User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
82 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: zayıflama ürünü

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lida tablet
    sabahları kahvaltıdan sonra 1 tane ıcıceksın
    rejım yapmana gerek yok ıstedıgını yıyip ice bilirsin
    ıcınde 30 tane var fıyatı 40 ytl
    yan etkısını merak edersen kabızlık yapabılır arasıra bol su ıcersen onuda gıderırsın
    bugune kadar kullanıpta faydası olmayan kişi görmedim ...

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lida eskiden onay olmadığı için kaçak satılıyodu bayağı iştah kapattığını biliyorum bi arkadaşım kullanıyodu çünkü şimdi içinden bişeyi çıkarmışlar ilacın tarım bakanlığı onay vermiş yasal olarak satılıyo ama arkadaşım o kaçak olarak satılan gibi çok işe yaramıyo diyodu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lida eskiden onay olmadığı için kaçak satılıyodu bayağı iştah kapattığını biliyorum bi arkadaşım kullanıyodu çünkü şimdi içinden bişeyi çıkarmışlar ilacın tarım bakanlığı onay vermiş yasal olarak satılıyo ama arkadaşım o kaçak olarak satılan gibi çok işe yaramıyo diyodu
    kacakta yasalda faydası oluyor bi cok kişiye verdık 110kg dan 75 e düşün biliyorum

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız bu lida sakat bişiymiş tv ye falan çıkmıştı hatta bi abim kullandı belkide yalnış kullanım olabilir ama adam baya bi kötü olmuşyu yani
    zaten dikkat edersen bir periyod söledim eger deli gibi yüklenirsen asprin bile zararlıdır bunu unutmamak lazım

yan etkisinde nurhanın dedigi gibi kabızlık yaptıgı görüldü

diger yaqn etkiler bütün zayıflatıcı ilaçlarda vardır

Fakat lipo 6 nın yan etkisini hiç görmedim bende kronik çarpıntı var mesela çarpıntı yapmayan tek zayıflatıcı ilaç

bir ara doktor bahadırın tavsiyesi üzerine CLA kullandık 1000mg oda cok güsel ama kilo verdirici ilaç degil o bitki asidi yag kırıcı
    yani vucudunuz daki yagları parcalayıp belli bölgelerde yogunlaşmasını engelliyor bu şekilde daha klay yakıorsunuz yagları

ama ne olursa olsun gırtlak durmadan vede spor olmadan asla kilo veremessiniz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kacakta yasalda faydası oluyor bi cok kişiye verdık 110kg dan 75 e düşün biliyorum
    ben merak edip 3 gün kullandım 1 kutu kola 1 paket sigara ile günü bitiriyodum resmen öyle kesiliyodu iştahımı 3 günde 2 kilo gidince aman dedim zaten 65 kiloydum o zamanlar boyumda 181

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben merak edip 3 gün kullandım 1 kutu kola 1 paket sigara ile günü bitiriyodum resmen öyle kesiliyodu iştahımı 3 günde 2 kilo gidince aman dedim zaten 65 kiloydum o zamanlar boyumda 181
    zaten 65 sin napcan yaaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten dikkat edersen bir periyod söledim eger deli gibi yüklenirsen asprin bile zararlıdır bunu unutmamak lazım

yan etkisinde nurhanın dedigi gibi kabızlık yaptıgı görüldü

diger yaqn etkiler bütün zayıflatıcı ilaçlarda vardır

Fakat lipo 6 nın yan etkisini hiç görmedim bende kronik çarpıntı var mesela çarpıntı yapmayan tek zayıflatıcı ilaç

bir ara doktor bahadırın tavsiyesi üzerine CLA kullandık 1000mg oda cok güsel ama kilo verdirici ilaç degil o bitki asidi yag kırıcı
    yani vucudunuz daki yagları parcalayıp belli bölgelerde yogunlaşmasını engelliyor bu şekilde daha klay yakıorsunuz yagları

ama ne olursa olsun gırtlak durmadan vede spor olmadan asla kilo veremessiniz

kanka benide nurhan yaptın yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten 65 sin napcan yaaw
    yok şuanda 75 kilo oldum 5 kilo daha alırsam tam olucam zaten

