Toprak sıcak
Bu sistem ne kadar kar örtüsü bırakır Emir?
Printable View
Toprak sıcak
Bu sistem ne kadar kar örtüsü bırakır Emir?
İstanbul için kar başlangıç : 15 ocak 2021 saat: 04:00.15 ocak öğlene kadar hafif devam edecek. 16-17 ocakta dek yağışları olacak ve sistem sonunda ortalama 10-15 cm birikim olabilir.Cm olayını lütfen son 6 saate kadar bekleyiniz,değişime açık !
Ankara için kar başlangıç : 15 ocak 2021 saat : 06:00. 15 ocak akşam 18:00'a kadar yoğun yağacak.Öğlen peak yapar.rakımlara göre ortalama 15-25 cm arası birikim olacaktır.
Bursa için kar başlangıç : 14 ocak 2021 saat : 09:00'da hafif başlayacak 1-2 saat araç üstü birikir.Asıl bomba yağış 15 ocak saat:02:45'te .15 ocak full kar diyebiliriz.ortalama 20-30 cm arası birikim olacaktır.
Balıkesir 15 ocak 2021 saat : 02:00 gibi kar yağışını yakalar.15 ocak gün geneli hafif karlı.5-10 cm arası birikir.
CM'ler son güncel tabloya göre verilmiştir.Son 6 saate kadar değişkenlik gösterecektir. #2012Return
Emir kastamonu Merkez icin tahmini ogrenebilirmiyim ?
yarın akşam 18-20 arası fırtına felan dıyor bazı yerlerde dolu yapmaz herhalde :)
Uzun zamandır adam gibi kar yağmadığı için hevesle bekliyorum.
emir selam burdur/bucak için tahminin var mı kar görür müyüz bu sene hasret kaldık vallahi
Emir selam, Kocaeli/Izmit ne durumda?
Emir merhaba, Ordu-Giresun sahil kesimi ya da yakın yüksekler için var mı kar yağışı :)
bi yağsın bakalım haftaya bakarız duruma göre kışlıklara :D halen taktırmamakta ısrarcıyım
(beklentiyi düşür ki mutlu olasın spec)
Bi kaç gün sonra tam kış moduna geçicez bu süre içerisinde kışlık lastikleri takın bence
Kar bi yana zaten kış lastiği havaları olacak uzun süre.
eğer emirin dediği gibi dek yağışları gelirse şenlik olur :)
İzmiti ben de merak ediyorum, şehir merkezi tam deniz kenarında ve düzlükte kaldığı için biz kışın sadece soğuğunu alıyoruz çoğunlukla, tutarsa das 1 hafta durmaz yerlerde. Ümitlenelim mi abi bu sene :D
İnşallah yanilirim ama Perşembe günü İstanbul un bir çok semti kar sınırında kalıcak gibi görüyorum, inşallah yine aynısı olmaz.
14 ocak saat 15:00-16:00 arası.
14 ocak öğle sonra ihtimal fazla ama iyi kar için 16sını bekle derim.
eskilerden seni görmek güzel abi :) bu sene çok eğleneceğiz :)
:D abi sen yanılsan ne yanılmasan ne :D Bekle,rahat ol :) mevzu perşemde değil ayrıca ,herkes yanlış güne adapte oluyor :)
Selam Emir, Ay sonu büyük potansiyelli sistemin yabancılar dahil herkes avrupaya gitmesini ön görüyor. 2018 gibi hayal kırıklığı yaşar mıyız?
Bu arada ben de kışlıklara geçtim ne kadar haftasonu araç kullanmasakta pazartesi sabah sorun yaratabilir.
Bizim ufaklık için kar'ı gözler oldum resmen..Umarım 15'i itibariyle oynayacak kadar kar buluruz Emir :) bilgiler için teşekkürler.
Manisa izmir komple fırtınalı sağanak 4 saattir cumaya kadar devam sonra kar görünüyor tutarmı acaba