Arka camların elle açılması denilince aklıma bu geldi![]()
YouTube
Sen illa bu kasadan istiyorsan @SULTANOGLU 'na söyle sana çekerek 1000 euroya bir tane E36 getiriversin.![]()
Arka camların elle açılması denilince aklıma bu geldi![]()
YouTube
Sen illa bu kasadan istiyorsan @SULTANOGLU 'na söyle sana çekerek 1000 euroya bir tane E36 getiriversin.![]()
Görüntüsü çok hoşuma gitti.
Bmw E39 5.20i
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5688813/detay/
'14 Seat Leon TDI
Bu aralar hangi araca ciddi niyetlensem ertesi gün satmaktan vazgeçtim vs olayları oluyor bu en az 5 kere başıma geldi ciddi anlamda. İnsanlar sanırım deneme amaçlı ilan açıyolar nabız ölçmek için.
Barış
ekim ayı aynı hafta içinde 3 kez başıma geldi.. adam 63,750 yazmış en son olur diyorum 63 diyor tamam yarın geliyorum diyorum hemen msj geliyor.. yok çocuklarım ağlamaya başladı satmaktan vezgeçtim. baka biri 68 yazmış 67 ye anlaştık 1 saat sonra msj geliyr çok düşündüm ama o fiyatlara satmam büyük hata olur diyordiğeri de benzer sebepler..
neyse baktım olucak gibi sinir stres artıyor , bi ilan gördüm galeriden araç zonguldakta.. neyse aradım hemen kaporayı yolladım..gece bindim esenler den sabah ordaydım aldım arabayı geldim.. şu piyasada galericler mevlana gibi kalıyor.. nereden nereye..
Deneme değil. SAtmaya karar verdiği araç örnek veriyorum 1 aydır 45binde ilandaysa, yeni ilana giren araçlar son 2 haftadır cidi yüksekten ilana girdi. Kendi aracumdan örnek veriyim, 2 ay önce aldım hatasızları 82-84 aralığındaydı şimdi 90 altı ilan yok. Hatasızları 96dan başlıyor.O sebeple daha iyisini alamayacağını düşünen kişiler satmaktan vazgeçiyor en azından çoğu bu nedenle vazgeçiyordur.
![]()
Instagram: mutusgarage
Bu yazınızda beni anlattığınız için teşekkürlerimi borç bilirim @Mutu Bey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)