User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Motosikletleri fark edin . Com

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuryeler pizzacılar vs acil yetişmesi gereken şeyler taşıdıkları için olabildiğince hızlı şekilde gidecekleri yere ulaşmaya çalışıolar tabi bunu yaparkende trafiği birbirine katıyorlar bununda farkındalar ama onlarında yapacakları pek birşey yok. normal motor kullanıcıları için pek yorum yapmıorum onlar zaten mümkün oldugunca kurallara uyarak gitmeye çalışıyorlar ama bu seferde tehlike onların peşini bırakmıyor.. benim en çok korktugum şey şerit değiştiricekken aniden solumda biten motorlar.. bir anlık dalgınlıkla vurmak an meselesi oluyor..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün tam esentepede otoparkdan çıkıcakkken bi arabanın arkasından fırladı motor bana vuruordu bide küfür etti düzgün kullan diyorki daha yola bile kafamı uzatmadım. o kuryeler ve pizzacılar fln her gün birilerinin elinde kalıyor. ayrıca geçerken milletin aynalarını kırmalarını hiç saymıorm bile
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ne yalan söyleyeyim o pizzacı vs tarzı scooter sahiplerini motor kullanıcından saymıyorum. Otomobil camiasındaki apaçilerden hiç farkları yok. Trafikte istediğinizi yapın daha otomobillerle bile her han bir olay olma tehlikesi içerisindeyken motorsikletlere saygı beklemek yersiz olur. Tamamen trafik kültürü ile alakalı bence. İnsanı bezdiriyorlar ya biri gelir mal mal bakar bakarken sana çarpacak haberi yok önüne bak dersin vs vs
    Dediklerine tamamen katılıyorum.Sadece işlerini görmek için yani motor v.s sevdikleri için değil.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ehliyetimi yeni alıyorum, 150 lik bir çin scooterım var,
    bir kaç dolaştım, resmen adamın tepesine tepesine geliyorlar.
    Built to fall....

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kuryeler, pizzacılar ve sucular oldugu sürece otomobil kullananların bakıs acısı degismez.

Polis her bi halta ceza kesmeye calısıyor, 3-5 damacanayı motora baglayıp gidenleri hic görmüyorlarmı merak ediyorum.

En risklisi bence sucular, cünkü motorun tasıyabileceginin cok daha fazlasını yükleyip abuk subuk hareketler yapıyorlar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kuryeler, pizzacılar ve sucular oldugu sürece otomobil kullananların bakıs acısı degismez.

Polis her bi halta ceza kesmeye calısıyor, 3-5 damacanayı motora baglayıp gidenleri hic görmüyorlarmı merak ediyorum.

En risklisi bence sucular, cünkü motorun tasıyabileceginin cok daha fazlasını yükleyip abuk subuk hareketler yapıyorlar.

aynı seyleri düşünüyoruz..bende bu tarz bir post atıcaktım.

arabalarına arasına olumune dalıyorlar hem kendilerini hemde arabadakileri tehlikeye atıyorlar..
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aksam önce E te sukrubey rampasını cıkıorum orta şerit bi noktada çok bozuk,aynaları kontrol ettim sol seride geçiodum yanımdan bi kurye geçti cıldırdım farları yanmıo hava yagmurlu ben 50 ile gıdıorum o rahat 80-90 ı var bı kaysa ne olucak yada ona çarpsaydım metrobus yoluna uçardı sanırım

GKS TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı seyleri düşünüyoruz..bende bu tarz bir post atıcaktım.

