılda 20 bin km kullanılacak
sakin kullanırım aracı yormam
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ne olursa olsun bakım kayıtları olsun, genel durumu da iyiyse, üzmez
Ankara'da trafiğe kalmazsanız 11 gibi karışık benzin tüketimi olur, çevreyolu ağırlıklı giderseniz 9 gibi kalır. Uzun yolda canını almazsanız 9 ve altında yakarLPG uyumludur
Sabah-akşam trafiğe kalırım derseniz de 20 litre yakar, acımazTrafikli karışıkta 13-15 arası yakar
lpg taktırırım ya da lpgli tercih ederim büyük ihtimalle
s60 la yazın 30 kışın 40 kuruş yakıyorum kullandığım güzergahta bunlada 60-65 falan yakarım diye düşünüyorum
araştırdığım kadarıyla kronik pek bir şeyi yok kullananlar memnun fiyat/donanım olarak bence çok yukarılarda
biraz takip edip bakımlı kayıtlı bir araç bakmam lazım çünkü bunu alırsam 2-3 sene binmeye alırım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)