valla turbosunu felan bilmem ama çok değil 2 sene önce bu paraya 2 tane e92 m3 alınıyodu
Güzel reklam, güzel kâr.
İşin özeti bu.
driven 34 kuş mu konduruyor aldığı araçlara. Daha geçenlerde e91 satıldı 70 bine. Hadi sezon açıldı; bu araç makyajlı, m paket falan diyelim. Aradaki 100 binin hiçbir izahı yok. Bundan daha uyguna f31 satıldı hatta.
Forum üyemizdeki S3. İlandayken 178 rakamını görmüştüm en son. %50 kar kovalayanları gördükten sonra insaflıymış bu galeri.
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / OSCARDAN ORJİNAL S3 2.0 TFSİ SPORTBACK OZEL RENK sahibinden.comda - 690366886
3 sene önce ikinci yeniden bunlardan birinin ihalesine girdim o da 2015 modeldi
sabah bi dükkana baktım fiyat içime sindi dedim bir düşüneyim
sonra geldim öğlen 69900e 1.4 tsi otomatik bir tane satıyor ikinci yeni dedim bunu aliim 5 lira ekmeğimiz olur (o zaman piyasa bu kadar yüksek değil tabi) lan kimse girmedi ihaleye 70.000 verdim 3 saniye kala, son saniyede bir tane hayırsız 70.100e aldı arabayı.. dedim kısmet dükkanaymış
sonra o dükkanı açtım 200bin tl para batırdım eve, maaşa hacizler falan geldi intiharı falan düşündüm ölürsem borçlardan kurtulurum falan diye
sonra çocuk doğdu falan filan dibi gördük dipten çıktık çok şükür..
ne zaman a3 sedan görsem o 100 lira fazla verip arabayı alan arkadaşı anarım![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
çok iyi niyetlisin.
o siteden piyadanın 5-6 lira aşşasına arabamı alabileceğini sanıyodun
otomatik botları var diyelim ki araba 100 gider ihale 90dan açıldı rakam 95 oldu sende son 2-3 saniye kala bot 100 lira arttırıp ihaleyi alıyor ,arabayı satmıyor.
hepsinii kafada belli bir fiyata var oraya gelmezse ihale botlarda kalır.
istanbulda/haliçte mezatlar olur , ordada aynı mantık işler.
ihaleci bişeye kafada 100 lira fiyat biçmiştir, kimse vermez teklifleri kabul ederim der 10 lira verirsin , 20 olur 30 olur 40ta tam sana kalıcak bir grup gelir başlar arttırmaya (ihalecinin kankileri)
sonra mal 80-90lara çıkınca bırakırlar arttırmayı
kısaca organize her zaman işler![]()
médiocrité partout
2. yeniden 3 defa araç aldım 3ünde de para kazandım ilk çıktığı zamanlarda ama
şimdi imkan olmadığı için girip bakmıyorum dediğin gibi olabilir
hatta bi keresinde bitane 508 aldım fotoları karıştırmışlar siyah araba ile füme araba resimleri detayda birbirine girmiş 508 siyahtı fümede de hatalar çoktu yakın çekimli fotolarda hep
47700e aldım 52ye vermiştim kaput değişik yazmışlardı yetkili servise soktuk kaput orjinal tampon değişik çıktı
ama dediğim gibi bunlar en az 4 sene önce..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
e92 320ci;
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / ER MOTORS 2007 320Cİ COUPE BAYİ CIKIŞLI sahibinden.comda - 678308914
fiyatta güzellik yapsalar sizce alınır mı? yada bu tarz bir araç maksimum ne kadara alınmalı? rengi, içi ,fiyatına göre duruşu çok güzel ama bilemiyorum. motor gücüne 170 yazılmış 2007 modellerde 156 hp değil miydi bunlar? birde hangi model yılından sonra 170 hp ve 170 hp olanların motor kodu nedir?
En sevdiğim BMW kasası;
1982 E21 315
Galeriden Satılık 1982 Model 50 Km BMW 3.15 36.900 TL - 596462424
Beğendiğim iki sw araçtan birisi;
Cls sb : Mercedes - Benz / CLS / 350 CDI / Innovation Sport / NASYONEL 2012 BAYİ CIKIŞ SHOOTING BRAKE MULTIMEDYA HAFIZA ISITMA sahibinden.comda - 693337295
Diğeri de a6 avant..Wagon dünyası bu iki araçtan ibaret benim için![]()
@XoR bey dizel istiyordu bunu alsın bence. Bi replika jant bi yay pıstırma uff.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)