Ben fikrimi söyledim katılmayabilirsin.
Ben fikrimi söyledim katılmayabilirsin.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bir konu hakkında fikir söyleyebilmek için bilgin olması lazım.yazmış olmak için gereksiz seyler yazma![]()
Tamam benim bilgim yok boşver.
İstanbul park bile bugun boş kalırken kolay değil.
Ben olmasın demedim zaten.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
mazıdaki draglar olsun 2006 da ölümlü kazanın olduğu drag olsun seyirciden geçilmezdi be hey gidi günler
ztn o ölümün sebebi de aşırı kalabalık düzensiz yerleşimdi tamamen..
akdeniz sanai sitesinde erkanabinin yandaike bişey dikkatimi çekmişti golf le gelen iki kız elinde çizmiş olduğu badikit uygulamasını aynı sekilde yapmasını istemişlerde ben sasırmıştım erkan abide gülmüştü bana burda daha ne kızlar arabasına neler neler yaptırıyor senbide bunlar akşam toplandıklarında gör demişti şok olmuştum yani demek istediğim antalyada yaşanlar hakkaten bu işe gönül veren adamlaral dolu pist yapılsın boşkalacağını sanmıyorum
daha öncede forumda başka bir konuda da yazmıştım hiçbir belediye böylesine bir işin altına elini koymaz
çünkü hiçbir belediye bu alana para harcayıp işletmesiyle ilgilenmek istemez
ancak büyük bir yatırımcı projesini hazırlayıp belediye sınırları içerisinde uygun alanı bularak belediyeye başvurursa YAP-İŞLET sistemi ile belediye alanı kiraya verir
kumluca ve finikede oturan ve orda festival zamanı düzenlene drag ordanizasyonlarını bileniniz vardır kumluca valisi tırafik bölge amiri ve belediye başkanlarının yaz yamanı festivallere hreket getirmesi için yaptırmış olduğu drag ordanizasyonlarınada katıldım sehrin işlek caddesinde tek seride düşürülerek trafik polisleri eşliğinde drg yaptığımız günler oldu ve hatta hatta kumluca valisi kendi toyota yaris aracı ile drag yaptığını biliyorum![]()
bızım burda zaten katılan ve izlemeye gelen arkadaslar bılır mazı dagı olsun ibrahım arkadasımızın koydugu resım de mazı dagı. en son kepezde kaza olduktan sonra yasaklandı zaten yarışlar ama doluluk oranlarını herkes çok ii bilio
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)