Emir merhaba
Uludağ da kayak için hangi tarihler iyi olur sence
20-21-22 mi
25-26-27 Ocak mı
Printable View
Ocak 15 itibariyle ülkede bütün kayak merkezleri aktif olacaktır.ocak 10-15 arası ise kuraklık diyenlere cevaben ciddi yağışlar gelecek.2.part da Ocak 15-Şubat 15 arası bol bol kar yağışları olacak.Son düzlükteyiz,safları sık tutunuz.
Öte yandan Türkiye'nin batısı ve Marmara Bölgesi kar yağışına doyacak. Sibirya soğuklarının Ocak ayının 2.yarısında Doğu Avrupa'ya hakim olacağı belirtilirken, 18-22 Ocak tarihleri arasında ülkemizi de etkisi altına alacağı ifade edildi. İstanbul'da senenin ilk karının 18-22 Ocak tarihleri arasında yağacağı tahmin ediliyor.
İstanbul için durum nedir? hayatı felç edecek mi?
Gece İzmir-Aydın çevresine yine kısa süreli ama sağlam indirdi.
Sert rüzgar, sağanak, dolu hepsi vardı;hele yıldırımlar-şimşekler hiç durmadı ve pencereye birileri çakar lamba tutuyor gibiydi :)
@GSİ CLUB bahsettiğin sistemin trailerı mı bu
Üç aşağı beş yukarı belli olmaya başlıyor gibi forum sitelerinden gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkes ocak 15 gibi bekliyorlar kar yağışını . Sen ne düşünüyorsun emir ? @GSİ CLUB
%99.9. Kış başladı,kuraklık yok aksine bol aksiyon,bol kar ve bol 2012 var... :) Detayları ilerleyen günlerde tek tek vereceğim.Ufak sabr,biraz hazırlık iyi gelir :)
Ben bi çift bot alayım en iyisi :D
Bi soğuk var inceden ısıran
ama yağmur, kar, çamur havası yok daha. günlük güneşlik
Tekirdağ'da hava miss valla :)
Tutmuyor işte zorlamayın ;) ;) yılbaşıda karlı olacaktı..
Nasibimize yine %0,01 düşmez umarım :D
Şubat - Mart ayında bol kar yaşayacaksak kışlıklara geçeceğim :)
hayırlısı gulum
Sözde bu hafta içi birkaç günü yağışlı göstermişti yağış da olmadı. :(
https://i.hizliresim.com/qYrwWA.jpg
modeller gün gün kuraklık vermesinin sebebi AO'yu fazla negatif beklemeleri.Ancak gördüğünüz gibi main çıktılar AO'nun daha nötre yakın olacağını söylüyor.Yani sistem Balkan-Türkiye hattını izleyecek kaçarı yok :) 13-14 Ocak sistemi %90 cepte. 16-18 Ocak içinde AB'yi akdenizde bekliyoruz.Benden 10-15 gün önce cm istemeyin.Ben size ana sistemin geleceği tarihleri aylar öncesindn söylüyorum zaten :) Cm olayı son 6 saatde değişecek bir parametre.Eskisi gibi AB net olaydı sene 2013-4 gibi onuda aylar öncesinden verirdim :) Tablo daha da güzelleşecek. 9-10-12-13 ocakda ciddi sel tehlikesi olacak.bir gecede sıcaklık 10 derece düşecek.İstanbul için şu an gözüken kar tarihi 16 Ocak.1 gün sapma olabilir takipteyiz.Ankara zaten banko.Tarih tekerrür edecek.15 ocak 2012 - 15 ocak 2021.
tv lerde söylenen 13-14 tarih kar yagısı (guney için) olan (bizim buralar zaten o tarihte yıne yaş) dağılıyor gibi yavastan,benım tahmınım bence 15-16-17 de istanbul 5-6 derecelerde olacak
valla yağsın dolu dolu da kuraklık çekmeyelim tek isteğim o.
bu kadar sıcak havanın arkası hayra alamet değil
yıkılırsa ortalık şaşırmam
Yarın %100 yağış diyo telefonda. Yarın baya yağmazsa sezon ümidini kesicem :D
Güzel yağış olucak eyvallah da doğanın kar örtüsüne ihtiyacı var.
Umarım kar tahminleri yanılmaz.
Yağmur yagarda kar bilemedim. O yağmaz.
Emir selam
15 inden sonraki senaryo ya güvenerek 19-20-21 Ocak Uludağ rezervasyonu yaptım.
Değişiklik var mı senaryo da ?
Önümüzdeki hafta dolu yağışı olabilir mi Istanbul içinde?