çok şey etmeyim ama bozulmazsa 5-6 şubat bu iş çözülür.son 12 saat kala yazarım artık :)
Printable View
çok şey etmeyim ama bozulmazsa 5-6 şubat bu iş çözülür.son 12 saat kala yazarım artık :)
Mgm perşembe cuma gününe kar ikonu koymuş istanbul ve trakya için .
6 aralık sabahı ile başlar,öğlene peak yapar.öncesi sağanak var lakin rüzgar ve dikey hızın kuvveti eskiden olduğu gibi sağanak ardına güzel kar tutturabilir.
herkes kar geliyor diyor demin ntv de belli değil ama çok yoğun kar olabilir de dedi istanbul için. Yani perşembe sabahı başlayıp cumartesine kadar non stop yağabilirmiş. Ay hadi inş ya 3 gün kar görelim şöyle güzel güzel
Şu kar yağacaksa yağsın artık romatizmalarımın ağrısından geceleri uyuyamıyorum :)
6sı sabahı ayazağa'da işim var. Öğleden sonra çıkarım. Kar lastiğim yok. Yolda dert tasa yaşar mıyım?
modeller değişmezse sanırım perşembe sabah yüksek kesimlerde sabah 7 şehire düşmesi 10 11 bulur gibi gözüküyor c.tesi gününe kadar yağacak gibi ilk defa kar lastiği takmayıp totem yapayım dedim tutmayacak
2 günden ne olur. Bende takmadım bu sene kar yağacağı tuttu :D
Otomobili yıkarım ertesi gün bilemedin 2 güne hava durumu bir anda yağışlı gösterir. Bugünü yağışlı değil diye kaç defa baktım gece boyu yağdı.
Ben ne yaparsam tam tersi olsun diye beni mi bekliyor bu hava durumu nedir :D
kar yağıcağını duyan bmw'ciler anlık
https://www.youtube.com/watch?v=_0D2_ZZYCps
Kısısel tahmınımı yapayım;Yerde kar bırıkıntısı cok olmayacak. Anlık yagıslar vurup gecıcek. Helel bu sene olanları dusununce karın doyurucu olmayacagını dusunuyorum.
3-4 saat rotar edip öğlene etkisini gösterecek.öncesi sağanak peak yapacak yağmur.DEK yağışları olacağı için kuvvetli olacak ama cm konusu için beklemek lazım.genel anlamda istanbulu doyuracak gibi.ve sistem süresi uzayabilir..bunun tekrarı 14-15 şubatda olabilir.Martda da sağlam bir sistem ile bu kışı kapatabilir istanbul.kötü senaryo ise AO'nun kararsızlığı..yani sistem gününe kadar temkinli olunuz.sistem birden italya ya gidebilir..Bence başlangıç için güzel ama ana yemek için yetersiz bir sistem olacak
birkaç uygulamadan bakıyorum tv radyo vs artık ben bile inanmaya başladım perşembe yağacağına
Varsayılan yağışa 24 saat kala Emir varmı bir öngörün?
wunderground derki sabah 5-6 gibi kara dönecek sabah 10-11 gibi bitecek cuma da gece bir ile 4 arası kar gösteriyor. Çekmeköy filan beyazlar muhtemelen.
yarın ki yağış biraz geceye sarkmış gibi emir cuma ve sonrasına ne diyorsun istanbul için
aynen yağış öteleniyor ama çok güzel arttı yağış.bu gece son detayları yazarım.Yani 1.5 gün geç gelip daha etkili olacak
14 dereceden 2 dereceye düşünce kafamıza kar diye beyaz taşlar yağmasın ? Yağmaz değil mi? Yağarsa şimdiden nörolu mörolu bir randevu alayım.
Cumartesi akşam tekirdağa gidiyorum, aynı gün 12. den sonra sakaryaya döneceğim bir araç alıp. Araba da kar lastiği yok, yolda patlar mıyız havayı koklayan beyler ne diyorsunuz ?
Ank'ya bir yağış beklentisi var mı?
geceye kadar lokasyon sorularını yazarsanız , gece hepsini cevaplarım.mahalleye kadar detaylı sorabilirsiniz