EE yani ben bir anlam çıkartamadım ? Ne dediysem hala aynısını savunuyurom, ben taraf tutmuyorum , BMC güzel işler yaptı dedim , bmc benim karnımı doyurmuyor, olaya yine siyasi yaklaşıp *** atanları eleştirdim ben zaten ki orada senin eleştirin yine siyasi , o kadar destek vs. palet o bu , evet bende biliyorum bunları, konuda bir pick up var ben onu değerlendirdim. Yani yazdığım şeyi paylaşarak beni desteklemiş oldun teşekkür ederim. Polemiğe girmeye bile gerek yok , önce okuduğumuzu anlayabilmek gerek.
Bilip bilmeden as 250den bozma araç diyebilmekte mühendisliğin bir özelliği heralde, aracın kaportasına bakıp yorum yapabiliyorsunuz demek, ben pek anlamam mühendis değilim , doğrudur heralde...

Alıntı
Hani o işi benden başka yapabilecek biri olduğunu bilsem hiç mühim değil ama başka yapacak kimse de yok ve adamlar tanklarının yürümemesi pahasına ilgilenmediler. Sonra baktım farklı parçalar için iş yapanlar var, konuştum, numune almak için rüşvet vermişler. Bu işlerin neden olmadığını da öğrenmiş oldum, öyle acı bir hatıra.