Yeni otobanda cok fazla hayvan çıkıyormus.
Kullanicaklar dikkat etsin mutlaka.
Yine aceleye getirilen islerin sonunda yine canı yanan vatandaşlar oluyir. Onlarca carpma hikayesi var.
köprüyü hiç kullanmadım,kullanmamda.
gidiş zamanımda izmire kadar açılmamıştı otoban
pendikten-yalova feribot ordan orhangazi otobanı 15.5tl verdim.susurluk sonrası,çanakkaleye girdim 12.5tl verdim.
dönüşte aynı güzargahtan döndüm tek fark otobanda daha uzun kaldım.12,5+30tl verdim.köprüden önce son çıkıştan çıktım.
işime geldiği şekilde kullanıyorum otobanı![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Topculardan ciktik Bursaya gitti 30.80 yazdi. Cok sacma bir para. İstanbul Ankara okadar degil
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Arife günü 23 feribotuyla pendik yalova yaptım
24:00da yalovadan basladim 45 dk 1 saat mola verdim
8:15 bodruma giris yapdim eski yoldan.
Hic trafik görmeden cok fazla yorulmadan.
Bu sekilde ekonomik ve konforlu diye düşünüyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bugün önümde son kasa mercedes s kasa muhtemelen 250 gibi bir hiz ile giderken birden spin atmaya basladi. Kendimi zor kurtardim araba haşat oldu icindekilerden 1 kisi yaralanmisti. Herkes dikkatli gitsin yolda cok toz var.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Malesef 2 kişi hayatini kaybetmiş, ben hemen sağa cekip arkadasimla icerde sikisanlari kurtarmaya calistik. Herkes yasiyordu ama bariyerler ahhtapot gibi arabanin heryerini icten distan sarmisti. Dümduz yolda nasil boyle birsey oldu kimse anlam veremedi. Biz lastik patlamasindan suphelendik.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
İstanbul'da Trafik on Instagram: “İzmir-İstanbul otoban heryerde su birikintisi var 10 larca kaza var yolda”
Bu kadar fazla kazanin olmasi,otobanin teknik yanlislarindan kaynakli.
Ama ampulzadeler hepsini sürücüye yüklüyor.
Bir yerde bu kadar cok kaza oluyorsa, soruşturmak ve hatayi bulmak gerek.
Biz en kolayıni yapiyoruz,baskasini sucluyoruz... @ef186 demek istedigim buydu...
Konuya surdan dahil olayım. 230-250 km hızla giderken girdigin her su birikintisinde kontrol kaybolur. Yolda hata olabilir dogaya yapılmış olan müdahele sonucu yapılıyor bu yollar. Yolarda cokmeler yükselmeler olabilir. 1 hafta once açılmış olan bi yol bu. Düzeltmeler olacaktır. 120 km hızla gidilecek bi yol bu 250 ile giden bu riski alacaktır.
Tel örgü çalışması yapılmamıştır
Normal yani
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)