User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Satış için temiz kağıdı.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şansla alakası yok bu işin...Tamamen prensiple alakalı bir durum bu ay araba alıcak olsam ben öderim karşı tarafın vergisini hiçte gocunmam ödemekten...Vergisini verirsin borçsuz harçsız araba alırsın kriz var piyasa durgun diye karşı tarafı madur etmedin hiçbir anlamı yok...Aynı durumda sen olsaydın iki gün sonra satıcağın arabanın vergisini ödemek sana koymazmıydı...

Her iki tarafta ödemek istemiyosa yarıyarıya paylaşırsın vergiyi tek tarafa ödetmek çok çok saçma...
    Bak güzel kardeşim...
    Bu senin kişisel prensibin ise eyvallah saygı duyarım... Yerden göğe kadar haklısındır!
    Ama bu işin yasal yolu benim bahsettiğim gibi... Teggy'nin de dediği gibi diyelim ki
    bi 4X4 aldın vergisinin ilk taksidi 2500 TL... Satıcı dedi ki sen ver parayı ben temiz
    kağıdını alayım, sonra toplam bedelden düşeriz! ödedi aldı temiz kağıdını sonra vazgeçti satmaktan...
    Ne yapabilirsin?
    Alabilirmisin o parayı... Ben zaten en başta da yazdım...
    Karşılıklı anlaşma konuşma önemli ! Peki ben bu arabayı 01.02.2009 da alsaydım
    ne olacaktı ? 2. Vergi taksidine daha 5 ay var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergi döneminde araç almanın en büyük dezavantajı bu...Zaten parasızlık yüzünden araçlarını satanların büyük birkısmı vergisini zaten ödemiyor...

Sen kendi fikrini söyledin kendince haklısın bende kendimce haklıyım...Yasal olarak tamamen sorumluluk satıcının okey ama bir malı alırken karşı tarafıda mağdur etmemek lazım ben bunu düşünüyorum senin düşüncenede saygı duyuyorum

Kendi adıma arabayı temmuzda satmasaydım eğer vergisini ben ödeseydim fiyata yansıtıcaktım...Allahtan arabayı satarken benim gibi anlayışlı biri çıktı karşıma yoksa gene satamıcaktım arabayı

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vergi döneminde araç almanın en büyük dezavantajı bu...Zaten parasızlık yüzünden araçlarını satanların büyük birkısmı vergisini zaten ödemiyor...

Sen kendi fikrini söyledin kendince haklısın bende kendimce haklıyım...Yasal olarak tamamen sorumluluk satıcının okey ama bir malı alırken karşı tarafıda mağdur etmemek lazım ben bunu düşünüyorum senin düşüncenede saygı duyuyorum

Kendi adıma arabayı temmuzda satmasaydım eğer vergisini ben ödeseydim fiyata yansıtıcaktım...Allahtan arabayı satarken benim gibi anlayışlı biri çıktı karşıma yoksa gene satamıcaktım arabayı
    Ha tamam böyle düşünüyorsan, bu senin kişisel prensibin ise sözüm yok buna

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz kağıdının geçerlilik süresi 1 aydır.
    Vergilerin yatırılması için son günde bildiğim kadarıyla 31.01.2009
    Yani şu anda sen satış alsan zaten vergiyi sen ödeyeceksin. 31.01.09 son ödeme tarihine kadar.
    Ama 1.02.2009 da aracı alırsan mecburen vergisi yatırılmış şekilde alacaksın aracı.(Temiz kağıdı ile)
    X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
    Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
    Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
    Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
    Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende satmak üzereyim kısmetse

alıcı öder bana göre ocak vergisini sonuçta ilk altı ay o kullanacak arabayı.yada fiyatta ayarlama yapılır.ocak vergisinide eklerim fiyata ben öderim...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)