User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Adres arıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
    Beyler topluca kıbrıs'**ı gıtsek napsak

kıbrıs'ı batırırız kesin...
    tüm yollar lastik izi havada kesin bi egzoz kokusu ülkedeki benzin stokları tükenmiş tüm modifiye firmaları ellerindeki malları tüketmiş...

Alıntı CanAwaR Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlısı olsun bnm kardeşimde girdi bu sene ama bi yere giremicek galiba. yaşın kaç bilmiyorum ama deneyimsiz gibi görünüyorsun önce 1600 lük bir araba al derim sana biraz geliştir heleki arkadan itiş bir araba alıcaksan durum çok daha farklı s2000 gibi supra gibi ilk 3 witesi yan bitiren makinalar tecrübe olmadan çok sakat olr derim ben.zmnla ilerlettikten sora böyle makinalara bulaş derim nede olsa daha 4 sene ordasın dimi... ehliyetin warsa TR den istanbulda ehliyetini çewiren yerler war.daha önceleri ehliyetini burdan çewirtiyodun ordada direk kullanıyodun. Arabanı yazlara buraya getirirsin biliyosun Mersinden feribot war. bildigim kdr ı ile en fazla 6 ay getiriyosun daha sora dönüş yapman lzm
    en başta gidip ole sacma bi iş yapıpta s2k supra falan almam CTR veya vtec sedan coupe fln alırım bulursam...ehliyet çevirme nedir bi tek onu anlayamadım??...

T-MIVEC
    Misafir
    Hmm bende kıbrısta okumaya başlamadan senin gibi düşünüyordum ama o iş o kadar kolay değil. Araçlar öyle çok ucuz değil. Ikinci el JDM Type-Rlar 19000 Sterlinden başlıyor Celicalar dersen 17 civarı. Dövizin yükselmesiyle baya zamlandılar. Pahalı bir araç almaya kalktığında satarken çok ama çook zorlanırsın. Satmaya mecbur olduğun için ölü fiyatlar söz konusu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı
    Nicosia Motors Ltd.

Lemar yolu Ortaköy Lefkoşa

T:0392 2270173 - F:0392 2252565

EMAIL:nmotors@kktc.net - WEB:http://www.cyprusmotoring.com/nicosiamotors

Macila Autos

Ercantan Renault Plaza Yanı Hamitköy Lefkoşa

T:0392225 3788-05338400007 - F:

EMAIL:macila1@superonline.com - WEB:http://www.cyprusmotoring.com/macilaautos

Burlarda sanırım istedgini bulablrsin.

çok teşekkürler cem abi

CanAwaR
    Misafir
    ehliyet çewirmeden kastım eskiden burda ehliyet sahibi olanlar kıbrısa gitmeden burda ehliyetlerini çewirttiriyolardı yani kıbrıs ehliyetin oluyodu anlıycagın eger sistem aynıysa çok kolay olur snn için... gerçi zor olsa nolur her şekilde alınır yani...

T-MIVEC arkadaşımın dedigine katılıyorum arabayı aldın 4sene sora okl bitti dönücen tabi arabayıda satman lzm admlar fiatı öldürüyolar elin mecbur satıyosun

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıc bısı ıcın acele etme gıt bı gor ortamı ondan sonra alırsın parana gore hılzı yanan alıcı olma ayrıca kıbrısın sıgorta kasko ıslerı nasıl bı arastır derım yuksek fıyatlar soz konusu olabılır hıc ummadık yerde kasko sıgorta anıden cok masraf acabılıorda o yuzden
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede bu acele nedir yani anlamadım bi git okula gir biraz oralarda yaşa nedir ne deildir ondan sonra karar verirsin

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede herşeyni ayarla sonraq araba bak..helebi herşey otursun...

bu asrada arkadaşlar konuyla i alakası yok kusura bakmayın ama ben heryerde yana yana E30 M3 arıyorum ve burda satılık var hemde soldan direksiyonlu bu aracı türkiyeye sokabilirmiyiz soksak bile TR plkaya dönüştüre bilirmiyiz??
    http://www.cyprusmotoring.com/Detail_Cars.aspx?id=1026
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
    bencede bu acele nedir yani anlamadım bi git okula gir biraz oralarda yaşa nedir ne deildir ondan sonra karar verirsin

dahada onemlısı sen once bı okuluna bak okulun ıı olsun gerısı gelır benım ole cok hayalle gıdıp daha 2 senden atılıp gelen bırcok arkadasım oldu atılanlar gene bısekıdle yurtdısına felan gıttıde kurtardı dıkkat et derım arab herzaman alınır acelecı olma yeterkı gıt bı 1 sene gecsın bırıktır paranı ıı bı araba al basın agrımasın kıbrıs ole cok uvuz deıl sanırım fıyatlarda ytl olarak da belırtılmıs neredeyse tr ıle aynı sadece cesıt cok
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese teşekkür ederm verdiğiniz fikirler için ben sadece araştırma olsun hangi araçlar war fiyatları neler ona göre bütçe ayarlamasında bulunmak için bu konuyu açmıştım...aklımda yatan hep bi hondaydı ve oylede olucak galiba

yardımını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)