55q70 aldım, acaip memnunum. sound bar var bağlamaya gerek duymadım bile kendi sistemi gayet yeterli. görüntüde de hiçbir sıkıntı görmedim ne oyunda ne film de
55q70 aldım, acaip memnunum. sound bar var bağlamaya gerek duymadım bile kendi sistemi gayet yeterli. görüntüde de hiçbir sıkıntı görmedim ne oyunda ne film de
.
açıkcası TV benim alanım kesinlikle değil bilgim oldukça az ama cidden bakıyorumda hemen hemen tüm yayın evleri aynı şeyi söylüyor, üst lig oynayan ama vasat performans sunan tv, geneli 3.5yıldız veriyor,geneli full array olmayışı ve yandan ışık sızdırmasından,hdr performansının düşük oluşundan vs eleştriyor.hepside aksine Q70 ve üstü için çok olumluyken Q60 yakın bile sayılacak övgüye sahip değil gibi
Samsung’s flagship screens without the flagship performance
Samsung Q60R QLED TV review | TechRadar
normal UElerin ekran kalitesi zaten 7.2-7.5ken bununda 7.5 ve yine aynı şikayetler HDR vasat:
Samsung Q60/Q60R QLED Review (QN43Q60R, QN49Q60R, QN55Q60R, QN65Q60R, QN75Q60R, QN82Q60R) - RTINGS.com
Samsung Q60R (QE49Q60R) 4K QLED TV review | Trusted Reviews
yine amazondada gerçek kullanıclar arasında hep 3.5-4 yıldız almış daha kötüsü %32lik bir kısım 1 ile 2 yıldız vermiş oda daha küçük 43lükte
Samsung 43" QLED Q60R TV: Amazon.co.uk: TV
Amazon.co.uk:Customer reviews: Samsung 43" QLED Q60R TV
https://www.amazon.co.uk/product-rev...ews-filter-bar
bir tanesi TV direktörüyüm okumadan almayın demiş ve yazmış:
I ** a TV director, so I know I thing or two about what a good picture should look like.
I went through the hassle of buying and returning two Q60rs. BOTH had serious light bleed from the edges, bleeding out the black and making them look like seriously cheap TVs. Is this is your budget look at Philips. In the end I paid an extra £280 and got the Q70r which full array is far FAR superior. I'm now very happy!
The technical stuff: The Q60r is lit edge - which as the name of the technology implies means the light comes form around the edge of the TV. With cheap TVs sometimes the edges are not well sealed and you get light bleed. This is not something you'd expect though from a TV in this price range. The Q70r which I replaced this with is 'full array' which. means that it is it in zones form the back. You get FAR FAR superior blacks (which are really important for a good picture) and most importantly no light bleed.
Eskiden 3d dalgasına 120hz panel vardı. 8 yıllık LG panel günümüzün çoğu TV sine yaş çıkartır. Bir diğer önemli özellik olan input lag de hiçbir yerde yazmaz.
TV alırken refresh rate ve input lag bakın önce. Sonra panel tipi. Qled iyidir. Demolardaki 4k videolar inanılmaz yüksek bitrate e sahip. Blu-ray almadıkça o kaliteyi bulamazsınız. Beklemeyin.
Sony kullanan yok mu?
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
5-5.500 lira bandında önerebileceğiniz lg-samsung smart tv önerisi alabilir miyim ? Kullanım alanı netflix üzerinden dizi film vs izlemek ama kanal geçişleri vs hızlı olmalı
Yıllar yıllar sonra bir hort yapayım.
Bu aralar 75" TV'lere yükseldim.
Seçimlerim ve sorularım aşağıdaki gibi;
* Android TV ve Google TV kullanım kolaylığı, uygulama bulunabilirliği açılarından kıyaslayınca LG'ler güzel ama WebOS diye - Samsung'lar güzel ama Tizen diye eledim. Mantıklı mı?
