Forumdan arkadaşımızın aracı bahsi geçen e39 dan çoook daha iyi durumda
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...20823772/detay
Ben artık araba bakmayı bıraktım, arsa bakıyorum.
Klasiklerin fiyatları uçtu. 3 ay önce 35 bine almadığım w123 200d şu an 55 binden ilanda.
Savaş MotorSports
Levorg üretiliyor ama Avrupa'ya emisyon nedeniyle 2.0lt atmosferik modeli gönderiliyor. Bize de malesef gelmiyor. Gelirse zaten muhtemelen çok az kişi alır ve fiyatı da hiç yakışmayacak seviyede olur. Atmosferik versiyonda haliyle kpautta scoop denilen ve intercooler'a hava yönlendiren zımbırtıdan yok. Bildiğin dümdüz sw görüntüsü var. STi versiyonları Japonya ve Avustralya'da mevcut. Dizel'i hiç üretilmedi. Manuel seçeneği de 1.6 ve 2.0lt motorlarda malesef yok. Japonya, Yeni Zelanda ve Avustralya'da 2.0lt 300 Hp 'lik versiyonu da var. Japonyadaki 2.0lt turbo versiyon 300Hp, Avustralya ve Yeni Zelanda'da olan ise 268 Hp.
Konu imprezaWRC tarafından (14-05-2020 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
404.000TL' civarına sıfır km BRZ'ler gelmiş abi bunları kaç kişi alacak asıl?
Levorg gene piyasasına göre giderdi bence, sıfır km Subaru XV baktım almak için fiyatı, donanımı bence çok iyiydi ama o 1.6 atmosferik motoru her şeyi bozuyor.
+Bulmuşken sorayım sıfır km yeni Hybrid Forester'ı önerir misin?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Türkiyede 50 maaş ile Ancak ortalama dolulukta bir clio alabiliyorsun asgari ücret üzerinden hesaplarsan
Yurt dışında 30 maaş ile Nissan Skyline GTR R34 V spec hadi buyur... Artık konuyu mu kitlesek napsak moral 0...
Nissan Skyline GTR R34 V spec for sale in Japan at JDM EXPO
#RenaultSport Clio-R
94 vitara sattım tek kapıydı sığamıyorduk bagaj yoktu vs derken araba bakıyorum 1 aydır... üstelik eski kafayız diye e39 lar alfa 156 lar volvo s40 lar filan yani piyasası "zor" dediğimiz makinalar ama nerde o eski rakamlar arkadaş...!
bütçe 45 civarı, d segment ya da d segmentimsi favoriler varsa noterlik alıcıyım bilginize)
her zafer acı ister...!
Almayin aldirmayin, elinizdekine bir sekilde sahip cikin yeter. 02 model e46 lar 100+, cliolar 70, cope atilmasi gereken eskiler classic muhabbetine 200+.
Gece gunduz caliisyorsunuz uc bes kurus kenara atmak icin. Emeginizin karsiligi bu coplere vereceginiz ucuk rakamlar olmamali. Gonul isterki hersey farkli olsun ama ulkenin gercekleri var maalesef.
Öyle bir durum ki hocam keşke birlik olabilsek biz şu corona muhabbetinde bile birlik olamıyoruz cahiller çıkıyor hiç birşey olmamış gibi geziyor tozuyor dondurmasını yalıyor
Ben 5 yaşındaki yiğenimi bile evden çıkmadığım halde olur ya marketten aldığım bişeyden belki bana geçmiştir diye gidip göremiyorum.. Hadi diyelim 3 5 adam bu düzene dur demek için alıp satmadık ne olacak ki..
Parası olan bu kalkışmayı sallamayıp hayatını yaşamaya devam edecek.. Zamanında Fransanın akaryakıtında bizim hergün gelen kadar bir zamda ayağa kalktı. Ben birlik olunca devlet hamlesini geri çekti diye paylaşım yaptım halkın birlik beraberliğinin önemiyle alakalı ve anında bimer ve cimere tarafıma şikayette bulundular. Neymiş halkın devlete karşı kin ve düşmanlığa sevketmekten..***** parti yanlısı herkes cukkayı götürüyor zaten diğerleride birlik olamıyor. Atalarımızın meşhur lafı ne kadarda güzelmiş. BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER...
#RenaultSport Clio-R
iki maaşa 67 binde 2015 model fiesta alıyorsun hemde otomatik...
2015 FORD FIESTA S | OREM , UTAH | Action Auto Sales and Finance LLC - UT - 84058
Malesef coğrafya insanın gerçekten kaderi burda 2 maaşa aldığın araca bak
1994 model 350 binde şahin ama hurda belgeli
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19074645/detay
#RenaultSport Clio-R
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)