Bizim arkadaşın eski arabası ondayken orjinaldi görüntü vs, gümrük girişliydi başka yok sanırım bu kasada böyle
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...57250796/detay
F20 imiş arkadaş öyle diyor![]()
MSPORT
Rengine hasta oldum. Pine Gri opsiyon renkmiş.
Volvo v90 cc
Volvo / V90 Cross Country / 2.0 D B5 / Pro / 'BEYTURK' 2020 VOLVO V90 CROSS COUNTRY 2.0D B5 PRO HATASIZ sahibinden.comda - 1056512503
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Koltukların rengini beğenmedim amaHeinz Mild Mustard NY deli spec
![]()
Bu 2019 aynı renk ama koltuk rengi bunun daha güzel![]()
Volvo / V90 Cross Country / 2.0 D D5 / Pro / PRESTİJ.. 2019 VOLVO V90 2.0D D5 AWD CROSS COUNTRY PRO BAYİ sahibinden.comda - 1072895724
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Favori listemi temizlerken gördüm de, lan ben bunu bu fiyattan eklemiş olamam dedim. Doğruymuş
MG cabrio
süpraaayz madafakaarabaya asgari ücret zammı gelmiş yılbaşında mk
Şu Volvo V70R da Şubat 2022'den beri favorimdeymiş. Net bir yıl oldu harbiden, 43 kere fiyat değişimi yapmış, üzücü valla aslında geçen sene minimum 219'a kadar inmişti, bu sene 27 Ocakta 289'a inmiş en düşük. Sürekli bir in çık yapıyor çok fav var diye muhtemelen. Biri alsa da kurtulsa
![]()
Volvonun ilanı unutmuşumu
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...655/onaydetay/
volvonun ön direkteki vidayı görünce direk soğudum
keza öncesinde ilanı açınca farlardada aynı duyguyu yaşamıştım
Mükemmel bir arabaya sahip ilan fotoları bile temiz değil
Biri şu güzelliği kurtarsa harika olur
- Bize Her Yer TRABZON
V70 ilanını açtığımda kulağımda çalan![]()
Söylemeyi unuttum yalan olmasın ama en aşağı 2-3 yıldır dönem dönem aynı resimlerle ilana giriyor araba![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Nedir abi bu? Şeytan Rıdvan mı?
Fotoğrafların kimisi heyecanlandırırken kimisi ilanı kapattırıyor.
Mabadımdan sıkıyorum, önceki sahibi tüm bu özenli modifikasyonları yaptı sonra ölü fiyata apaçinin birine sattı. O da şeklinin şemalinin içine batırdı?
Aklıma başka makul senaryo gelmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)