bu kaç sayfa açıklama abi :D
Printable View
Bir ilanda çarşaf çarşaf açıklama varsa beni araçtan soğutuyor.
İyi mal iyisiyle kötüsüyle basitçe anlatıldı mı zaten satılır. Çok yazlıp çiziliyorsa şüphe uyandırıyor bende
Yani üşendim okumadım ama biraz bakayım dedim. Yok ben böyle subarucuyum yok evin 5. subarusu, üşenmedim sandık motor getirttim falan. Zaten arabanın motoru kronik sorunlu. Bunu bilmeyen yok. Hiç bilinmeyen bir çözüm mü buldun, sıfırdan motor mu ürettirdin. Destan yazmışsın, o kadar bitiremediğin tek şey motor değişirken beraberinde mecburen değişmesi gereken parçalar.
Bu parayı bu piyasada bile veren net eşektir. İsteyene bir şey yine demem.
Neyse konu yerini bulsun..
tiguan 1.4 tsi rline
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...69997393/detay
bir gecede 50 60 bin zam yemeselerdi ciddi niyetlenmiştim...
Ben kendi işimi kendim görüyorum sanayi taraflarında pek işim olmuyor. Allah düşürmesin oralara.
Kendimce çıkma parçalara biçtiğim değerler neticesinde söyledim o fiyatı. 3 aşağı 5 yukarı neyse tutarı öder kendim hallederim.
Yaptıklarımı ve yapabileceklerimi örneklemek adına aşağıdaki konuma göz atabilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/otom...010_gur61.html
Şubat ayı sonunda sıfır olarak 1.5 tsi ni aldım. Temmuzda sattım.
Bu araçta R Line direksiyon yok. Highlinedan çevirilmiş olabilir.
Tiguan için genel olarak yazayım çünkü parasının arabası değil.
Araca o kadar para veriyorsun elektrikli koltuk yok.
Araçta patinajı önleyen bir sistem yok. Yokuş kalkış desteği var rampada kalkarken 19 jantlar ile deli gibi patinaj çekiyorsun.
İçerideki trim sesleri cabası.
Tok kapı sesi bu araçlarda yok :)
Bagaj bir suva göre çok küçük çünkü skoda karoq ve seat ateca ile aynı paltforma sahip ama 5 cm iç mekanı daha geniş yaptıkları için bagajdan çalmışlar.
İyi olanlar ise o R Line direksiyonu çok güzeldi ve ses sistemi iyiydi.
hahaha ulan ben kırık bitane legacy alacaktım. hangi ustasıyla konuşsam. dükkanda marş basarız çıkınca karışmam kesinlikle garanti veremem dedi. bakımsızlıktan değil krank ve şanzumanın ağırlığı yatak ve yüzeyleri bozuyormuş. çok araştırdım, kesinlikle o araba macera :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76616274/detay
Forester Turbo ,
Aracı bilen eden varmı ? Baş ağrıtırmı alınıp haftasonları vesaire kullanmalık (Birazda güçlendirilse ) Bu kasa oldu bitti hoşuma gidiyor.
O para nedir yav, 2003-2005 xt bulunabiliyor çok rahat. Ama illa manuel istiyorum derseniz birşey diyemem. Benim de 99 model manuel S-Turbom vardı, yaklaşık 1buçuk sene kullandım. Aşırı keyifli arabalar aslında fısır fısır :D Her yola geliyordu. Boxer sesi, manuel olması, suv olması, bagaj yükleme kolaylığı, konforu çok büyük artı. Benim aracımda komple iskender egzoz ve yazılım vardı ekstra olarak, ona rağmen performansı yeterliydi ama yüklemeye açık motorlar. Şanzımana dikkat etmek lazım ben kırmıştım :) onun dışında stock şanzımanın 250 hplere kadar sorun çıkaracağını düşünmüyorum. 300 e kadar zorlanabilir belki ama 300 üstü fantazi olur. Frenleri yetersiz kalıyor, wrx frene geçilebilir alındıktan sonra. Benim aracım lpgliydi, lpg ve subap ayarı oldukça önemli bunlar için. 20 yıllık turbo boxer motoru olan bir araç alacaksanız aldıktan sonra başınıza gelebilecek (umarım gelmez) sürprizlere de açık olmanız gerekli :)
20 yıldır Subaru kullanıyorum; önceki Outback'imi satarken aralarında boşluklar ile hepi topu 1 paragraf yazı yazmıştım. Bakımlarını hep 10000km'de yaptım, şu yağı, şu yakıtı kullandım. Kazası, değişeni, yeniden boyanan parçası, çiziği, taş izi yok diye yazmıştım. 1 hafta sonra birisi şasi nuamrası ve plakayı istedi. Özel mesajdan gönderdim. Yanında boya ustası olan akrabası ile geldi, boya kalınlık ölçer ile ölçümler yaptı. Ne bu ya her ölçüm aynı çıktı dedi, şok oldu :)
Kullanmak istediler, sağ koltuğa otur çıkıp turlayalım dedim akrabası kızdı gitti :) Bende, istediğin yetkili Subaru servisine götürüp ekspertiz yaptırabilirsin dedim. Yok sağol ben tanıdık ile bir döküm aldım dedi. Şu km'de neden servise gittin diye sordu. km'si dolamdı senesi doldu bende yağını, suyunu değiştirdim diye cevaplamıştım. O gün emsallerinden 15.000 TL pahalıya satın almıştı, çünkü ilandakilerin çoğu turşu kıvamdaydı.
Niye satıyorsun diye sorduğunda, yenisini alacağım demiştim. Yenisini aldığımda da kokusunu almış gibi telefon açıp sormuştu :D
Proton Perdana 3.5 :D :D :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...78301132/detay
"SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ"dan sonrasını okumadım.