Agacım konuşsam da benim bütçeyi söyleyince büyük ihtimal söver![]()
araç sahibi bizim mahallede oturuyo sanırım, ki ilan adreside bunu teyitliyor. denk geliyoruz arada, bizim kapıyada bıraktığı oluyor bazen ama birebir tanışmışlığım yok kendisiyle.
araç genel itibariyle düzgün duruyor kendisine baktıran bir araba gerçekten. bizim gibi genç bir arkadaş ama genelde sakin kullandığına şahit oldum. eğer ciddiyseniz tekrar denk gelirsem daha detaylı bakabilirim sizin için
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Hatasız boyasız ama sol kapı boyalı. Trnin en temizi falan filan. En sevmediğim tarzda ilanlardan. Hangi e9x 20d yi alırsan al 20 bin yer.
elektrik tesisatının korumaları pek iyi değil.
abi ingilizler biliosun bunların delisi , forumlarda onlarda paylaşmış. biraz okudumda..
yok bir kablo manifolda değip erimiş.
hergün çalıştığında camı kornası çalışmayanmı ararrsın..
bu ilandakininde göstergeler arada gidip geliyormuş.
aslında olay basitte sanayide oynata oynata işin içinden çıkılmaz hale geliyor.
gidiyorsun servisi diyorsun komple elektrik tesisatı istiyorum.
olay çözülüyor.
médiocrité partout
ben aslında günlük şehir içi kullanımlık bakmıştım 5-6 ay önce bunlara tabi fiyatlar böyle değildi. Aynen yazdığın gibi, sıfır tesisat alınıp dikkatli bir şekilde yenilemek bu işin tek çözümü, aslıda çok zor ve çok çok pahalı bir çözüm de değil, bu şekilde nasıl kullanıyorlar hayret. Bir araçta en çekilmeyecek şey elektrik sorunudur.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Rs'lerin en büyük problemi usta sıkıntısı.Senteye almak için bile özel bir aparatı var.Normal senteyle alakası yok.Mesela çocukluğumdan beri rs'e biniyo olmasam,kesinlikle kapıma sokmam![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
jantın style kodunu bilmiyorum ama bu ilan işini görür sanırım
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...04003354/detay
OEM BMW E90 E92 E93 M3 Wheel Options, Specs - BIMMERtips.com
Google da e92 m spider spoke olarak aratırsan da çıkıyor.
tüm cevaplar için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım...
Simply the best.
01.05.1994Ayrton Senna
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)