* Android TV ile Google TV farkı nedir? Hangisi tercih edilir?
* Hem Android TV'de hem de Google TV'de chromecast (wi fi üzerinden PC veya cep tel ekranını TV'ye yansıtma) özelliği default olarak var mıdır?
* Teknoloji olarak OLED bana göre yeterli. QLED için o kadar fiyat farkı vermek istemiyorum.
* Uygulama kurmak için TV hafıza GB değerleri nedense teknik özelliklerde yazmıyor. TV alınca kurulmasında fayda olan uygulamalar var mıdır?
Bu bilgiler ışığında bana önerebileceğiniz marka-model var mı?
Okumadan imzalamam.....
yeni aldım ben. Samsung 75Q70D Qled. Qled zaten oled'in samsung daki karşılığı. Samsung da qled var, lg de oled. Benim aldığım cihaz 120hz burada büyük fark oluyor 50hz ile. Bir de Quantum hdr. Ayrıca daha önceki tv'im de samsung 65 di ondan tizene alıştığımdan baska işletim sistemi yavan geliyor. Tizen korkunç hızlı. Arayüzüde müthiş kullanışlı ve kolay. Tv yansıtma bütün yeni televizyonlarda var sorunsuz ve hızlı. Ha birde samsung telefon kulaklık vs kullananlar için artıları var samsung televizyonların. Mesela galaxy buds kulaklık varsa direkt bağlanıp surround vs özellikleri ile film izleyebiliyorsun. Ben en uygun fiyatu ankarada bir yetkili satıcıdan aldım forumdonanım üstünden. Nakit fiyatına 9 taksit de yaptı. Sorunsuz gönderdi ve kuruldu. Sorun varsa cevaplarım
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Ben de TCL 65 veya 55C645 düşünüyorum.
Bu ara 30 bin TL'lerde olan 55'liği 23 bin TL'lere kadar gerilemiş. Baya cezbetti, özellikleri falan da güzel. Ancak markaya güvenim çok yok.
Kullanan var mıdır?
Bir arkadaşım aynı markanın daha standart bi modelini aldı, baya memnunum falan diyor ama daha yeni gelmiş birkaç aylık TV'de panelde problemler falan şeklinde çok vaka var bu TV'de.
2024 DU7000 43 inc Crystal UHD TV UE43DU7000UXTK | Samsung Turkiye
bunun için yorumlarınız alabilirmiyim,yoksa daha ucuzunu alıp geçeyim mi ? 7500 -8000 liraya var a101 de
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
43 Crystal UHD 4K CU8000
Samsung 43CU7000
2024 DU7000 43 inç Crystal UHD
hepside kristal ama
bu cu ve du dediği olay nedir farkı ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bu markanın 745 modeline bi ara çok yükselmiştim.Ürün çok iyi digicom garantisinde geliyordu ama ,araştırmamda çoğu arızada parça tek gelmediğinden birebir değişim yapıyordu.
Bu şimdi iyi gibi gözükse de garanti sonunda arıza durumunda parça bulamama korusundan elemiştim. Ürün özellikleri gayet güzel aynı özelliklerde samsun veya lg ye geçtiğimizde fiyat neredeyse x2 ye çıkıyordu.
TCL 75C745 aldım. Hatta 85C645 almıştım çok büyük indirim ile. Daha gelmeden onu iptal edip 745 serisini aldım. Çok çok çok memnunum. 645 lerde güzel ama 745'lerin siyah rengi gerçekten başarılı. Android olduğunu söylemem gerek yok. Bir süre sonra Samsung'larda Netflix YouTube çalışmama yada donma kilitlenme sorunu ve çözümü olmadığını çevremde yakınan gördüm. Mi Box gibi ekstra kutu kullanmak istemiyorsanız işlemcisi hızlı bir Android TV çok kullanışlı ve uzun ömürlü. Philips'ler hariç. Onlar full problem.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)