arabalarına arasına olumune dalıyorlar hem kendilerini hemde arabadakileri tehlikeye atıyorlar..
    +1907 düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize katılıyorum. Ben günlük hayatımda motosiklet kullanan biriyim ve en az otomobil kullanıcılarında olduğu kadar motosiklet kullanıcılarından da şikayetçiyim. Aynı insanların modifiyeli otomobil kullananlara baktığı gibi. Bunun için sakin olarak yapılabilecek tek şey motosikletliyi uyarmaktır. Dedim ya trafikte ekmek parası kazanmak için çalışanlar malesef bizler kadar sakin düşünemiyor ve davranamıyor.
    Loading World's Best Magazine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paketciler acayip sakat gidiyorlar daha fazla paket atıp para alabilmek icin ve bazı şirketlerin 30 dk icinde kapınızda gibi kosulları var yoksa paketciden kesiliyor.. ben biliyorum bende yapıyordum yazın paketcilik ama o kadar sakat gitmiyordum yine racing makinamda var cok sorun yaşıyorum trafikte istediginiz kadar korna calın laf edin anlamıyorlar 3 kaza yaptım bugune kadar 2 si arabayla motor arasında digeri ise benim hatamdı.. görmüyorlar bizi ne yaparsak yapalım ben anca catapata moda girersem farkediliyorum... cok sakat var milletimiz olarak herkes degil ama.. bilincli olan cok az kişi var.. karşıya gecen bir yaya motorcuya yol verince sanki uzaylı görmüş gibi bakar genelde paketciler.. herkes ilk ben gecicem modunda.. ama buna bi son verilmeli..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte özellikle sıkışık trafikte sağdan soldan vızır vızır gecen motorlardan kacmaktan onlara yol vermekten bıktım.Arabanın orasına burasına vuracaklar diye diken üstünde geziyorum.Ne motor kullanmayı biliyorlar ne trafik kurallarını hemde saygısızlar.Yolda kaza yapmış kurye görünce hiç üzülmüyorum Allahın gucune gitmesin.Bu dediklerim ''sacmasapan'' kullanan motor sürücüleri için tabiki.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motosikletlerifarkedin.com diye bi konu açıyorum ve herkes böyle yorumlar yazıyorlar Ne garip değil mi? Motosikletçileri kuryelerden, suculardan, kebapçılardan ibaret sanıyoruz. Ülkemizin bakış açısının da bu konuyla birlikte ne kadar yanlış olduğu kantlanmış oldu. Konu kilitlenebilir...
    Loading World's Best Magazine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla böle konu acılınca aklıma ne sağdan geze geze giden vespalar scooterlar nede şeritlerini takip eden motor suruculeri geliyor.Benim aklıma otobanda sol seritte 60la giden motorlar otomobillere teyet gecen kuryeler kavsaklarda sağımdan solumdan pat diye cıkan motorlar ara sokakta arka tamponuma 1 karışla benı takip eden racing motorlar yada defalarca kaza yaptıracak derecede capraz gecişler yapan pizzacı kebapcı motorları geliyor.Motorsikletleri farketmeye gerek yok hergün ağzımıza burnumuza giriyorlar zaten hergün küfür kıyamet araba kullanmaktan sağı solu yoklayıp vurmadan gecicekmi edicekmi diye düşünmekten bıkmışım hala farket.com bilmemne..Herseyden önce motorsiklet sürücülerinin eğitilmesi gerekiyor cunku motorsiklet otomobilden cok daha tehlikeli sehir trafiğinde ve korunaksız.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel bir kampanya kesinlikle destekçisiyim. motor kullanırken gerçekten tedirgin oluyorum farkedilme konusunda.

kuryeler,kebabçı motorları konusundaki goruşlere kesinlikle katılıyorum kaç tanesini durdurup arka lastiğin inik boyle viraja girme şoyle yapma boyle yapma sanane deyip geçiyorlar boyle bi bilinçsizlik yok. Düşüyorlar kalkıyorlar gene akıllanmıyorlar.

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla böle konu acılınca aklıma ne sağdan geze geze giden vespalar scooterlar nede şeritlerini takip eden motor suruculeri geliyor.Benim aklıma otobanda sol seritte 60la giden motorlar otomobillere teyet gecen kuryeler kavsaklarda sağımdan solumdan pat diye cıkan motorlar ara sokakta arka tamponuma 1 karışla benı takip eden racing motorlar yada defalarca kaza yaptıracak derecede capraz gecişler yapan pizzacı kebapcı motorları geliyor.Motorsikletleri farketmeye gerek yok hergün ağzımıza burnumuza giriyorlar zaten hergün küfür kıyamet araba kullanmaktan sağı solu yoklayıp vurmadan gecicekmi edicekmi diye düşünmekten bıkmışım hala farket.com bilmemne..Herseyden önce motorsiklet sürücülerinin eğitilmesi gerekiyor cunku motorsiklet otomobilden cok daha tehlikeli sehir trafiğinde ve korunaksız.
    Yazmama gerek kalmamış .. +1905

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu yapmak cesaret ister be abi yapanın ya kafası iyidir yada bir sorunu vardır bi anlık frene bassan adam ceset olur direk xS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam düştüğü için değil gözüm gibi baktığım arabaya vurduğu için ceset olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam düştüğü için değil gözüm gibi baktığım arabaya vurduğu için ceset olur
    orasını düşünememiştim ben. =) caddede kullanırım bende ama her zaman icin kontra mesafesi bırakırım bi anda duruyorlar falan kacmak zor oluyo kücükken cok kötü oluyodmda smdi alıstım artık valla baran abi ne yalan söyleyim senin arabaya insan vursa senin yerinde bende olsam bende onu kendim ceset halina getirirdim =)))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)