Arka kapı fotosundaki fitilin durumunu gördükten sonra ben o arabayı almam. O kadar bebek foto modunda arabayı pazarlayıp yanına gittiğimde fitili kaç para olursa olsun yırtık görmek istemem o araba da bebek değildir zaten![]()
Arka kapı fotosundaki fitilin durumunu gördükten sonra ben o arabayı almam. O kadar bebek foto modunda arabayı pazarlayıp yanına gittiğimde fitili kaç para olursa olsun yırtık görmek istemem o araba da bebek değildir zaten![]()
BMW / 3 Serisi / 320i / 320i / orjinali koru nadir kalanlardan 3,20ia sahibinden.comda - 1010347976
10. fotoğraf Gürsel abi![]()
Paspasları streç filmle kaplarken dikkatlerinden kaçtı sanırım![]()
Ama ne olursa olsun rengi şahane![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Fabrika bile geri aldı yahuneden alınmasın
![]()
SABAH - 18/07/2004 - Ferrari Ferrari olal? b?yle olay g?rmedi!
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bireysel kullanıcı olarak ben de lpg tercih etmiyorum; zamanında 1 arabadan çok çektiğim için, ama ben bile alınmaz konusuna katılmıyorum.
Misal Rahmi'nin Mito'su hala öyleyse bilmiyorum aklımda LPG'li olarak kalmış, mito alacak olsam tercih ederdim. Evet 2.0 cc üstü değil ama performanslı bir araç olduğu için bu örneği verdim
Ya da mesela meşhur 1.8 T 20v motorlar kullandığım dönemde yurtdışı forumlarda araştırdığım kadarıyla LPG/CNG uyumlu üretilmiş, güzel montaj ve ayarlı bir 1.8T de hiç bir sorun olmayacakken neden her km'de 2 katını ödesin. Ben a4 1.8t ile roll yapmıştım, aracı lpg'de unutmuşum, benzindekine göre hiç bir fark olmamıştı.
benim kendimce tezim şudur ; araba az yaksın diyen adam az yakan araba alsın.
ama az yakmayan arabayı az yakar hale getiren kişiden herşey beklerim.
yan sanayi parça , tel maşa iş yada işçilik , abi ordan hüptürdük burdan dürttük düzeldi gibi tamiratlar...
tabiki bunu çerceveme uymayan insalar vardır onları tenzil ederim.
ama bana durum %99 bu şekilde görünüyor.
médiocrité partout
Listede gasp ve adam yaralama eksik olmus gibime geldi.
6 litre yakan dizel araba bugun ortalama 1-TL/km ustunde maliyeti var, ya da Besiktas'ta benzin mazot daha ucuz satılıyo Maslak'a - İstinye'ye gore bilemiyorum.
LPG'li aracım yok, hic de olmadı. 20 litre yakan arabam da oldu, 1.2 dizel arabam da var.
Arabaya alırken duzgun baktır, olsun bitsin. E39'a 9k TL'ye tup taktirip Gokturk'te oturan adam da tanıyorum senden benden cok bakar arabasına, araba da piyasada cogunu bozar.
Erkan Can'ın bi lafı var, tupu bana degil arabaya takiyolar diye, bırakın su lpg takan adam cepten calar muhabetini artık.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Az yaksın yaklaşımın varsa taksilere bakacaksın.
Nedense tüm taksiler benzin motorlu ve LPG'li.
Dizel taksi yok yollarımızda.
Taksiciler bilir bu işi...........
Ama ben de araba bakarken LPG'liden uzak dururum, ne olur ne olmaz.............
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)