Ayni durum bizdede var arabada, evde carpiliyoruz. Kedimi severken catapat gibi sesler cikiyor bide kedide en son hayirdir deyip ustume atlayacak![]()
Ayni durum bizdede var arabada, evde carpiliyoruz. Kedimi severken catapat gibi sesler cikiyor bide kedide en son hayirdir deyip ustume atlayacak![]()
Son 1 haftadır bende de var bu durum. Bizim arabada çarpıyor dedim bunda mı sorun var acaba diye 2 3 arkadaşın arabasında da sürekli çarpıyor. Çıplak ayakla bi toprağa basma vakti geldi sanırsam![]()
bende de var aynı sıkıntı bir haftadır sürekli çarpıyor zayıf da değil baya şiddetli çarpıyor hayırdır inşallah
Dikkat çekici şekilde arttı. Bu kadarına şahit olmamıştım. Ki ekşi sözlükte de konusu açıldı olayın. Var bir gariplik.
Merkür der susarım, tabi bir de reisin seçim enerjisi.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
benzer bir durum bir süredir bende de var artık nasılsa carpıcak diye herşeyi dirsekle kapatır oldum araba ev vs
Decathlon'dan üç sene önce aldığım polar, bu aralar çatır çatır çarpıyor.
Tövbe bismillah.
Düz adam___
uzun zamandır bende de olan çarpılmaların sebebini sistem odasında kaldığım süre içerisinde üzerime yüklenen elektriğe bağlıyordum ama herkeste aynı muhabbet olunca bu teori çürümüş oldu. Şirketten giriş çıkış yaparken kapı koluna önce tırnaklarımla bir tık yapıp öyle kapıyı açıp kapatıyorum. Bazen o kadar fena çarpıyor ki istem dışı hassssss diyorum. Neyse ki aracımın kapısından çarpmıyor.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
özellikler kauçuk ayakkabı giyince fena çarpılıyorum bende 1-2 haftadır sadece bende var sanıyordum![]()
elektrik dağıtım bedelini fazla kaçırıyolar demekki![]()
SSD-S2k
Benim çocuk kaydıraktan kaydıktan sonra hiç bir yere dokunmuyor bir kaç kez çarpıldıktan sonra aklıma o görüntü geldi bir anSaçlar diken diken filan.
Bana da oldu bir kaç kez ama çok dikkat etmedim açıkcası.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
bende arabanın kapısını camı iterek kapatıyorum
gsiclub emirde bence bunu olayların açıklaması![]()
Bu durum bir tek benim mi hoşuma gidiyor![]()
Çok fazla gerçek elektrikle çarpıldığım dan beni etkilemiyor bile, bazen kıvılcım atıyor, dokunduğum insan sövebiliyor v.s ama ben olmamış gibi davranabiliyorum.
Ben bunu en çok ayakkabıya bağlıyorum. Giydiğim bazı ayakkabılarda hiç bu olay yaşanmıyor. Ancak bazı ayakkabılar ise bildiğin statik topluyor sürekli. Sanırım özellikle spor ayakkabılar ve içindeki kumaşın çeşidi, hatta giydiğiniz çorap.
Örneğin çıplak ayak olduğum zamanlarda 1 kere bile başıma gelmedi.
Başınıza geldikçe o an ne ayakkabı ve ne kıyafet giydiğinize dikkat edin. Bir zaman sonra hangisinden olduğunu çözersiniz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Birde çözüm olarak bu tarz bir bileklik, kendi sevdiğiniz renkte aksesuar gibi kullanabilirsiniz.
I'm not a bot | Hepsiburada
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
demek ki sadece bende değilmiş 1 hafta 10 gündür çatır çutur geziyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)