Valla yeni açılan kısımda şuan yok olduğunuda sanmıyorum ama bi süre sonra yerleştirirler daha dinlenme tesisleri iskelet halde inşaat halde çok komik bazı benzinlikler yeni faaliyete girmiş adamlar yersizlikten pompaların yanına park etmiş
Daha önce 3.köprü ve bursa kısmındada radar yoktu millet alıştı tapagaz gitmeye yerleştiriyorlar artık
Bu yolda 6 ay 1 sene neyse tahminim radar olmaz sonra seeks başlar![]()
- Bize Her Yer TRABZON
yazdığından alıntılayarak cevap veriyorum.
"Şile yolunda kendimde aynı yerde kaza yaptım arabam pert oldu yol göz göre göre hata var her hafta 1 kaza oluyor ama düzeltilemiyor."
düzeltilemiyor değil düzeltilmiyor, sebeplerinden biri ne biliyor musun? olayları böyle normalleştirmenizden dolayı düzeltilmiyor. 1, 2, 3 Eyvallah, Bir noktada bu kadar fazla kaza oluyorsa orda mutlaka bir kusur vardır bununda düzeltilmesi gerekiyor. Bu hata insanların ölümüne sebep oluyor bide bak.
neyse daha fazla yazmaya gerek yok, ama takıldığın biyer olursa özelden de yazabilirsin
Osmangazi den izmir çıkışı
5.25xd ile 2 saat 35 dakika sürdü
41x kusur km
Sen ne yaptin reis
50 dakka falan 250 e sabitledik arabayi düşün yani
Konudaki mesajlara ayriyetten merakımdan girdim kullandim
Donerken işim olmaz eski yoldan dönerim
Girersemde 130 140 sabit çiçek gibi fazlasina gerek yok arkadan kovalayan yok
Livestrong
Agam Benim avantajım tünelden sonra otobanda hep 190 - 193 gitmem oldu, rampada araba bayıldığında en düşük 175'e düştü araç frene basmadım desem yeridir
Ama sizinde öyleyse bi yerde bi hesap hatası var çünkü benim araba limitörlü düz yolda 193 geçmiyor rampa aşağı nadiren 195-196 kalıyor
Şahsi olarak bende yine eski yolu kullanırım karacabeyden ayrılıp maddi anlamda şuan kesinlikle mantıksız
Resimler biraz garip kalıyor ama iphone saati ve araçtaki saatten az çok gözüküyor
1) Osmangazi köprüsü gişeleri çıktıktan hemen sonra ( 11.33 )
2) Akhisar yol ayrımı 13.21 ( 13.20 yazmışım 1 dk'nın lafı olmaz)
Bunlarda tüketim verileri, Kurtköy Mehmetçikte doldurdum depoyu ve kilometreyi tam Osmangazi köprüsünde sıfırladım
Kemalpaşa'ya tahmin ediyorum 30 - 40 km kalmıştı Opet benzinlik var oraya girdim toplam 370km
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
140 sabit izmir gişeden dilovası oksijen tesislerine tam 3 saatte geldim. 1-2 kere 160-170 yaptım. %98 sabit gittimgit gel yaptım ama daha acelem olmadıkça girmem aşırı sıkılıyorum yolda
![]()
Bodrum donusu,bu yolu kullandım. Notlarımı kısaca aktarayım....
Otoban guzel ama bazı arkadaslar ınnaılmaz guzel,avrupa da bıle yok,muhtesem dıye anlattılar ama ben devletın halk ıcın yaptıgı ıstanbul Ankara otobanından bır fark goremedım.
Yer yer zıplama ve cokmeler var. Ozellıkle 200+ gıdıcekler dıkatt etmelı. Cok aceleye gelmıs,aman dıkkat.
Otobanın 2 yerınde ınsaat vardı,yaklasık 3 km bırınde,dıgerınde bıraz daha az tek serıt gıdıyorsun.
Hava kuru olmasına ragmen 2 farklı kaza vardı. Tesaduf ıkısınınde on taraf dagılmıstı,muhtemelen hayvana carptılar.
Hala tel orguler eksık,ozellıkle ızmır susurluk arası.
Bazı yerlerde sankı son kat asfalt atılmamıs gıbıydı. Yol bellı kesımlerde garıplesıyor.
Asırı ruZgar alan bır yol. Aracım buyuk sınıf sedan olmasına ragmen,sasırtıcı sekılde ruzgardan bır kac sefer yanlıyacak kıvama geldı. Bırı cıddı korkuttu.
Otoban genel olarak orta sevıye doluluktaydı.
Araba kullanmayı sevmedıgım ıcın,kesınlıkle kullanırım cok cabuk gıtmek ıcın. Yoksa bu kadar pahalı bır fıyat olmaz...
Buarada bu kadar bol fotolu alıntı yaparken,bazı uylerden hal hatır sorma alıyorsunuz.
Biraz konuyla alakasız olucak ama yeni konu acmak istemedim , arabamı Antalyaya cekiciyle yollamak istiyorum ben ucakla gidicem bi 20 gune yakin kalicagimdan dolayi araba kiralamaktan daha mi mantikli olur acaba fiyat ne çıkar
Yok mu bi hayabusacı 45 dk da gittim diyecek![]()
2 saat altında girene Otoyol A.Ş. madalya vericek, RTE de arayıp tebriklerini ileticek hodri meydan.
Ben S kasanın dümdüz yolda önümde parçalanmasını gördükten sonra kesinlikle 200 ile gidilcek bi yol olduğunu düşünmüyorum.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Ben dönerken Akhisar İzmir arasında aşırı yağış vardı. Orta şeritten 130-140la gidiyordum ama sürekli teyakkuzdaydım, birikinti olur diye korka korka. Hal böyle iken solumdan Freelander ile solladı elemanın biri beni. Ben ps4 gibi yağmurda iyi bir lastikle orta şeritte a3 ile temkinli kendime göre hızlı giderken, adam freelander ile muhtemel 160-170 gidiyor. Birikinti de genelde sağ-sol şeritte olur. Şimdi bu eleman kaza yapsa şaşıracak bir durum olmaz benim için.
Savaş MotorSports
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)