İndirim yapılabilir, bayide 0km olmadığını düşünürsek :(
Printable View
Eğer iyi bakıldıysa, yaşı ve km'si gereği periyodik olarak yapılması gerkenler dışında bu kasanın başına açabileceği tek şey olabilir, ön farların soketlerinin/fişlerinin erimesi olabilir. Ben 2 defa değiştirmiştim. 2.değişimden sonra bir daha değişim olmamıştı.
Bulabilirsen prodrive catback egzoz ile şahane ses çıkar. Hem etrafı da rahatsız etmez. Frenleri zayıftır, güçlendirmek istiyorsan frenlere el atman lazım.
WRX veya sti jant kombinasyonu ile de çok şık görünüp (ben wrx takmıştım) daha da güzel yol tutar. Normalde yol tutuşunda sıkıntı yok ama bu kombinasyon ile ve iyi bir lastik ile yola zamk gibi yapışırsın. (ben nokian z g2 kullanmıştım, çok keyifliydi.)
'98 E38 BMW 740iL
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...78736325/detay
Renk muhteşem ötesi. Sabahlara kadar cilalamalık.
Fiyat haliyle yüksek, (ne ucuzki demekten de yoruldum) Haftasonları stres atmalık ayrıca uzun yolda da iş görebilecekmiş gibi duruyor , biraz daha araştırayım bakalım, alırsam zaten konusunu açar sonrasında yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunurum. cevabınız için teşekkür ederim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...65601240/detay
Mercedes S124
Çook uzun dönem binilecekse imkansız bir fiyat değil aslında.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76766719/detay
gerçekten biz bu dünyaya izlemeye gelmişiz.
Challenger 6.2hemi.
Audi 100 Station Wagon
Alıp yavaş yavaş toplamalık sanki
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4831864/detay/
-----------------------------
Mercedes W124
Makyajsız olupta M111 motor olanlara bayılıyorum tabii o paralar hayal 60-70 bandında olsa düşünmem alırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7322185/detay/
abi şu sarı sitede artık şu olmalı ;
filtred atılıp , pertler önüme çıkmasın istiyorum.
adam bi sayfa yazmış okuyom okuyom , pat son cümle ; araba ağır hasar kayıtlıdır.
bu ne ya resmen zaman hırsızlığı.
https://i.hizliresim.com/vmpd1r.jpg
Adamlar km yi bile eksik yazıyor filtreye takılmamak için