CLK200. Bir on bin lira fazlası var yoksa hala çok yakışıklı araba.
Mercedes - Benz / CLK / CLK 200 / Komp. Avantgarde / Sahibinden temiz masrafsız CLK200 Kompresor Avantgarde sahibinden.comda - 717356149
CLK200. Bir on bin lira fazlası var yoksa hala çok yakışıklı araba.
Mercedes - Benz / CLK / CLK 200 / Komp. Avantgarde / Sahibinden temiz masrafsız CLK200 Kompresor Avantgarde sahibinden.comda - 717356149
Bu arada kendi aracımda ışıklarda durduğumda falan kendisi kavramayı ayırıyor . Boşa kendisi aldığı için bizim uğraşmamıza gerek olmuyor . Eski mazda 6 aracımızda ışıklarda beklerken boşa alıyordum . Mazda 6 da ben frene basıyorum araba ilerlemeye çalışıyor tezat bi durum oluşuyordu .
f30 o fiyatla 2028e kadar bekler. Bu hızla tl değer kaybederse belki o vakte satar.
Instagram: mutusgarage
Biraz retro severim...
1- Opel Kadett Coupe
Opel / Kadett / 1.3 / GL / OPEL KADETT DAHA TEMİZİ YOK sahibinden.comda - 712961629
2- Ford Fiesta 1.8D mk3
Ford / Fiesta / 1.8 D / C / Ford fiesta klasik sahibinden.comda - 697470664
3- Enteresan bir Corsa B (Bu fiyata satılır mı bilmem ama çok şeker...)
Opel / Corsa / 1.4 / Swing / Tertemiz Opel Corsa Atlanta sahibinden.comda - 716323664
Arkadaşlar bu 3 araba içinden hangisini tercih edersiniz? Yakıt sorun değil az kullanıyorum. Kesinlikle lpg falan düşünmem... Elimdeki Corsa büyük ihtimal satılır. Ayağımı yerden kessin yağını suyunu değiştirip bineyim diye istiyorum...
fiestada çeki demiride var hemde dizel. benim ilk tercihim o olurdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)