sanki bana 1994ten beri çarpılıyoruz gibi geliyor ama son dönemlerde hissizleştim sanırımartık sıradan geliyor çarpılmak
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Sadece ben kızım ve eşimden oluyor sanıyordum,
Şuan çok şaşırdım.
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Aynı durum bendede var. Arabadan inerken kapıyı ayağımla kapatıyorum artık bide elimin tersiyle itiyorum daha etkisiz oluyor![]()
aynı kiyafet ayni araba 2 haftadir bende de durum ayni. Gecen arabadan indim cocugu alacam koltuktan1 yasinda bebe pusette sakalbanlik yapiyor. bebeyi seveyim dedim yanagina bir atladi elektrik ciyak ciyak basladi aglamaya. Tik oldu artik arabadan her inisimde avuc icinden toprakliyorum kendimi.
üff hele prizden çarpılmak gibisi yok ,efsane olay 1 - 2 defa başıma geldi bağımlısı oluyordum
artık evdeki koltukların çoğu şu tay tüyü kumaştan , akşamda battaniyeyi alıp tv karşısına geçince herkes ister istemez elektrik yükleniyor.
tabi kışı hala atlatamamış olmamanız yünlü kazaklar vs vs cabası..
sorun herkeste mevcut![]()
médiocrité partout
Elektrıgı bosaltmak gerek,cıplak ayak dolasmak,spor yapmak ve stresi azaltıcı hatta ruhu dınlendırıcı terapi vs gerek.
Ben 3 aydır bu durumdayım,buaralar azaldı...
İstemsizce " Uyyy ceyran verdi yavvvv" diyen Melek Subaşı geldi aklıma![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
üzerinizde topladığınız statiği boşaltıyorsunuz ya da statik sizin üzerinizden yere aktarılıyor. Giydiğiniz ayakkabı bir yere kadar iletkenliği kesiyor yük birikince arabadaki statikle sizin statiğiniz toplanarak yere sizin üzerinizden aktarılıyor. Özellikle çok rüzgarlı havalarda arabalar daha fazla çarpar ya da uzun seyahatlerde. Ben de de ofisin kapısına her dokunduğumda küfürü basıyorum bütün herkes bi gülüyor.
IN BOOST WE TRUST
10-15gündür bende de vardı da bu aralar geçti sanki. cumaları spor ayakkabi ile kauçuk paspas ikilisiyle araba kullanınca fiks oluyor.
şöyle bir anahtarlık baya işe yarıyordu da kırıldı.
bundan 2 hafta önceydi, çok gergin geçen bir toplantıdan sonra otele geldim, önce telefonu aldım elime mikrofonu sonra da kulaklık kısmı bozuldu, sonra wireless kulaklığa geçeyim dedim bozuldu kulağıma takınca, laptop şarjını aldım taktım baktım şarj etmiyor, bozulmuş... beni bilenler uydurmadığımı bilir, 3 tane elektronik pert ettim 1 saatte hatta ertesi günkü toplantıda da dedim 'nasıl gerildiysem her yere elektrik saçtım' diye... acaba genel bir elektriklenme mi var gerçekten?
Araba döşemesi, corap, ayakkabi, terlik, giyilen süveter Kazak vs...
Bunun dışında bir nedeni yok emin ol
Mesela Ford var bende, ona binince xarpiliyorum.... Otel arabada olmuyor... Bildiğin gece arabadan inip kapıya dokununca kıvılcım atiyor...
Yani bazı kıyafetler bazı kumaşlarla sürtununce oluyor ..
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)