Ya iki sene önce aracım ilandayken oooo çok fazla diyen adam max 10 bin tl harcayarak hatta o kadar da olmayabilir piyasasının 1.5 katına ilan açmış. Zaten tavırları ve salakça yorumlarından belliydi. Kaale almamak lazım. Ben bir yerde 2cr yazısı okuyunca tüylerim diken diken oluyor kapatıyorum.
Aynen öyle koparmacı tayfa bunlar ekürü var bunun bi tane daha eski arabalarını bokladı bokladı şöyle hasarlıydı araba şu fiyata satıldı diye satamadı sahibi sonra gidip kendileri aldı. Çok enteresan model bunlar inanan arkasından koşan çocukları güzel koparıyorlar
Mesajda anlattığım mevzu, bitik bitik arabalar alıp cicileyip satmaları, üstüne başkalarına mok atmaları.
Bir de bunların şey mottosu vardı, ne basınç açıyoruz ne yakıt ama %30 güç artışı ve yakıt verimliliği sağlıyoruzBilimsellikten uzak, kimseye bir şey anlatamadıkları tuhaf yazılımları falan
Popüler ve sevilen olmak için saçmalamak yeterli bu zamanda *****.
34 BNU 576 Opel Corsa OPC
34 JOB 01 Mini Cooper S Roadster Cabrio
34 AK 295 Mini John Cooper Works
34 GP 0253 Mini GP2
34 BC 0005 Audi S3 Sportback 2014
Arabası iyidir kötüdür önemli değil ama astra h gtc 97den ilana koyuluyorsa bu otomatik olarak diğerlerininde artmasına sebebiyet verecek ve gönlünde güzel bir gtc'ye binmek olan arkadaşlarımız bu seçenekten de bu sayede vazgeçmek zorunda kalacak, manasız fiyatlar konusunda da belirttim temiz ve dolu bir aracınız varsa bütün piyasayı kontrol etmek parmaklarınızın ucunda hele hele bu günlerde, geçen insignia bakıyordum 92 93e hatasız cosmo+sunrooflu seçenekler varken bugün yok 2 hafta içinde 5er 10ar arttılar sebebi ne, kendini bilmez birinin fiyatı şişirmesi geri kalanında isine gelip buna ortak olması, sorsan civicler bu para bu arabaya çok mu diye tepki verirler örneğinİşimiz çok zor iyi kötü birşeyler aldık zamanında, olmayan kardeşlerimize Allah yardım etsin, önceden alternatif modeller üretebiliyorduk elimizdekiyle optimumu yakalamak adına, örneğin chevrolet cruze gibi şimdilerde ise piyasadan etkilenmemis veya nispeten az etkilenmiş diyebileceğimiz model yok gibi şayet varsa da yarın o da kervandaki yerini alır.
Ben takip etmiyorum karsima cikinca izledim bu arabalarini bilmiyorum, bitane subi gordum sw onu cok begendim oda bu arkadaslarinmi bilmiyorum. Bu fiyata gtc satmakta ne bileyim bunu bu paraya alacak olan baba yigidi bi ‘ silkmek ‘ lazim. Araba guzelmiste rakami gorunce bir esprisi kalmadi.
Her yayın bir buna benzer ilan bu herif bu para yazmışsa benimki 100 eder 90 eder ve kapanış
Boş geçmeyelim ssangyong rexton:
Ssangyong / Rexton / 2.0 e-XDI W / 4X4 Platinum / BOYASIZ 2013 SSANGYONG REXTON 2.0 e-XDI W 4X4 PLATNİUM 147.000KM sahibinden.comda - 792384883
Samara 2109
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)