Akşam saat 20:00 gibi yine bir kar yağış uyarısı veriliyor ama var mıdır aslı astarı acaba
Printable View
Akşam saat 20:00 gibi yine bir kar yağış uyarısı veriliyor ama var mıdır aslı astarı acaba
anadolu yakasında bölgesel kar yapışları olabilir. gözüken o anlatılanlardan anladığım kadarıyla. sabah poğaca almaya çıktım kaya kaya gittim.
Emir merhaba;
Erzurum'da yaşıyorum ama bu sene adam akıllı bir kar yağmadı. Var mı buralara da görünen bir kar :)
yarın duruma göre Kurtköy taraflarına gideceğim motorla. ana arterler nasıl büyük problem olur mu çok tuz var mı yollarda?
Ana yollar caddeler temiz Kurtköy civarında. Pendikte aynı şekilde
Emir selam. Kismet olursa pazar gecesi istanbul-Isparta yapcagim. Pzt sabah da Isparta’dan cikip İstanbul’a dönecegim
Yollarda sorun yasarmiyim
Emir son durum nedir ? Istanbul / Izmir arasinda ?
balkanlardan kar giriş yapmış diyorlar..
Emir selam
16-17-18 Şubat Kartalkaya
19-20-21Şubat Kartepe
3-4 Mart Kartalkaya
Hem dağ durumu hem yol durumu nedir, bir bakabilir misin?
Uzun sure bır sey yok malesef....
Kış oncesı efsaneler yazıldı cızıldı ama ıstanbul a sadece 1 sıstem geldı...
Hastane süreçlerinden dolayı maalesef bakamadım.3 Mart itibariyle kısa bir askerlik molası vereceğiz.Tek diyeceğim kış bitmedi.1 Mart - 25 Mart arası hayli aksiyonlu gececek.Diğer tahminci arkadaşlara bol şans.
''Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır".
Dün çok küçük taneli dolu yağdı.
18 Şubat 2022 İstanbul Dolu Yağışı - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=wRSfbF3S2r4
Son durumlar nedir ? Istanbul icin bir kar soylentisi var ?
Çok fena kar yagma ihtimali var anladigim kadariyla. Perşembe-cuma gibi, beklenti bu yonde su an
20 Mart gibi yazlıklara geçebiliriz değil mi?
Anormal bir kar yağarsa da 20'sinden sonra, 2 gün kullanmayıveririz araba
tutarsa bu sene gördüğümüzden de kat kat fazla yağacak. Ama işte "tahmin" böyle bir şey... geçen senelerde de son anda yön değiştirmişti.
Ne zaman güneş açacak,şu havalar 20 derecelere gelecek Emir bize şu kara günlerde aydınlık bi haber ver nolursun yav :( @Redfish16V
Hava forum, Aybar kar fırtınasından bahsediyor. 87’den sonra en güçlüsü olabilirmiş falan..
Yağsa da arabayla kar gezintisi lüks oldu bana.. camdan izleriz..
Tahmın yapıp,pesınden hava degısırse yagmaz demesı benı sogutuyor. Havaforum ıcın dedım.
Sımdı ben %50 ıhtımalle yarın kar fırtınası var desem ve yarın kar yagmazsa yanılmıs olurmuyum?
He guzel bır sıstem gelıyor,6-7 gun suruyor ama dedıklerı kadar kar yagar mı,bekleyıp yasayacagız.,,,
Insallah cok yagar.
Şahsen çok acayip bir durum olacağını düşünmüyorum özellikle sahil kesimlerinde falan, yükseklerde olabilir.
C.tesi de uçuş var gündüz, ondan tırsmıyor değilim, yeni havalimanından, buralarda hiç bir şey olmaz, giderim, orada fırtına kopar, zaten "kıl" olduğunu düşündüğüm bir grupla seyahat edeceğim, iyice burnumdan gelmesin istiyorum yav :)