Bursa gene bastırdı son şovunu yapıyor :)
Printable View
Bursa gene bastırdı son şovunu yapıyor :)
Emir, tarih konusunda yine yaptı şovunu :)
Bu arada Sakarya'da yağış çok güzel.
Sakarya'da dünden beri kar yağışı devam ediyor . Sapanca gölü baya çekilmişti . Umarım yağışlar devam eder de eski haline döner .
Kartepe nasildir acaba cikilabilirmi. Haftaici cocugu goturup karla tanistirayim. Buralara yagacagi yok
Kastamonu geceden beri yağıyor masallah bugun peak yapicak sanirim.
Kar gormek isteyen resadiye polonezkoy tarafina gitsin 30cm uzeri gordu oralar.
Tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.Şimdi aynı 2012 gibi dondurucu soğuklar için uyarı geçelim ; Ankara başta olmak üzere iç bölgelerde bu akşam,ptesi ve salı gecesi -18lere varan soğuk olacaktır.Gündüz ise -2 -4 bandında olacak.Antifrizlere dikkat.En önemlisi dışarda kalan insanlara ve hayvanlara karşı duyarlı olup gerekeni yapalım :)
tekrar kar var mı? kışlıkları takayım bu haftaiçi diyorum.
ben Pendik sahilde oturuyorum evlerin çatısında bile kar yok, E5 in hemen üstü toplamda sahilden 6-7km Aydos tepesinin eteklerine gittim bugün 20-25 cm kar biriktirmişti :)
Emir emeklerine tesekkurler. Bursada hala yagıs yogun. Yarın sehiriçi trafik gercekten zorlayıcı olucak
Emir teşekkür ederiz tüm uğraşların için gerçekten.
Riva tarafı saat 7 den beri hiç durmadan yağıyor. Sanırım buseler dek geldi :)
Dışarısı -4 e kadar düştü. sokaktaki kedileri topladım kapalı bi depom var en azından bu geceyi orda geçirirler.
Bursa çok iyi çekti kar, bahçede 25 cm kar var :)
Çamlıca camiinin alt sokağındayım.Sabah arabanın üstünden 30 cm kar süpürdüm.ara sokaklarda hala 20 30 cm kar var.don yapmış altı buz.7 de yine yoğun ince bir kar başlamıştı. sultanbeyliye geldim. burda sakin
Emir emeğine saglik
Anlık Zekeriyaköy
https://i.hizliresim.com/Df7agf.jpg
maltepe eser miktarda beyazlık