Evet ya bakıyorum bakıyorum çok acayip fiyatlar çıkıyor.
Almışken de öyle süper standart bir TV almak istemedim. Samsung'un çok güzel bi TV'si var, S90D idi galiba, 50 küsür bin TL en ucuz. 55 inch o da..
Peşine 9-12 taksit işleri olursa anca öyle alabilirim herhalde. O da nette zor, bayi falan dolanayım bari fırsat bulduğumda.
Yok yanlış yazdım, S90D 69 bin TL civarı ve etrafta pek yok![]()
Bahsettiğim LG C4 imiş galiba, 50 küsürlerde. O da güzel bir oyun TV...
Bir de LG OLED55C34LA var, C4 ile aynı değil galiba ancak o da iyi görünüyor.
ok boomer.
yazı neresinden tutsan elinde kalıyor.
dünya tv pazarından haberiniz yok üfleyip durmuşsunuz. ölmedi madem bir zamanların devi sony dünya pazarının yüzde kaçına sahip? toshiba'nın sahipleri kim? bu dediklerim diğer firmalar için de geçerli?
sony telefon piyasından silindi gitti, nokia ve blacberry gibi devler iflas etti. toshiba ve sony laptoplarda da patladı. kısacası devler bir bir patlıyor. tv sektöründe de patlıyorlar daha da çok patlayacaklar siz kabullenemeseniz de.
https://www.internationalbrandequity...market%20share.
elektronik işi biraz da şans artık. eskisi gibi 30-40 sene çalışan beyaz eşyalar yok. hele tv'ler her sene yeni modeli çıkıyor hangi firma ister 30 sene çalışan tv yapmak ha yapsa kim kullanmak ister 30 senelik tv'yi?
entegre uydu alıcı mı?herhalde temizinden 15 senedir hemen hemen her tv'de var bu
a101'den zubizeretta marka tv alın onda da var.
bi de şey şu kölelik zincirlerinizi çıkarın artık. 1. dünya ülkesi tv satış rakamlarının ve rekabetin uçuk olduğu Abd pazarında 4 japon firması(sony-sanyo-sharp-toshiba(toshiba'nın sahibi hisense)) 2 çinli'den (hisense-tcl) daha az tv satıyor.
Türkiye çok ciddi nüfusa sahip ciddi de bir ekonomi. genel vaziyet boktan olabilir ancak her zaman hiçbir krizden etkilenmeyen yüzde 10'luk bir kesim var. 8.5 milyon insan yapar. bu insanların tv alırken lg'de samsung'da daha ucuzu var sony almayayım dediğini mi sanıyorsunuz? eskisi gibi satamamak onların suçu.
aynen biz 3. dünya ülkesiyiz o yüzden samsung 850 binlik tv getirmiş piyayasa aynen
SAMSUNG QE 98QN990CTXTK TV Fiyatı ve Ozellikleri- Vatan Bilgisayar
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
850 binlik TV al
HDMI yerine kolelik zinciri tak
koselerine kucuk carki felekler tak
sans isi, dondur dondur goruntuyu ayarla
toshiba'nin sahibi kadir toshiba, yakin arkadasim
TV isi zort, kayseri halinden sogan alip istanbul halinde %10'la veriyorum dedi
yani sen dogru biliyomussun
(nasil cevap?
oncekini tutamamissin bunu tutasin diye cok teknik yazdim
ergenligini atinca like'lamayi unutma)
Söz biliyorsan söyle, inansınlar; bilmiyorsan söyleme, seni bir adam sansınlar.
Atasözünün Anlamı: Bu atasözü, bilgiye ve bilgelikte temkinli olmanın önemini vurgular. Eğer bir konuda yeterli bilgiye ve anlayışa sahipsek, düşüncelerimizi açıkça ifade etmeliyiz. Ancak, konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilsek, sessiz kalmak ve öğrenmek daha iyidir; bu sayede saygınlığımızı koruyabiliriz.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
Hmm evet öyleymiş galiba, önceleri oyunda aktif olsun yeterli diyordum ama "gerçek 120" olması daha iyi olacak yayınlarda falan da, box kullanıyorum zaten.
Aynen öyle işte en yakın LG'yi 50'ye bulabildim. 9-12 taksit olursa alırım da bu şartlarda TCL ağır basıyor. Dediğim gibi marka konusunda soru işaretlerim var yalnızca, onu aşamıyorum, acaba acaba modundayım.
@DOHC
Ne yapayım Grundig'i yav, özelliklerini bile doğru düzgün vermemişler, ben TCL'e zor yaklaşıyorum sen Grundik dedin![]()
tv'de yerlilere pek bulaşmazdım ben olsam. daha bi kırk fırın ekmek yemeleri gerekiyor.
bu arada 2024 modeller gelmişbu işin sonu yok ama f/p kralı tv yapmış adamlar.
https://www.teknosa.com/tcl-tcl55c75...B&gclsrc=aw.ds
asla kaçırmazdım. 144hz panel desteği, mini-led, 500'ün ezirnde local dimming zone, HDR 1300 nit parlaklık, dolby atmos, dts, onkyo ses sistemi, gerçek 10 bit panel. adamlar elinde ne varsa yağdırmış tv'ye.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
Az yorum bakayım dedim, süpersonik uydu alıcısı hata yapmış galiba, kanal kayıt ederken saçmalamış kendi kendine kapanıyormuş ve Türksat'ta olmayan poker kanalı falan geliyormuş, Şikayetvar'da 1-2 şikayet var böyle
İşte böyle sorunlar gıcık eder mesela. Hoş, alıcısını kullanmam zaten i-kutu var, box var onları bağlarım da... Eh artık bu sorunları da çözün be kardeşim, olmasın...
bak işte o kısma bi şey diyemiyorum. gerçekten çok can sıkıcı hatalar. her sene yeni tv yapacağız diye yazılımsal olarak patlıyor markalar. her markanın altı şikayet kaynıyor maalesef.
bende sony tv var türkiye'de hemen hemen son gelenlerden. konusuna giriyorum hergün başka bir sıkıntı paylaşılıyor paraya sony diye kıydık ama o da hatasız değil. ha keza diğer tv başlıkları da öyle. bazen yazılımla çözüyorlar sorunları bazen çözemiyorlar ya da desteği kesiyorlar o kötü. benim tv teknik olarak 2020 ama 2021'de elektrik tüketimi için güncellenmiş model. hala daha yazılım desteği alıyor. umarım uzunca bir süre daha alır. validelerin evdeki lg 2 sene'de desteği kesmişti. bir de her akıllı tv'nin sonu akıllı kutu o yüzden panel kalitesine odaklanın derim..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
Just a moment... sitesinin arama motoru bayağı detaylı imkanlar sunuyor.
Piyasadaki tüm modeller var mıdır bilmiyorum ama bence faydalı.
Okumadan imzalamam.....
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)