Bugün 0’dan sipariş etsem ancak bu kadar nokta atışı olurdu
Quattroporte ;
Maserati / Quattroporte / 4.2 Automatica / SAHİBİNDEN 2008 4.2 MASERATİ sahibinden.comda - 733215058
Lamborghini / Huracan / LP-610-4 / ULUS MOTORS 2018 LAMBORGHINI HURACAN LP 610-4 SPYDER BAYI 2.513 sahibinden.comda - 728814933
Nasıl bir zevksizlik ürünü anlamadım. Öndeki ve arkadaki neonlar nedir ya?
Ege plakalı araçların sahibi olan kişi sanırım![]()
Legen...wait for it...dary!
O soruyu ben de sordum arkadaşa. İstanbulda bir firma adı söyledi. Şu anda hatırlamıyorum. Bakalım cuma günü alacak kısmetse.
Vallaha ben lpg olayından nefret ediyorum. Araç güzel ve çok çok dolu. Güzel bir de pazarlık yaptı. Çok acele ediyor gibi geliyor bana da ama bakalım göreceğiz. Ben de 180 diye biliyorum.
Ben de jantlara bittim. Sanırım 15 janta falan geçilse 0-100 nasıl olur çok merak ediyorum.
1.3 cdti astra h hatchback vardı. O kadar güzel bir devir bandı vardı ki anlatamam. Uzun yol için üretilmiş minik motorlu koca şanzımanlı dev gibi.Bu arada arkadaşımda 1.0 tsi leon var. Gerçekten çok güzel hızlanıyor. Bu araçta lpg. Diğer araç 5000 kilometre civarı. Bakalım bi deneme yaparız.
![]()
Bi mantıklı geldi gözüme.
Bmw E92 3.20d coupe
BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / SAHİBİNDEN 97.000 KMDE KAPALI GARAJ ARACI LCI STOP İC+DIŞMSPORT sahibinden.comda - 732637293
'14 Seat Leon TDI
-REGNO CAR- 2006 PORSCHE-CAYENNE 3.2 BAYİİ 250HP KAZASIZ
2006 3.2 Cayenne
Bu araçlar ile ilgili tecrübesi ya da bilgisi olan var mı? Yurtdışı forumlarda araştırdığım kadarı ile baya sorunsuz bir araçmış. Linkteki araç 160 bine kadar doğuş bakımlı. İyice baktırıp alınır gibi duruyor. Bakım maliyetleri de daha uygunmuş diğer motorlara göre. Fiyatta anlaşabilirsem takasa gireyim diyorum bununla.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)