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben kilo aldırıcı bi ürün kullanıyorum işede yarıyo 2 ayda 7 kilo aldım gerçi onu kullanıyorum diye çok yemeyede başladım onunda etkisi var

ama zayıflatan şeyler bazen zararlı olabiliyo
    muscle gain alcan olm sen protein tozu falan hem biraz kas yaparsın hemde kılo alırsın aidsliler gibi gezme ortada sen bni dinlke zayıflamak ıcınde bı suru ılac var ancak gercekten faydasını gordugum bir ilac var yalnız doktor kontrolunde ıcın once doktorunuzla gorusun testlerınızı yaptırın sonra baslayın reductil adı tok tutuyor ancak asırısı susuzluk carpıntı bas donmesı yan etkılerı bı doktorla mutlaka gorusup kullanın
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya zaten bızım mınıkler tıg gıbı oldu bu ılaclar sayesınde he ya
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zayıflamak ve yağdan kurtulmak isteyenler dikkat!
    Vücudumuz yiyeceklerle alınan yağı derhal vücut yağına çevirir. Giderek şişmanlayıp, belinizde yağ toplandığını düşünüyorsanız bu duruma neden olan 2 suçluyu; yağları ve karbonhidratları vücudunuzda depoluyorsunuz demektir...

Besinlerin içeriğindeki yağlar ve gıdalara eklenen katkı maddeleri vücudumuz için zararlıdır. Doğal içerikleri bozulmuş, içindeki besin değeri yüksek kısımları çıkarılmış kan şekerini hızla yükselten gıdalar, rafine gıdalardır. Yağ+ rafine gıda ikilisi vücudumuzda yağ toplanmasını emreden bir formüldür. Vücut kan şekerinin yükseldiği durumlarda doğal bir tepki verir.

Bilindiği gibi rafine gıdalar kan şekerinde ani çıkışlar doğurur, şekeri kandan atmak için insülin dalgalanmaları oluşur. İnsülin ise vücutta yağ biriktirir. Yani insülin seviyesindeki artış vücuda alınan kalorilerin hızla yağa dönüşmesine yol açar. Kan şekerini düşürüp, iştahı artıran yiyeceklere tıp dilinde yüksek glisemik indeksli gıdalar denir; ki bunlar beyaz pirinç, beyaz ekmek, baklava, börek gibi besinlerdir.

Bu değere sahip olan besinler düşük glisemik indeksli yiyeceklere göre tokluk kan şekerini daha çok artırır. Düşük glisemik indeksli gıdalar bedeni halsizlik, yorgunluk ve enerji kaybından korur. Bu gıdalar arasında meyve, sebze ve tahıllar başta gelmektedir. Düşük glisemik indeksli gıdaların tüketilmesi insülin hormonunda azalmaya neden olur. Yağ depolanması azalır ve yağ yakımı başlar. İnsülin ve şekerdeki dalgalanmalar yemeklerden sonra oluşan halsizliklere neden olur.

Artan insülin daha çok yağ demektir. Rafine olan her şey glisemik indeksi yükseltir. Rafine karbonhidratlardan uzak durmak belinize de faydalıdır.

Zayıflamak mı istiyorsunuz?

Şeker ve şekerli gıdalar kana hızla karışır, pankreastan salınan insülin hormonu ile kan şekeri düşer, tatlı isteği başlar. Düşük glisemik indeksli beslenme diyetlerin de altın kuralıdır. Bir besinin glisemik indeksi 55'ten küçükse düşük, 56-69 arasında ise orta, 70'ten büyük ise yüksek glisemik indeksli (GI) besin denir. Yüksek GI'li gıdalar beyaz ekmek, pirinç, şekerli gıdalar, pasta keklerdir. Düşük GI'li gıdalar ise sebze, meyve ve tam tahıllardır.

Zayıflamak isteyenler glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmeli. Glisemik indeksi yüksek gıdalar şekerler, nişastalı yiyecekler, baklava, börek, reçel ve patatestir. Yulaf, kuru baklagiller, kepek ve tam buğday ekmeğini rahatlıkla tüketebilirsiniz. Düşük glisemik indeksli beslenmenin faydaları: Yemekten sonra oluşan uyku hali, enerji kaybı, halsizlik ortadan kalkar. Kalp, tansiyon, diyabet depresyon gibi sorunlar çözülür. Uyku kalitesi artar, açlık, şeker krizleri geçer.

