mikelazi Nickli Üyeden Alıntı
bir abim captivasına yazılım yaptırıcaktı.abi ne yaparsan yap dpf yi söktür dedim.sırf fazla para tutuyor diye söktürmedi.yazılımı yaptırıp geçti.
1 ay sonra mevzular başladı çok yakıyor,gidişide biraz değişti,gaz pedalının ordan ısı geliyor.dedim abi yazdırdığın adamlara git söyle dpf yi iptal etmen lazım.yok ondan değil daha öncede yazdırdım onlarda olmadı(1.3mjet-1.6tdi)tabi işi çözülmedi.o arada arabayı ilana koydu,il dışından biri geldi ekspere gittiler.yağ çubuğunu bir çektiler şokk 8lt yağ var arabada,tabi 3lt mazot.alıcı kaçtı tabi.beni arıyor ne yapıcaz.dedim git dpf yi iptal ettir.
tabi iptal edilene kadar yağ,filtre değişti.iptal edildi,peşine tekrar yağ filtre değişimi işçiliktir,eksozdur derken temiz 1000-1200 gitti diye hatırlıyorum.
tabi araç lever atladı yakıt düştü,perf.arttı.3 ay sonra captiva dumanlıyor diye,1.6tdi a3 ile takasladı.
onuda dpf üzerinde yazılımladı biniyor.ne araç nezaman rejenasyon yapar,ne egr,ne dpf ne yağ hiçbişeyden anlamaz.kuru bildiğin binici işte.en sevilen,soru sormayan müşteri profili.