Kıskanma Favorilerini paylaş

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

1. BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BARR diyorki:
    Alıntı mhmtyyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin video paylaştığınız araç Compass 1.3 T-GDI modeli bu araç 4 silindirli bir araç, benim dediğim Compass 1.3 GSET4 modeli bu araçta 3 silindirli bir araç.Yukarıda yorum yapan kişi doğru söylüyor, araç söndürme ve çalıştırma da benim demek istediğimi direk söylemiş.
    Compass şu an Türkiyede 1.3 T 150hp (Fiat motoru Firefly diye geçer) motor ile satılıyor ve video paylaştığım araç oluyor kendisi.

https://www.jeep.com.tr/content/dam/...G2020_TR_2.pdf

Teknik verileri aynı. 150hp 270nm 1560 devirde 270nm veren bir turbo benzin arabaya çekmiyor demek için elektrikli veya 250hp dizel araba kullanmak lazım.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
  2. OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OnurG diyorki:
  3. delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

delyyy diyorki:
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...
  4. gokhan g. diyorki:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...51085073/detay

Stage 1 ile hızlı aile babalarına yakışır. Jantları da gunmetal yaptığın zaman mis
  5. AlwaysFast diyorki:
    Alıntı gokhan g. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...51085073/detay

Stage 1 ile hızlı aile babalarına yakışır. Jantları da gunmetal yaptığın zaman mis
    Bunlara baya niyetlenmiştim sırf arkalar torsiyon diye vazgeçtim. Otoparkta bu kasa yol tutuşunu yerden yere vurmuşlardı 1.6 tdi ile. Bende A3 vardı 1.6 tdi torsiyonlu, std haliyle yol tutuşunu beğenmiyordum, yay takınca iyi tutuyordu ama bu sefer de çok sert oluyordu. Aynı şeyi bir de bunda yaşamak istemedim.
    Savaş MotorSports
  6. Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sti_Ozan diyorki:
    Alıntı AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlara baya niyetlenmiştim sırf arkalar torsiyon diye vazgeçtim. Otoparkta bu kasa yol tutuşunu yerden yere vurmuşlardı 1.6 tdi ile. Bende A3 vardı 1.6 tdi torsiyonlu, std haliyle yol tutuşunu beğenmiyordum, yay takınca iyi tutuyordu ama bu sefer de çok sert oluyordu. Aynı şeyi bir de bunda yaşamak istemedim.
    1.5 TSI ı var bizde dediğiniz gibi arka torsiyon, sportların amortisörler diğer modellere göre biraz daha sert,virajı güzel ama yay olmadan biraz esneme durumu oluyor. Şu an 4cm HR yayla o esneme de gitti fabrikasyon hankook s1 evo2 lastikleriyle virajları keyifli keyifli dönebiliyoruz. Yay sonrası aşırı sertleşmedi ama özellikle ufak plastik kasislerden dikkatsiz geçince arkadakileri rahatsız edecek şekilde sertlik oluyor o konuda haklısınız ama ailemle kullanıyorum ve genelde arkaya annemle babam oturuyor, 6 aydır öldük bittik tarzında bir yorum olmadı. 6 ayda Şehiriçi-dışı köy yolu vs 18 bin km yol yaptık.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.
  7. Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sti_Ozan diyorki:
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Compass şu an Türkiyede 1.3 T 150hp (Fiat motoru Firefly diye geçer) motor ile satılıyor ve video paylaştığım araç oluyor kendisi.

https://www.jeep.com.tr/content/dam/...G2020_TR_2.pdf

Teknik verileri aynı. 150hp 270nm 1560 devirde 270nm veren bir turbo benzin arabaya çekmiyor demek için elektrikli veya 250hp dizel araba kullanmak lazım.
    Abi 1.5 tsi Kodiaq için de yetmiyor. Öldüm bittim,rampada tofaş geçti modunda değil tabii ki ama hani Superb gibi istediğin serilikte gidemiyorsun. Yakıta da yansıyor sürüş keyfine de. He kocaman jipi 1.5 tsi ile alıp o kadar kovalama beklentisine girmeye gerek var mı o da meçhul
    Hız,sonsuz bir tutkudur.
  8. arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arda35 diyorki:
    2012' A3 8V 1.4 tfsi ambition

