Anlayana....
![]()
@turbo&quattro için yazılanların şaka olduğunu umuyorum![]()
bu kadar asabıyet bana da garip geldi,konu isminden sapıyor yerı burası degıl denir anlarım, adam oranın nımetlerınden faydalanıyor bunuda forum konsept geregı payalasır,anlatır,yazar,cızer,karısamaz kımse,benım zoruma adamın paylastıkları degılde ıcınde oldugumuz durum ve kabullenılmesı gıdıyor, evet degıstıremeyız bu durumu (şu an için) ,her millet layık olduğu şekilde yönetilir demişler zamanında,ama kalkıp bunun sorumlusu paylaşan değil sebep olanlar dır malesef,az daha hoş görü beyler.
ayrıca takıp ettıgımız-ettıgınız ınstagram hesaplarında hıc kımse mutevazı hayatını paylasmıyor herkes show gosterıs pesınde,tv bile izlememek lazım bu durumda,veya her ınstagram paylasımında arabasını evını ayakkabısını gosterene aynı tepkıyı vermek gerekıyor![]()
Benzer düşüncelere sahibim.
400 Sayfa ve geçmiş konudaki sayfaları okuduğumuzda paylaşılan favoriler paylaşımcıların %90 gibi bir kesiminin almayacağı ve alamayacağı araçlardan oluşuyor. O zaman onlara da tepki gösterelim.
Turbo Quattro nun arada çıtır çerez olarak yabancı ülkü araçlarını paylaşması bence hoş oluyor.
Sana tepki olarak yazmıyorum bunu şahsi algılama son post sende olduğu için senden alıntı yaptım.
Gereksiz bir yükselme oldu son postlarda ondan dolayı yazdım.
Saçma sapan alınamayacak araçlara da tepki gösteriyoruz zaten. Saçma sapan ilan paylaşana da, alınmayacak arabayı paylaşana da, arkadaşının aracını paylaşana da tepki gösteriyoruz. Ancak anlayamadığın ya da anlamamakta ısrar ettiğin nokta burada yurt dışı ilan linki paylaşılması değil, aşağılayıcı bir üslupla paylaşım yapılması. At gözlüklerini çıkarıp okumanı tavsiye ederim.
instagram da saçma sapan gösteriş yapan hava atmak için takla atan insanları zaten takip etmiyorum, bu forumda herkes bir şeyler paylaşıyor tabi ki paylaşım olmasa bir anlamı yok, biri şahinini biri turbo s ini paylaşıyor herkes görüyor beğeniyor beğenmiyor fikrini yazıyor, şahini olan porsche sahibine hava atıyorsun demiyor porsche sahibide biz burada porsche paylaşıyoruz senin burada işin yok demiyor herkes ortak zevkte buluşup muhabbet ediyor, burada benim ve anladığım kadarıyla diğer insanların tepki gösterdikleri konu ben burada 1900 dolara mclaren kiralayabiliyorum siz 1900 liraya kiralayamıyorsunuz burası böyle işte cennet gibi ehe ehe tarzındaki üslup
E90 320si düzgün duruyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19727106/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)