Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Eksiden tanıdığım bi bilgi işlemci bu işlemlerin hepsini yapıyordu. Hatta Sadece belirli programlar ı açma belirli sayfaları görme yetkisi verip onun dışındaki herşeyi yasaklayabiliyorlardı. İyi bir bilgi işlemci bu konuda yardımcı olabilir sanırım.
su ttnet adsl in aileler için dedigi cocuklarını istemedikleri siteye sokmayan zımbırtı işe yaramazmıkısa yoldan
Aile Koruma Şifresi
1
TTNET, Türkiye'de tertemiz internet dönemini başlatıyor. TTNET'in ücretsiz sunduğu, kurulumu ve kullanımı çok kolay olan Aile Koruma Şifresi ile, çocuklarınız artık sizin belirleyeceğiniz zaman ve sınırlar içinde, sakıncalı sitelere girmeden, internetten faydalanıyor. İçiniz rahat olsun.
Aile Koruma Şifresi ile neler yapabilirsiniz?
+ İçerik filtreleme
Çocuklarınızın sakıncalı sitelere ulaşmasını ve sakıncalı kişilerle iletişime geçme olasılığını engelleyebilirsiniz
+ Zaman kontrolü
Günlük internet kullanım süresini belirleyebilir; böylece çocuklarınızın derslerinden ya da sosyal hayattan geri kalmamasını sağlarsınız.
+ Kişiye özel şifreleme
Zaman kontrolü ve içerik filtreleme işlemlerini, evde yaşayan her yaş grubuna hatta her çocuğa özel yapabilir, dilediğiniz zaman kendiniz için bu şifreleri kaldırabilirsiniz.
"Aile Koruma Şifresi" tüm TTNET abonelerine ücretsiz.
Kurulumu ve kullanımı çok kolay.
Ayrıntılı bilgi için tıklayın!
1881 - 193∞
Schumi.Projects
Hımm teşekkür ederim. Ben wireless kullanıyorum şirkette. Diğer bütün pc ler yerel ağdan alıyor internet hizmetini. Her pc de admin hesabı var. şifreler bende. Kimse izinsiz program yükleyemiyor. Dolayısıyla msn de yalan oluyor. İnternetle işi olmayan zaten o hizmeti alamıyor. SAdece muhasebe de var internet. Gerisi tırtKısa ve etkili bir çözüm
![]()
Türkiyenin en büyük entegre kağıt tesisi. Ve satınalmanın başında ben varım işin enteresan tarafı 2 kişiyiz. Benim stresim o yüzden. Dispozisyon takibi mi yapayım fiyatmı araştırayım siparişmi geçeyim bilgidiğin kurumsal çorba. Ara sıra bunaldımı foruma takılıyorum. Dikkat ettiyseniz 2 ay önceye kadar full onlie iken şimdi ara ara giriyorum siteye.
http://www.ttnet.com.tr/web/119-440-...fresi_hakkinda
katalok online yardım gibi bişeyiDilerseniz, Anlık Mesajlaşma uygulamalarını da kontrol edebilir, sohbet içeriklerini denetleyebilirsiniz
http://www.ttnet.com.tr/i/Assets/doc...vuz/index.html
1881 - 193∞
Schumi.Projects
buğra gel hallediyim senin sıkıntılarını
Serverin varmı bakim şirkette yada server olarak ayırabiliceğin bi pc ...
Ben altyapını kurarım donanım varsa sorun olmaz
aylık rapor alırsın hatta şirketim en çok hangi web sitelerine girmiş hangi makinam hangi gün hangi saatte nereye bakıvirmiş hatta bokunu çıkartıp klavyesinden ne yazmış yada şuan ekranında ne var gibi şeyleri kullanıcılar farketmeden kontrol edebilirsin ......
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)