Dr. İsmail Ağar

www.ismailagar.com

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka benide nurhan yaptın yaa

işte lidanın bir yan etkisi daha
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahaah
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2-3 sene önce baya bi para ödemiştim bu herbalife dalgasına. Tek kelime iğrenç bişey. 2 gün dayanabildim. Evde hala duruyorsa isteyene verebilirim

Fastfood tan uzak durup yatmadan 3-4 saat önce akşam yemeği yemek ve spor yapmak en temizi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım bu herblife haplarını otların sapından yapıyorlardı. size satacak olan kişide büyük ihtimal bol bol su içirecek ama şoyle yok haptan once 4 bardak işte haptan sonra 4 bardak daha falan gibi.. ki o saplar miğdede şişecek ve size tokluk hissi verecek.

yani sadece iştahınızı kesecek .. ya siz yediklerinizin sadece yarısını yiyin yeter bence hemen bi sonuç almazsınız ama en güzel yol bu bence.

yani onu kıs bunu kıs yerine hepsinden yine ye ama az ye olayı lazım aslında. birde sporu sadece bir zayıflama olayı olarak algılamayın aman. spor resmen yemek içmek gibi birşey aslında. ve en güzelide kendi ağırlığınız ile yapılan spordur . body olayı çok farklı zaten.

kısacası ; yine herşeyi yiyin ama yarısını yiyin bakın o zaman ne olacak.. bu herblife falan işlerinede girmeyin hiç.

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 103 kilo idim 65 kiloya indim benım icat etiyim bir diyet sabah 1 etiforum bir tatli kaşığı bul biber yemek tabağına koyun üstüne bir bardak sıcak su koyun karıştırın 1 dk sonra etiforum şişecek ve üstüne 4 veya 5 kaşık yoğurt ilave edin layht olanlardan öylende bunun 2 eti forumlu olanı aynı ölceklerde akşamda aynı. 4 ayda 65 kiloya inmişdim bu şekil şuan 90 kilo yum ve bu rejime yine başladım kilo verdikten sonra yine yiyeceklererinze dikat etmeniz gerek hapları önermem aksine metobolizmayı bozuyo vicudun ilere daha fazla kilo almasın sağlıyo
    verdiyim diyet yapıcak arkadaşlar mesuliyet kabul edilmez ağır ve sağlıksız bir diyet

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben kilo aldırıcı bi ürün kullanıyorum işede yarıyo 2 ayda 7 kilo aldım gerçi onu kullanıyorum diye çok yemeyede başladım onunda etkisi var

ama zayıflatan şeyler bazen zararlı olabiliyo
    özgür ne kullanıyon bro.
    ben universal nuration weigth gainer ını kullanıyorum. 12 kilo aldım 1.5 yılda.
    ama sporla beraber aldım o neden ham olarak yada sadece tek bölgede kilo almadım
    sporla kullan aldıklarını kalıcı olsun

ayrıca murat kilo vermek için sadece ilaç olmuyor kanka,
    egzersiz yapacaksn yapamıyorsan akşam yemeğini hayatından çıkaracaksın birde makarna ve pilavı. bak ozaman neler oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgür ne kullanıyon bro.
    ben universal nuration weigth gainer ını kullanıyorum. 12 kilo aldım 1.5 yılda.
    ama sporla beraber aldım o neden ham olarak yada sadece tek bölgede kilo almadım
    sporla kullan aldıklarını kalıcı olsun

ayrıca murat kilo vermek için sadece ilaç olmuyor kanka,
    egzersiz yapacaksn yapamıyorsan akşam yemeğini hayatından çıkaracaksın birde makarna ve pilavı. bak ozaman neler oluyor
    weider mega mass 4000 kullanıyorum kanka spor üşenmedikçe gidiyorum iş yerinde zaten sürekli hareket halindeyim akşam eve gelince uyuya kalıyorum

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    weider mega mass 4000 kullanıyorum kanka spor üşenmedikçe gidiyorum iş yerinde zaten sürekli hareket halindeyim akşam eve gelince uyuya kalıyorum
    ben mega mass 2000 kullandım. kesmedi gittim Universal Nutrition Gain Fast 3001 4.5 kg olanından aldım. weider 7000 olanı var ondan da alabilirim

ben akşamları şirkette çalışıyorm. haftada 3 gün / 1 er saat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)