Birebir karşılığı olmamakla birlikte çok iyi bir Scirocco alternatifi olduğunu düşünüyorum.
  9. BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BARR diyorki:
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012' A3 8V 1.4 tfsi ambition

Birebir karşılığı olmamakla birlikte çok iyi bir Scirocco alternatifi olduğunu düşünüyorum.
    125 olsa neyse de 122 lik motor evlerden ırak sene 2021
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
  10. cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cgty06 diyorki:
    125 olsa neyse de 122 lik motor evlerden ırak sene 2021
    evlerden ırak olacak kadar kötü mü gerçekten 122 likler?
  11. mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mrtkap diyorki:
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evlerden ırak olacak kadar kötü mü gerçekten 122 likler?
    B7’de kullanmıştım. tsi olunca gitmesini bekledim, gitmedi. Bari az yaksın dedim, sömürdü. Tepkileri B6’daki fsi gibiydi, net.

B8’de 125’lik kullandım, her açıdan daha iyiydi.
  12. Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mutlu Değerli diyorki:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...17873735/detay

Seninle hdp mitingine dalmak... var bir hayalim
    Kahpelerle mücadele motorsport.
  13. Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mutlu Değerli diyorki:
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...17873735/detay

Seninle hdp mitingine dalmak... var bir hayalim
    Lexus LS500h tşk.
    Kahpelerle mücadele motorsport.
  14. 207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

207_TR diyorki:
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 1.5 tsi Kodiaq için de yetmiyor. Öldüm bittim,rampada tofaş geçti modunda değil tabii ki ama hani Superb gibi istediğin serilikte gidemiyorsun. Yakıta da yansıyor sürüş keyfine de. He kocaman jipi 1.5 tsi ile alıp o kadar kovalama beklentisine girmeye gerek var mı o da meçhul
    1.5 Tsi bence yetiyor, ne beklediğinizle bağlantılı.
  15. arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arda35 diyorki:
    Kısa şasi olsaydı daha iyiydi ama yine de güzel araç. Açıklama kısmı hassas kalpler için biraz üzücü.

''Koltuklar sıfır ayarında, pek oturan olmadı. çoğu günler tek başıma kullanıyorum zaten. en çok o yüzden satıyorum. tek kişi için 9 kişilik araba fazla.''

2010 Vw Caravelle 2.0tdi Comfortline
  16. gokhan g. diyorki:
    Alıntı AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf 7'lerin 1.4 TSI'ları bağımsız olduğu için bunlar da bağımsızdır diye düşünmüştüm. Şu an hayallerim yıkıldı
  17. Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sezgin diyorki:
    Kısa şasi olsaydı daha iyiydi ama yine de güzel araç. Açıklama kısmı hassas kalpler için biraz üzücü.

''Koltuklar sıfır ayarında, pek oturan olmadı. çoğu günler tek başıma kullanıyorum zaten. en çok o yüzden satıyorum. tek kişi için 9 kişilik araba fazla.''

Baya bi imalı yazmış abi
  18. delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

delyyy diyorki:

Kısa şase Transporter - Caravella sevilmiyor ülkede.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...37433246/detay

Boş geçmeyelim, Grand Şeroki
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...
  19. ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmetbaha-drs diyorki:
    Sadece iç kabini için bile 2021 olan modelleri tercih etmek gerekiyor. Ayrıca 1.3 önden çeker motor hem daha az yakar hem de daha teknolojik. 4x4 için özel bir hitiyaç yoksa hammallığını çekmeye gerek yok.
    Compass icin cevap yazan herkese tesekkurler.
    1.4 170hp olan motor zaten sıfır km'de yok ama 2.el cok dusuk km 4x4 araclar denk gelebiliyor o nedenle bilgi almak istedim.
    1.3 150hp bence S60 1.5 T3'den sonra zaten pek yavas ve ya hızlı gelmeyecektir, aynı ayarda olur diye dusunuyorum.
    Bi'de tabi bunların sorunsuzluk durumu, servisi vs nasıldır hic bilmiyorum ama yollarda epey goruyorum.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI