Kazayı yapan şahıs müebbet ceza almalı
Kazayı yapan şahıs müebbet ceza almalı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Duyduğum kadarıyla bir kaç yorum da ben ekleyeyim.
O gün sanayiye gidiyor arabayı basmak için mi yoksa başka şeyler için mi bilmiyorum ama yanında ki arkadaş ile birlikte yola çıkıyorlar. Söylenene göre Ü.T ve H.T ile makas atmaya başlamışlar. Sonrasında da bu olay yaşanıyor ve kafaları da güzel yani alkollü mü veya madde mi içtiler bilmiyorum, ama yanında ki arkadaşın abisi ciddi uğracaşakmış bunlarla.
Su testisi su yolunda kırılır. Ne üzüldüm ne sevildim 350z'nin sahibine. Diğer arkadaşa da acil şifalar.
benden sana abi tavsiyesi, bu forumda çok kişi vardı senin gibi komiklikler yapan ama sadece son fotodaki gibi sadece kendisi gülen, hepsi silindi gitti, hala var gerçi ama kendi halinde kasıyor bir şeyler yazdım zannediyor ... otomobil forumundayız, motorları seviyorsan aç konu motorunu tanıt teknik bilgilerini ver, son yaptırdığın bakımını detaylandır vs... ben forum donanım ya da ekşi sözlük tarzı bir ortam ararsam oraya girerim, burda onların suretlerini okumam...
Herkes bi seyler yazmis yanindaki arkadas icin yanindaki arkadas elimizde buyudu abisiyle gorustum bu gun az once birisi ortayaya bacagi kesilcek diye laf atmis onunla ugrasiyroruz dedi 5-6 tane doktor ile gorusmusler simdilik kesilme falan yok dedi doktorlar gerekeni yapicak 5-6 ameliyat olabilir dedi
Sofor icin bi sey yazmiyorum ne deseniz haklisiniz
Aldigi gun aracla gordum daha o gun yanimdaki arkadasa dedim cok kotu kaza yapicak insallah birinin basini yakmaz dedim
Aldigi hafta zaten sabah aksam semtte eksoz sesini duyuyordum
Alkollu bir sekilde yapmis kazayi
Ve baska bir aracla yarisirken icinde ismi gecen ***** sahislar varmis
Yaralilara sifa diliyorum en kisa zamanda sagliklarina donerler insallah
C R M performance
Dediğin gibi abi burası otomobil forumu. Motosikletle üzerime kıranları, beni öldürmeye çalışanları paylaştım da ne oldu.
Otomobil sürücülerini haklı çıkardı üyeler hepsıkıntı yok. kimseyi eğlendirme gibi bi gayemde olmadı hiç bi zaman zaten.
Bencil bit.chesın tekiyim. Ben güleyim ben eğleneyim kafi![]()
Saygılar abi.
Nadiren mantıklı gelen yazılarım varsa yine iyi başarı benim için teşekkür ederim brom!
bu kazada yarıştığı araca kanuni bir yaptırım yapılabilinirmi???
sonuçta trafik cezalarında oldukça kabarık dosyası var.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Benim merak ettiğim bir husus daha var. Videolarda hikayelerde o kadar mahalle ağzı yapan, esnaf ayağı takılan, cumasını kandilini pas geçmeyen adam ise polodaki, kaza oldukdan sonra durmuşlar mı? Durmamışlar mı?
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)